Derdim var demeden nce okuyun

olumunekankayizsmile:lepi:

ayşecik modunda bir yazı.. onun filmleri böyleydi bazen deli ederdi izlerken..
inşallah yapabiliriz ne diyeyim...

ya ben bişi paylaşıcam silerle samimi oalrak ne kadar inanırsınız bilemicem ama gerçekten doğru amacım kimseye ne kadar dindar olup olmadığımı ispatlamak değil ama gerçek hani olurya bazen eve dolapta pekte yiyebilecek bişi olmaz ay sonudur falan yada borcunuz vardır günü idare ediyorsunuzdur. ben her öğün tek ekmek bile yesem yarabbi şükür demeden kalkmıyorum sofradan içimden dularımı eksik etmiyorum emin olun o sıkıntılı ay geçip diğer ay gelince dolap tıka basa dolu oluyor sofrada bi kuş sütü eksik oluyor bunu bi kaç kez denedim artık evimizde geçim sıkıntısı nedir yok borcumuz olmasına ragmen beni anladınız değil mi?

emekli memur zamlarıyla
yeteri kadar POLYANACILIK yapıyoruz zaten!!!!!!!!!!

çok güzelmiş.bende hiçbir zaman bu kadar iyimser olamadım ama olan arkadaşlarım var onlarla vakit geçirmek bile insanı birazda olsa kötü olanı iyi düşünmeye sevk ediyor.

hayatta her şeyin olumsuz tarafından bakarsak nefes almalarımız bile düzensizleşir bende hayatımdaki azda olsa güzel şeylerine bakar ALLAHıma şükrederim ve hayatımda gerçekten çok büyük sorunlar olsada her sabah mutlu kalkarım

yazı çok güzel ve anlamlı
bende elimden geldiğince şükrediyorum allahıma ve her zaman için benden daha kötü durumda olan insanları göz önünde bulunduruyorum.ve inanın böyle yapınca hiçbir şey için sızlanamıyorum:1no2:
allahıma sadece bana ve sevdiklerime dermansız dert vermesin diye dua ediyorum:Saruboceq:çünkü sağlık bile tek başına büyük nimeta.s

aslında çok mesaj içeriyor ama hiç kimsenin bu kadar iyimser olduğunu sanmıyorum çok güzel bir paylaşım olmuş teşekkürler lmaz:

davulun sesi uzaktan hoş gelir.birde birebir durumu yaşayana sormak lazım.mesela ben.seyrek saçlı biri olmaktan son derece rahatsızım...

YA harikasin arkadasim ya valla haklisin sende onun zayif tarafini ona yapistirirsin ödesirsiniz:sm_cool:

çok Güzel bir paylaşım vereliniortak. bazen hayatta öyle şeyler oluyor ki... çok fazla karamsarlığa kapılıyorsunuz.." Bu hayat bizim" bir kitap var elimde aslında bizi mutlu eden o kadar çok şey var ki. biz sadece tek konuda takılıp kalıyoruz. çözüm bulmaya çalışıyoruz.
ben çok takarım mesela sırf bu yüzden. takmamamk için el işi yapmaya çalışıyorum. sağlık için bebek yelekleri örüyorum .. kendi terapim...yoksa elimde telefon beklemek istemiyorum. beklentilerim olmaması için çaba sarf ediyorum...

1- terapi el örgüsü.. zahmetsiz oyalayıcı iş.
2- bilgisayar oyunları
3- burda başakalrının sıkıntılarını okumak ve dertlerine yardımcı olmak.

davulun sesi uzaktan hoş gelir.birde birebir durumu yaşayana sormak lazım.mesela ben.seyrek saçlı biri olmaktan son derece rahatsızım...

çözüm postij gür görünür yada paran olması için dua et ... ektir ...

eczaneye danış.. sana bakım kürü versin... mikemmel oluyor ...
ölümden başka herşeyin bir çözümü vardır...

buyrunnnnnnnnncokacimcoook

acıktııım öğle yemeği gelsin lütfen...

eger gercekdende böyle yapa bilen varsa helal olsun sahsen ben bu kadar yürekli olamam ve okadarda kendimle barisik degilim ne yazikki keske olabilsem

eskiden hep hayata bu şekilde bakardım ve karamsar olanlarada hep moral verirdim ama şuan öyle değil artık kendim karamsarım bi yandan yaşadıklarım kaldırmaya çalıştığım ağır yükler ve birden hayatımı değiştiren olaylar çok kötüyüm resmen psikolojik çöküntüdeyim artık karamsarlığın her şekli bende yani her gün ağlayasım gelio nerdeyse tamam diorum geçer ama yok ya geçmio gibi sanki herşeyden soğudum resmen içimde gram bi mutluluk bi bişi kalmadısenağlamamafoldumben

senin neyin var hemşerim neden bu kadar kötüsün sevgilinle sorunların mı var :uhm: anlatmak isteren dinlerim mesaj da atabilirsin hemşeri hemşeriye kötü günde yardımcı olur :çok üzgünüm:

evet canım bu gün bişi oldu ve çok moralim bozuldu burda deşifre etmek istemiorum şimdi özel hayatımı online olduğunda konuşuruz bi ara:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…