7 yıldır evliyim 2 yaşında oğlum var eşim işi gereği haftanın 5 günü şehir dışında 2 günü evde o şehir dışında olduğu sürece beni babamın evine bırakıyor evde yalnız kalmayayım diye ama ben çok bunaldım 7yıldır böyle çocuk büyüyünce okula başlayınca kalırsın evinde diyor çok bunaldım bende standart evliler gibi yaşamak istiyorum bi aralar kendi evimde bırakıyordu yine babama bırakmaya başladı Benm işim böyle yapacak birşey yok diyor çok bunaldım bazen boşanmayı bile düşünüyorum normal evliler gibi olmak istiyorum bendekendime özgüvenim kalmadı çok kısıtlayıcı da biri kendisi evden bi yere çıkmıyorum bu konular yüzünden tartışmalarımız da oluyor soğuyorum kendisinden bende anlatacağım kimse olmadığı için buraya yazayım dedim
Kaç yaşındasınız peki severek evlenmediniz mi ya da evlenmeden önce eşiniz bu işte mıydı bunu bile bile mı evlendiniz7 yıldır evliyim 2 yaşında oğlum var eşim işi gereği haftanın 5 günü şehir dışında 2 günü evde o şehir dışında olduğu sürece beni babamın evine bırakıyor evde yalnız kalmayayım diye ama ben çok bunaldım 7yıldır böyle çocuk büyüyünce okula başlayınca kalırsın evinde diyor çok bunaldım bende standart evliler gibi yaşamak istiyorum bi aralar kendi evimde bırakıyordu yine babama bırakmaya başladı Benm işim böyle yapacak birşey yok diyor çok bunaldım bazen boşanmayı bile düşünüyorum normal evliler gibi olmak istiyorum bendekendime özgüvenim kalmadı çok kısıtlayıcı da biri kendisi evden bi yere çıkmıyorum bu konular yüzünden tartışmalarımız da oluyor soğuyorum kendisinden bende anlatacağım kimse olmadığı için buraya yazayım dedim
Pamuğum eşin ne iş yapıyor, onun çalıştığı şehre yerleşin7 yıldır evliyim 2 yaşında oğlum var eşim işi gereği haftanın 5 günü şehir dışında 2 günü evde o şehir dışında olduğu sürece beni babamın evine bırakıyor evde yalnız kalmayayım diye ama ben çok bunaldım 7yıldır böyle çocuk büyüyünce okula başlayınca kalırsın evinde diyor çok bunaldım bende standart evliler gibi yaşamak istiyorum bi aralar kendi evimde bırakıyordu yine babama bırakmaya başladı Benm işim böyle yapacak birşey yok diyor çok bunaldım bazen boşanmayı bile düşünüyorum normal evliler gibi olmak istiyorum bendekendime özgüvenim kalmadı çok kısıtlayıcı da biri kendisi evden bi yere çıkmıyorum bu konular yüzünden tartışmalarımız da oluyor soğuyorum kendisinden bende anlatacağım kimse olmadığı için buraya yazayım dedim
Arkadaşlar benim eşim ilçede çiftçilik yapıyor bende şehirde oturuyorum evimiz şehirde ilçeyle arasında 1 saat var eşim 3-4 günde bir gidip geliyor kışında aralıktan nisana kadar evimizde duruyoruz 2 yaşında kızımız var mutluyuz tek meselemiz eşimden uzak olmak ilçeye taşınalım diyoruz ama ben korkuyorum çok sıkıcı sosyallikten uzak bir yer yapamazsam diye korkuyorum büyük şehirde doğup büyümüş alışmış insanım eşim karar senin ister gel ister otur şehirde evimizde diyor onun için de üzülüyorum yanında olamadığım için napıcam bilmiyorum siz ne düşünürsünüz bu konuda
Sherlock Holmes gibi üyeKonu sahibi bu konuda anlatiminiz cok baska. Esim sen karar ver ister gel ister evimizde otur diyor demissiniz. Bu konuda esim cok kisitlayici babama birakiyor demissiniz, diger konuda sosyallikten uzak bir yerde yapamazsam demissiniz ama bu konuda esinizin izni olmadan babanizin evinden cikamiyorsunuz ve ozguveniniz gitmis. Hangi konu dogru benim kafam karisti.
Evinizde kalın o halde gitmeyin babanıza7 yıldır evliyim 2 yaşında oğlum var eşim işi gereği haftanın 5 günü şehir dışında 2 günü evde o şehir dışında olduğu sürece beni babamın evine bırakıyor evde yalnız kalmayayım diye ama ben çok bunaldım 7yıldır böyle çocuk büyüyünce okula başlayınca kalırsın evinde diyor çok bunaldım bende standart evliler gibi yaşamak istiyorum bi aralar kendi evimde bırakıyordu yine babama bırakmaya başladı Benm işim böyle yapacak birşey yok diyor çok bunaldım bazen boşanmayı bile düşünüyorum normal evliler gibi olmak istiyorum bendekendime özgüvenim kalmadı çok kısıtlayıcı da biri kendisi evden bi yere çıkmıyorum bu konular yüzünden tartışmalarımız da oluyor soğuyorum kendisinden bende anlatacağım kimse olmadığı için buraya yazayım dedim
Bizim hanımlar sherlock holmes gibi maşallahKonu sahibi bu konuda anlatiminiz cok baska. Esim sen karar ver ister gel ister evimizde otur diyor demissiniz. Bu konuda esim cok kisitlayici babama birakiyor demissiniz, diger konuda sosyallikten uzak bir yerde yapamazsam demissiniz ama bu konuda esinizin izni olmadan babanizin evinden cikamiyorsunuz ve ozguveniniz gitmis. Hangi konu dogru benim kafam karisti.
Yok aslında ilçeye gidip geliyor ilçe de köy gibi sıkıcı bir yer oda kalamaz bende kalamam7 yildir evliliginiz bu sekilde mi surdu? Siz neden esinizin oldugu sehire gitmiyorsunuz? Bir engel mi var ben anlamadim cunku anlamak icin soruyorum.
27 yaşındayım evet severek evlendik evlendiğimiz ilk 1 sene başka bir iş yapıyordu taksicilik yapıyordu sonra bu işine başladı çiftçilik işine başladıKaç yaşındasınız peki severek evlenmediniz mi ya da evlenmeden önce eşiniz bu işte mıydı bunu bile bile mı evlendiniz
Çocuğumla tek bırakmak İstemiyor birşey olur diyeEvinizde kalın o halde gitmeyin babanıza
5 yaşında misiniz ki yalnız kalamayasınız evde.7 yıldır evliyim 2 yaşında oğlum var eşim işi gereği haftanın 5 günü şehir dışında 2 günü evde o şehir dışında olduğu sürece beni babamın evine bırakıyor evde yalnız kalmayayım diye ama ben çok bunaldım 7yıldır böyle çocuk büyüyünce okula başlayınca kalırsın evinde diyor çok bunaldım bende standart evliler gibi yaşamak istiyorum bi aralar kendi evimde bırakıyordu yine babama bırakmaya başladı Benm işim böyle yapacak birşey yok diyor çok bunaldım bazen boşanmayı bile düşünüyorum normal evliler gibi olmak istiyorum bendekendime özgüvenim kalmadı çok kısıtlayıcı da biri kendisi evden bi yere çıkmıyorum bu konular yüzünden tartışmalarımız da oluyor soğuyorum kendisinden bende anlatacağım kimse olmadığı için buraya yazayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?