Merak ettim, hangi pedagoglar bunu hangi araştirmalar ile söyleyip kanitlamaya çalişti? Bu konuda bir link arabilirseniz sevinirim.
Benim kizim doğduğundan beri arada hafta sonu annemlere birakirim. Hiçte sorun yaşamadik. Gayet birbirimize bağliyiz.
Elbette 10 gün fazla fakat burda 1 haftadan bahs ediliyor. Bence gayet uygun. Çocuğun arabada feryat figan ağlamasindan iyidir.
şu an çalıştığım kurum sebebi ile link paylaşamıyorum(sistem engeli copy paste izin vermiyor)ama Google'dan kaba taslak aratırsan çoğunlukla bunu okuyabilirsin.
Çocuk gelişimi uzmanı bir çok arkadaşım var onlarla birebir görüşmelerimde de bunu savunurlar. Adem Güneş yaş-1 prensibini savunur ama çoğu çocuk gelişimci Adem Güneş'in çok fazla anneye bağımlı çocuk savları olduğunu düşünürler ki ben de katılıyorum. günümüz çocukları için yaş-1 çok az bir gün. çocuklara anlatıldığında çok güzel anlıyorlar. ama dikkat ederseniz çocuk diyorum. laftan anlayabilecekleri yaş minimum 2.
konu sahibine 1 hafta bırak git derken kendi yaptıklarınla çeliştiğinin ayrıca farkında mısın? arada hafta sonları bırakıyorum diyorsun. hafta sonu dediğin 2 bilemedin hadi cumadan gittin 3 gün. konu sahibi 1 hafta diyor 7 gün eder. yazık değil mi el kadar bebeğe.
6 aylık bebek yahu insaf biraz. rahat olmak, çocuğa bağımlı olmamak felan tamam da marjinal olcam diye de kasmayalım lütfen.