Derdim yok ama size yardımcı olmak istiyorum aldığım eğitim ve 8 aylık mutlu evlilik✅

8 yıl flört edip sonra adam kadından ayrılıp 2 ayda başka kadınla evlenene göre ve 9 yıl cocuk isteyip cocuk sahip olamayanları düşünecek olursak ben kendimi çok tecrübeli görüyorum hahaaaaaaa

Ahahah. 9 yil lafini bana attiysaniz 9 sene cocuk istemedigimi belirtmek isterim. Cok sukur 5.ayda hamile kaldim.
2.aydan hamile kalmak mi Allah korusun :)))

8 yıl flört edip sonra adam kadından ayrılıp 2 ayda başka kadınla evlenene göre ve 9 yıl cocuk isteyip cocuk sahip olamayanları düşünecek olursak ben kendimi çok tecrübeli görüyorum hahaaaaaaa

Boyle mi yardimci olacaktin insanlara ama biz adami yazisindan taniriz piskolog bagyaann.

Allah isteyen herkese en kısa sürede sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin o anlamda tabikide söylemedim

Ne o hamile kalınca büyük halt mı başarmış oldun. Büyük konuşma çocuk

Yaramaz tabi çünkü aslın bu değil,ayrıca çocuk sahibi olamayanlar için söylediğin söz çok çok çirkin her tarafın pozitif olsa ne olur Allah aşkına

Ahahah. 9 yil lafini bana attiysaniz 9 sene cocuk istemedigimi belirtmek isterim. Cok sukur 5.ayda hamile kaldim.
2.aydan hamile kalmak mi Allah korusun :)))
Boyle mi yardimci olacaktin insanlara ama biz adami yazisindan taniriz piskolog bagyaann.
Bende insanları profil resminden tanırım :) özenti özgüven sahibi olmamak cok zor olsa gerek

Çocuğu olmayan ya da olamayan kisilere gereksiz ithamlarda bulunmayacağını karşı taraf için zedeleyici olacağını eğitim esnasında söylemediler mi ?
Insanlar mizahen takılıyor dediklerine eğer ciddi ciddi kıracaksan burda ki insanları o zaman erken doğum yapmana sebep olmak istemeyiz.

Herkes insan herkesin kalbi var ve aşşağılayamazsin kimseyi .
Yetişkinliğe geçiş donemindesin, gebesin kimse kirmak istemiyor şaka mayetinde kendi aralarında sakalaşıyorlar sende ters ters cevap vererek fazla şişirme insanları tamam mı kardeşim ?

Allah mesut bahtiyar etsin sağlıkli olsun evladın ama imla ve kelime dağarcığını geliştirme konusunda doğuma kadar ayrıyetten eğitim alabilirsin.

Konunu söyleyiş,anlatım tarzın, yaklaşımın aşırı ukalaca geldiği için böyle bir şey oldu .

Kocluk,pskoloji,astroloji bir şeyler diyorsun ama düşündüklerin yazdıkların insanlara lans ettiklerin, konuşma ve yazma biçimin 0-12 yaş grubu .

Hadi kapat konuyu , seni de sevdik fakat germe .

Kurban pazarından canım kurban bayramından sonra fiyatlar daha uUygun oluyor yönlendirebilirim
Oo süpermiş.. ne okullar,ne yüksek lisanslar,ne eğitimler bitirdim kurban pazarını hiç düşünemedim..
Gerçek bir psikoloji eğitimli kişiden yardım almayı düşündünüz mü hiç ? Yoksa o işide kurban pazarında mı halledeceksiniz ?

Neyin eksiğini burada olmadığın bir kisilikle sahip olmadığın meslek ve meziyetlerle kapatma çabasındasın anlatırsan yardımcı olmaya çalışırız

Okulda edebiyat öğretmenleri 10 yıl sonra kendinizi nerde nasıl görüyorsunuz diye kompozisyon yazdırdı bize onun gibi olmuş.çocuğun biri çıkmış kendi hezeyanlarini yazıp oynuyor

"Kocam çalışmama izin vermiyor, kaynanam ağzıma tükürüyor, 2. ayda pattadanak hamile kaldım. Evde sıkıntıdan çatlıyorum. "

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…