olumunekankayizsmile:lepi:Bu güzel ve olumlu yazilari yazan insanlari gercekten cok merak ediyorum...
Acaba kendileride böylemi?
Bardagin bos degil dolu tarafina bakmak...bakis acini degistirmek vs. vs..iyi güzelde....kim ne kadar yapabiliyorki bunu?
Gecim derdi...maddi zorluklar, borc girtlaga kadar, ailevi sorunlar oldugu vakit gelde bakis acini degistir gelde bardagin dolu tarafina bak....
YA harikasin arkadasim ya valla haklisin sende onun zayif tarafini ona yapistirirsin ödesirsiniz:sm_cool:ben bu kadar polyanna olamam ya, olsam da etrafımdaki insanlar içine eder bu durumum, ben at kuyruğu yaptım diye sevinirken gelir gerizekalının başkanının biri saçlarına noldu der, benim tüm moral sıfır olur:)
Ama güzel bi yaz kişisel gelişim açısından teşekkürler.)
davulun sesi uzaktan hoş gelir.birde birebir durumu yaşayana sormak lazım.mesela ben.seyrek saçlı biri olmaktan son derece rahatsızım...
eskiden hep hayata bu şekilde bakardım ve karamsar olanlarada hep moral verirdim ama şuan öyle değil artık kendim karamsarım bi yandan yaşadıklarım kaldırmaya çalıştığım ağır yükler ve birden hayatımı değiştiren olaylar çok kötüyüm resmen psikolojik çöküntüdeyim artık karamsarlığın her şekli bende yani her gün ağlayasım gelio nerdeyse tamam diorum geçer ama yok ya geçmio gibi sanki herşeyden soğudum resmen içimde gram bi mutluluk bi bişi kalmadısenağlamamafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?