Konu sahibi bu konuda anlatiminiz cok baska. Esim sen karar ver ister gel ister evimizde otur diyor demissiniz. Bu konuda esim cok kisitlayici babama birakiyor demissiniz, diger konuda sosyallikten uzak bir yerde yapamazsam demissiniz ama bu konuda esinizin izni olmadan babanizin evinden cikamiyorsunuz ve ozguveniniz gitmis. Hangi konu dogru benim kafam karisti.
Görümcelerim eltilerim de bu siteyi kullanıyor anlamamaları için bazı şeyleri değiştirerek yazmak zorundayım
Evet evimde kalabilirim ama Yanımda annem olduğu sürece ama ben kocaman kadınım tek kalmak istiyorum evimde
Sosyallikten uzak yerde yapamam tamam durduğum yerdede sosyal değilim ama büyük yer en azından camdan bakınca bir hareketlilik var
Yahu ne sacmalik ne olacak evde tek kalsaniz babaniz anneniz sizi bu sekilde surekli agirlamak zorundami evlenmissiniz evde durmuyorsunuz deprem olur hirsiz girer sacma span bahaneler. Sizde garipsiniz adamin yanina gitmiyorsunuz neden? Camdan bakinca hareketlilik var??? Bu nasil sacma bir bahane anlamadim iki olgunlasmamis insan evlenmissiniz ne yaptiginizi bilmiyorsunuz
Görümcelerim eltilerim de bu siteyi kullanıyor anlamamaları için bazı şeyleri değiştirerek yazmak zorundayım
Evet evimde kalabilirim ama Yanımda annem olduğu sürece ama ben kocaman kadınım tek kalmak istiyorum evimde
Sosyallikten uzak yerde yapamam tamam durduğum yerdede sosyal değilim ama büyük yer en azından camdan bakınca bir hareketlilik var
Acaba eşin sana güvenmiyor mu da babana bırakıyor. Koca kadın evlenmişsin çocuk da yapmışsın ne diye evinde kalamayacakmışsın?
Baban seni evlendirmiş olmuyor ki böyle bir kişi vermiş 3 kişi almış.
Biraz dik durup ben evimde kalacağım demen lazım. Paşa paşa gitme yani. İşi başından beri böyleyse ona yapacak birşey yok. Adamın işini bile bile evlenmişsin sonuçta