Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar derdim saçları çok bakımlı olanlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
benim ilk dogumumda 1 sene sonra toparladi
simdi ikinci dogumu yapmamin uzerinden 1 sene gecti , dokulmesi azaldi , toparlamaya basladi saclarim yine
şuan 18 aylik oldu oğlum dökülme azaldi ama yenisi gelmiyor cok da gec uzuyor emziriyorum o da etkiler mi acaba?

Ordan bi açık yakalayıp devam etmek isterdim ama benimki de beyaz. Hala gıcığım yani

Bugünkü hasetten çatlama kotamızı da doldurduk çok şükür

Sülfatsız şampuan adı ve keratin uygulama şekli istiyorum lütfen..

şuan 18 aylik oldu oğlum dökülme azaldi ama yenisi gelmiyor cok da gec uzuyor emziriyorum o da etkiler mi acaba?
etkiler tabi ki , emzirirken de tum vitamin sute gidiyor , vucut vitaminsiz kaliyor , vitaminize baktirip destek alin , o saclari cok etkiliyor

Nerde bulabilirim acaba? Ay çok sordum ama kusura bakmayın
Estağfurullah ne demek :)
Gittigidiyor'da var
Burda güzel insan sevgili KilicBaligi tüm bilgi ve tecrübelerini sunduğu konuları var evde keratin nasıl yapılır ... Ben o konuda okudum öğrendim orda elinde keratini olan arkadaşa ücretini ödedim benimle paylaştı
Alan varsa veya alırsanız paylaşabilirsiniz

Sülfatsız şampuan adı ve keratin uygulama şekli istiyorum lütfen..
Saç tipinize uygun her türlü organik şampuan sülfatsızdır zaten.Bir de ben Türk markası olarak Restorex den çok memnun kaldım. Organix markası da sülfatsız mesela. İlk aklıma gelenler bunlar.

Teşekkür ederim....@ KilicBaligi arkadaş sende katılırsan konuma çok sevinirim.

Saç tipinize uygun her türlü organik şampuan sülfatsızdır zaten.Bir de ben Türk markası olarak Restorex den çok memnun kaldım. Organix markası da sülfatsız mesela. İlk aklıma gelenler bunlar.
aslında organik şampuan diye birşey yok
Sampuanlarin organik olması mümkün değil içeriğinden dolayı
En doğal şampuan Dalin gibi bebe sampuanidir onda bile kimyasal dolu

En güzel organik temizleyici halis bildiğiniz saf zeytinyağlı sabun dur oda boyalı saça uygun değil :)

Dalin kozmetiği en yüksek şampuanlardan biri. İçeriğinde ki kozmetikten dolayı kızım yeni doğduğunda uzun süre alerjiyle uğraştık.

Aynı genlere mi sahibiz acaba
Bende kurutma makinesi kullanmam
Kabarmaz ayrıca özel günlerde azıcık köpük süreyim maşa yapmışım gibi durur
Bir de 35 den sonra saçlarımın dalgası arttı ne hikmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…