Derdim var ama çare yok

''Hiç kimse mükemmel değildir'' sözüne çok uygun bir örnek olmuş
Görünen o ki beyefendi sizin değil başka bir bayanın diğer yarısıymış.
Kararınızı vermişsiniz zaten,uzak durmak bir daha asla görüşmemek mantıklı olan,yapılması gereken !!!

Dikkatimi çeken başka bişey sizin çok karamsar olmanız,
Yanlış kişilere kapıyı aralamışsınız,onlarda içeri girmiş.
Onların sizi bulmasından çok sizin tercihleriniz yanlış olmuş,insanları pek tanıyamamışsınız ve karşınıza çıkanlara ;duygusal açlıkla hemen kapılmışsınız diye düşünüyorum.
Bu yüzden hep talihsiz ilişkiler yaşamış olabilirsiniz ama bence bundan sonra pozitif olun ve geçmişi geçmişte bırakın,önünüze bakın,düşüncelerinizi,beklentilerinizi,davranışlarınızı gözden geçirin,eksik olduğunuz ya da başkalarına fazla gelen noktaları belirleyin derim.

sevgiler...

Yuva yıkanın yuvası olmaz diye bir laf varya işte bu lafın ne kadar doğru olduğunu bilip uzak duracaksın senin yarın falanda değil sadece kadınları iyi tanıyan evli bir erkek

evet kadınları iyi tanıyan evli bir erkek. bu çok doğru.Umarım başkalarına bulaşmaz. Ya söylemeseydi nerden bilicektim.

evet kadınları iyi tanıyan evli bir erkek. bu çok doğru.Umarım başkalarına bulaşmaz. Ya söylemeseydi nerden bilicektim.

bir de kendi mi söyledi bunu...

pişkin adi herif bu kadar olur.. aman da aman ne dürüstmüş diyemiycem.

evlililk kurumuna saygısı yok bar evladına olsaydı.. yazık..

yine de iyi birine çatmış ki onu bıraktınız. ya kendisi gibi adi birini bulsaydı macera devam etseydi eşi öğrenseydi.. iyice herşey allak bullak olsaydı. ki şu durumda bile eşi bilmeli..

aklımdan geçmedi değil. karısına söylesem mi diye. ama hem böyle durumlarda genelde kadınlar kocalarına inanmayı tercih ederler hem de karısına ulaşmak için çaba harcamam gerekir. sanki onun için bişey yapıyomuş gibi hissederim kendimi o yüzden hiç bişey yapmamayı tercih ediyorum.

söylediğinde o kadıncağızın halini düşünemyiorum..yuvası alt üst olacaktır..uzak dur bu adamdan oldumu kardeşim?karısına çocuğuna yapma bu kötülüğü...adamıda Allah inş ıslah eder de vicdanına döner...hiçbir dediğine inanma..erkeklere zerre kadar güvenmiyorum..3 cümlesinden iki buçuğu yalan...

Adam kendisi yapıyor karısına çocuğuna kötülüğü.. Bilmeleri lazım bence şahsen ben olsam bilmek isterdim. Söyleyen insana da allah senden razı olsun derdim.

söylediğine göre karısıyla görücü usulu evlenmişler ve karısı çalışmıyor kendi halinde bi kadın. aslında 2 çocukları varmış biri ölmüş. 4 senedir evlilermiş. evlilikleri zaten gitmiyormuş ve artık benden sonra da iyice kopmuş. şimdi ben bu kadına ne diycem. zavallı kadın. zaten bi çocuğunu kaybetmiş. ayrıca dediğim gibi böyle durumlarda kadınlar "biraz geleneksellerse" kesinlikle erkeklerini tercih ediyorlar. allah herkesi böyle adamlardan uzak tutsun((((

her aldatan erkeğin seneryosu aynıdır. karımı sevmiyorum yada karım beni çok yordu. istemeden evlendik. ... vs... vs... hep böyle.. ama karısı duysa birde karısından dinlesek o kimbilir neler anlatacak...

asla o adamla görüşmeyin.. eğer görürseniz eşine böyle bir adilik yaptığı için eşine itiraf etmesi herektiğini yada yolunu adam gibi ayırması gerektiğini belirtin.

asla görüşmek istemiyorum. ama o pisliğe hiç bişey diyemedim. keşke bi kaç tane laf sayabilseydim. tek dediğim bir daha senle görüşmek istemiyorum oldu. o kadar. ((

hep aynı hikaye yok karısını sevmiyormuşta yok zaten kopmuşta ne diyecek ki arkadaşım karımı seviyorum yuvamda mutluyum ama azcık macera yaşamak istedim gönülümü eğlendirdim seninle dese sence seni kandırmaya devam edebilir mi alsanaalsanasmile ah biz kadınlar hemende inanırız evdeki zavallı kadın hikayesine alsanaalsanasmile o adamla işini bitirdiysen karısıyla ne işin var ki canım sanane bırak gitsin yoluna adamdada karısıdaguclubacismileguclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…