yapman gereken tek şey uzak durmak bu kadar
bak işte, dersine iyi çalışmamış, iyi hazırlanmamış bir üye.sempatiksalakcinni
Konuyu tam okusana yav
mükemmel. tek kelimeyle mükemmel. sanki benim diğer yarım gibi hissettim. bu arada çıkmadım Allaha şükür ama yaklışık 3 aydır ki son bir ayda da yoğun bir şekilde konuşuyorduk. Hemen hemen hergün. Tabiki vazgeçicem hatta geçtim bile. Ama bu kadar olmaz artık. Bu ne ya. Bu adamların çivisi çıkmış.
Yuva yıkanın yuvası olmaz diye bir laf varya işte bu lafın ne kadar doğru olduğunu bilip uzak duracaksın senin yarın falanda değil sadece kadınları iyi tanıyan evli bir erkek
evet kadınları iyi tanıyan evli bir erkek. bu çok doğru.Umarım başkalarına bulaşmaz. Ya söylemeseydi nerden bilicektim.
bir de kendi mi söyledi bunu...
pişkin adi herif bu kadar olur.. aman da aman ne dürüstmüş diyemiycem.
evlililk kurumuna saygısı yok bar evladına olsaydı.. yazık..
yine de iyi birine çatmış ki onu bıraktınız. ya kendisi gibi adi birini bulsaydı macera devam etseydi eşi öğrenseydi.. iyice herşey allak bullak olsaydı. ki şu durumda bile eşi bilmeli..
söylediğinde o kadıncağızın halini düşünemyiorum..yuvası alt üst olacaktır..uzak dur bu adamdan oldumu kardeşim?karısına çocuğuna yapma bu kötülüğü...adamıda Allah inş ıslah eder de vicdanına döner...hiçbir dediğine inanma..erkeklere zerre kadar güvenmiyorum..3 cümlesinden iki buçuğu yalan...
söylediğine göre karısıyla görücü usulu evlenmişler ve karısı çalışmıyor kendi halinde bi kadın. aslında 2 çocukları varmış biri ölmüş. 4 senedir evlilermiş. evlilikleri zaten gitmiyormuş ve artık benden sonra da iyice kopmuş. şimdi ben bu kadına ne diycem. zavallı kadın. zaten bi çocuğunu kaybetmiş. ayrıca dediğim gibi böyle durumlarda kadınlar "biraz geleneksellerse" kesinlikle erkeklerini tercih ediyorlar. allah herkesi böyle adamlardan uzak tutsun((((
evde karısının mokunu yiyiyodur seni kandırıyo aklı sıra ,ah bu erkeler çok adiler çooookkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?