- 28 Mart 2008
- 3.954
- 7.113
- 358
- Konu Sahibi greengirll
-
şuan 18 aylik oldu oğlum dökülme azaldi ama yenisi gelmiyor cok da gec uzuyorbenim ilk dogumumda 1 sene sonra toparladi
simdi ikinci dogumu yapmamin uzerinden 1 sene gecti , dokulmesi azaldi , toparlamaya basladi saclarim yine
Ordan bi açık yakalayıp devam etmek isterdim ama benimki de beyaz. Hala gıcığım yaniyok bebem bak o da genetik iste , 25 yasimda boyatmaya basladim mecburiyetten , cunku 25 de ilk beyazlarim cikmaya basladi
babam noel baba gibidir bembeyaz gur sacli bir adam , bende ona cekmisim gurlugu sekli semali iyi de cabuk beyazliyor iste :)
bak kiskanicak bi tarafi yokmus benim saclarimin da
etkiler tabi ki , emzirirken de tum vitamin sute gidiyor , vucut vitaminsiz kaliyor , vitaminize baktirip destek alin , o saclari cok etkiliyorşuan 18 aylik oldu oğlum dökülme azaldi ama yenisi gelmiyor cok da gec uzuyoremziriyorum o da etkiler mi acaba?
Ben Maxi bio keratin kullandımŞampuanlarım sülfatsız zaten. Keratini bir kişi önerdi, marka ismi ürün vs de önerebilir misiniz?
ahhaa deliOrdan bi açık yakalayıp devam etmek isterdim ama benimki de beyaz. Hala gıcığım yani
Bugünkü hasetten çatlama kotamızı da doldurduk çok şükür
Nerde bulabilirim acaba? Ay çok sordum ama kusura bakmayınBen Maxi bio keratin kullandım
Memnun kaldım
Saçım gür ama şekillendirmede sorun yaşıyorum.Az sacin var ise kaynak taktir dolgun dursun. Her daimli bakim durur o zaman:))
Ayy ayyahhaa deli
sana kiskanclik bile yakisiyor baby
Estağfurullah ne demek :)Nerde bulabilirim acaba? Ay çok sordum ama kusura bakmayın
Bazı markalar baya pahalı.Nerde bulabilirim acaba? Ay çok sordum ama kusura bakmayın
Saç tipinize uygun her türlü organik şampuan sülfatsızdır zaten.Bir de ben Türk markası olarak Restorex den çok memnun kaldım. Organix markası da sülfatsız mesela. İlk aklıma gelenler bunlar.Sülfatsız şampuan adı ve keratin uygulama şekli istiyorum lütfen..
Teşekkür ederim....@ KilicBaligi arkadaş sende katılırsan konuma çok sevinirim.Estağfurullah ne demek :)
Gittigidiyor'da var
Burda güzel insan sevgiliKilicBaligi tüm bilgi ve tecrübelerini sunduğu konuları var evde keratin nasıl yapılır ... Ben o konuda okudum öğrendim orda elinde keratini olan arkadaşa ücretini ödedim benimle paylaştı
Alan varsa veya alırsanız paylaşabilirsiniz
Teşekkür ederim bakacağım hemen.Bazı markalar baya pahalı.
Bir tane orta halli keşfettim gayet güzel vocco.
Bi araştırın kıyaslayın isterseniz
aslında organik şampuan diye birşey yokSaç tipinize uygun her türlü organik şampuan sülfatsızdır zaten.Bir de ben Türk markası olarak Restorex den çok memnun kaldım. Organix markası da sülfatsız mesela. İlk aklıma gelenler bunlar.
Dalin kozmetiği en yüksek şampuanlardan biri. İçeriğinde ki kozmetikten dolayı kızım yeni doğduğunda uzun süre alerjiyle uğraştık.aslında organik şampuan diye birşey yok
Sampuanlarin organik olması mümkün değil içeriğinden dolayı
En doğal şampuan Dalin gibi bebe sampuanidir onda bile kimyasal dolu
En güzel organik temizleyici halis bildiğiniz saf zeytinyağlı sabun dur oda boyalı saça uygun değil :)
canimsinAyy ayy
Zaten görmeden de böyle güzel olduğunu anlamıştım
Aynı genlere mi sahibiz acabaevet
hatta soyle soyliyim ben sacimi sadece yikadiktan sonra tararim bir daha da tarak surmem , yataktan bile dogal dalgali fon cektirmis gibi kalkiyorum
yani tamamen genetik bu olay , kendimi bildim bileli boyle saclarim , dusta yaptigim bakim haricinde hicbir sey surmem , taramam , kurutmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?