- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.352
- 598
- Konu Sahibi greengirll
-
valla masallah diyin , bende yazdiktan sonra korktum acikcasiNazara geleceksin Milnacim
1 adet karadeniz kızı versek ?Genetik,kan,hormon vb ile alakali bir durum yani neyse o bi caresi bir yolu oldugunu dusunmuyorum ama sk yaglanma icin isirgan suyu oneririm (cay gibi demleyip kafaya skma hacim veriyor kuruluk sagladigi icinde yagi dengeliyor dogal sac spreyi )ha bide bence bolgesel kesinlikle misal bir antakya hatay kizinin saci kasi kirpigi ile atiyorum tekirdag ayni olmuyor
Peki keratini nereden alaniliriz? Ben organix markanın 30 günlüğünü evde denemiştim pek işe yaramamıştı. Kuaförde 3 aylığa bi dünya para bayılmıştım zamanında :) evde yapmak en mantıklısı :)Keratin uygulamak isteyenler için adımları yazayım
Önce arındırıcı şampuanla saçlar yıkanır ( Google da arındırıcı şampuan yazın çıkar 10 TL ye bile var bu önemli arindiricili şampuanla yikamazsaniz uyguladiginiz keratin çok etkili olmaz )
Arındırıcı şampuanla yıkanıp çıktınız hafif nemli kalacak şekilde kuruladiniz saçı
Maksimum 1 çay bardağına yakın keratini elde eldiven ağızfa maske hava alan yerde vantilatör karşısında (balkonda yaptım ben) sürüyorsunuz saça
Sürdükten sonra 40 dk saçta bekletiyoruz
Sonra
dümdüz olmasını isteyen her tutamdan max.160 derecede üstünden 8 kere falan geçsin baya buhar ve koku çıkacak
Sadece keratin olsun dümdüz olmasın diyen 1/2 kere geçecek
Son aşama
Dümdüz olmasını isteyen çok kıvırcık saç 4 , dalgalı saç 3 gün saçını yikamayacak neme girmeyecek günlük 1 kere saçını duzlestirecek toka bile takmayacak ve bundan sonra sadece sulfatsiz şampuan kullanmak üzere yıkanacak ilk yıkamada saçın muhteşem ligine bir göz kirpacak
Dümdüz olmasın keratin uygulansin yeter diyen ise 2 gün saçta bekletecek 2 gün sonra sadece sulfatsiz şampuanla yıkanıp bakımlı saçlarına merhaba diyecek
Ortalama 6 ay etkisi sürüyor ama ben saçımla çok oynamadığım çok kimyasal kullanmadığım için heralde etkisi 1 sene sürdü
Doğal saç bakım maskeleri saçların kabarmasını ve elektriklenmesini engeller. Google dan bakanilirsiniz.Yani saçınızı açık bırakınca hiç bozulmadan kabarmadan tüm gün dayanıyor mu?
Hahaha kız olur mu olur gözümde ben var benimvalla masallah diyin , bende yazdiktan sonra korktum acikcasi
yarin sabah , yataktan bi kalktim kel kalmisim diye konu acarsam bil kiUyuyan Adamdan Nefret nin nazari degmistir
Olur olur kabulumdur ben insan severim bolge ayirt etmem1 adet karadeniz kızı versek ?
Ahaahaha aynen öyle işte :)Olur olur kabulumdur ben insan severim bolge ayirt etmem
Ama sizin oralarda bolgesel olarak ayrilsada geneli renk olarak aciga kacan ince tel kedi kuyrugu misali diye biliyorum bendeki laz kizlari ole valla
Yani saçım çok uzunken biraz adama benziyor ama o da relaks bir saç oluyor mesela demin arkadaş paylaştı mis gibi dümdüz bakımlı ölse öyle durmuyor işte. Ben de bunalıyorum öyle dağınık bir görüntüye.Benim saçlarım da ince telli ve çabuk yağlanıyor. Maalesef uzun saç bize haram ne kadar baksam da uğraşsam da kedi tüyü gibi oluyor omuzdan aşağı inince. Ben asimetrik ve katlı kesimler tercih ediyorum daha dolgun görünsün diye bi de saç bantları eşarplar kullanıyorum daha havalı duruyor ya da öyle durduğunu umuyorum
nazar degecekse de senden gelsin turnacimHahaha kız olur mu olur gözümde ben var benim
Ama maaşallah dedim ben yaa hakkımı yemeyelim
Kesim olarak da düz kesim yapıyorum ben iyice yapışmasın diye. Amannnn işte naparsak yap, vermeyince mahmut neylesin mabutBenim saçlarım da ince telli ve çabuk yağlanıyor. Maalesef uzun saç bize haram ne kadar baksam da uğraşsam da kedi tüyü gibi oluyor omuzdan aşağı inince. Ben asimetrik ve katlı kesimler tercih ediyorum daha dolgun görünsün diye bi de saç bantları eşarplar kullanıyorum daha havalı duruyor ya da öyle durduğunu umuyorum
Aynen bende sadece dustan sonra tararimevet
hatta soyle soyliyim ben sacimi sadece yikadiktan sonra tararim bir daha da tarak surmem , yataktan bile dogal dalgali fon cektirmis gibi kalkiyorum
yani tamamen genetik bu olay , kendimi bildim bileli boyle saclarim , dusta yaptigim bakim haricinde hicbir sey surmem , taramam , kurutmam
deme kiskananlar varAynen bende sadece dustan sonra tararim
Baska tarak degmiyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?