Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar derdim saçları çok bakımlı olanlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
1 adet karadeniz kızı versek ?

Genetik bence
saç yapısı doğuştan güzel olabilir
Zeytin yağı iyi geliyor diye biliyorum

Peki keratini nereden alaniliriz? Ben organix markanın 30 günlüğünü evde denemiştim pek işe yaramamıştı. Kuaförde 3 aylığa bi dünya para bayılmıştım zamanında :) evde yapmak en mantıklısı :)

1 adet karadeniz kızı versek ?
Olur olur kabulumdur ben insan severim bolge ayirt etmem
Ama sizin oralarda bolgesel olarak ayrilsada geneli renk olarak aciga kacan ince tel kedi kuyrugu misali diye biliyorum bendeki laz kizlari ole valla

Benim saçlarım da ince telli ve çabuk yağlanıyor. Maalesef uzun saç bize haram ne kadar baksam da uğraşsam da kedi tüyü gibi oluyor omuzdan aşağı inince. Ben asimetrik ve katlı kesimler tercih ediyorum daha dolgun görünsün diye bi de saç bantları eşarplar kullanıyorum daha havalı duruyor ya da öyle durduğunu umuyorum

Yani saçım çok uzunken biraz adama benziyor ama o da relaks bir saç oluyor mesela demin arkadaş paylaştı mis gibi dümdüz bakımlı ölse öyle durmuyor işte. Ben de bunalıyorum öyle dağınık bir görüntüye.

Kesim olarak da düz kesim yapıyorum ben iyice yapışmasın diye. Amannnn işte naparsak yap, vermeyince mahmut neylesin mabut

Benim saclarim da gür, kuaforler cok saglikli oldugunu söyler.
Birkac yil oncesine kadar cok sekilli dalgalar vardi ama yiprandi eskisi kadar duzgun olmuyor sekli.
Ama yine de sabah evden istwdigim kadar duzgun cikayim, aksam aynaya baktigimda dayak yemis gibi gorurdum kendimi :)))

Ben saclarimi genel olarak begenirim ...tabi eski gürlüğü gitti ama yinede fena degil sade uclari sinir ediyor beni...
Tiftik tiftik...halbuki yıpranık değil...

Brezilya fönü denediniz mi madem uzun kullanmayı seviyorsunuz. Ben yaptırmadım ama bi arkadaşım çok memnun kalmıştı. Ben bu yaz sahte rasta yaptırıcam kafamda koca bi saç olacak hırs yaptım

Az kenara kaysana ben de kıskanıcam

Benim saçım ince telli değil kuzenim hep "ananın karnında biraz daha dursan saç olarak doğarmışsın" diye dalga geçerdi. Ama ne yaptıysam sağlıklı, parlak, elektriklenmeyen saçlara sahip olamadım

Gittim ben de omuz hizasına kadar kestirdim, şimdi de uzamasını bekliyorum onu da beğenmedim

Aynen bende sadece dustan sonra tararim
Baska tarak degmiyor :))

Ben cok ugrasmistim bi donem saclarimla ne uzardi nede dolgunlasirdi pismaniye gibi saclarla gezdim hep ama evlendim esim siyahtan baska renk istemedi saclar uzadi tabi ellemeyince bide keratin serum kullaniyorum saclarim iyice canlandi belime geldi bide sadece kurutmak yetiyor dumduz artik bakim sart yani morfose urunlerini tavsiye ederim

Yapacaginiz pek birsey yok malesef sac yapisi cilt yapisi vucut yapisi bunlar tamamen genetik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…