- 5 Mayıs 2013
- 33.829
- 41.245
- 798
- Konu Sahibi Yasammasal
-
8 yıl flört edip sonra adam kadından ayrılıp 2 ayda başka kadınla evlenene göre ve 9 yıl cocuk isteyip cocuk sahip olamayanları düşünecek olursak ben kendimi çok tecrübeli görüyorum hahaaaaaaa
8 yıl flört edip sonra adam kadından ayrılıp 2 ayda başka kadınla evlenene göre ve 9 yıl cocuk isteyip cocuk sahip olamayanları düşünecek olursak ben kendimi çok tecrübeli görüyorum hahaaaaaaa
Allah isteyen herkese en kısa sürede sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin o anlamda tabikide söylemedimSu 9 yıl çocuk isteyip olamayanlar ile ilgili iğrenç ötesi cümleyi hiç bir psikolog hatta şuuru yerinde olan hiç bir insan kurmaz
Aferin onlar hamile kalamadı ama sen kaldın büyük başarı kazen bu varlığı ödüllendir
İşte bunu yapmayacaktın.9 yıl cocuk isteyip cocuk sahip olamayanları düşünecek olursak ben kendimi çok tecrübeli görüyorum hahaaaaaaa
Ne o hamile kalınca büyük halt mı başarmış oldun. Büyük konuşma çocuk8 yıl flört edip sonra adam kadından ayrılıp 2 ayda başka kadınla evlenene göre ve 9 yıl cocuk isteyip cocuk sahip olamayanları düşünecek olursak ben kendimi çok tecrübeli görüyorum hahaaaaaaa
Valla cok şükür cok mutluyum Harika bi eşim var çalışmıyorum kendi isteğimle Allah'ın izniyle de çocuğum olucak ailem Harika eşimin ailesi Harika daha ne isterim ki evet diplomam işe yaramıyor cunku çalışmıyorum kendimde yeteri kadar işe yarıyor ama tatlım merak etme :)
Lafın nereye gittiğini bileceksinAllah isteyen herkese en kısa sürede sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin o anlamda tabikide söylemedim
Ne o hamile kalınca büyük halt mı başarmış oldun. Büyük konuşma çocuk
Ahahah. 9 yil lafini bana attiysaniz 9 sene cocuk istemedigimi belirtmek isterim. Cok sukur 5.ayda hamile kaldim.
2.aydan hamile kalmak mi Allah korusun :)))
Bende insanları profil resminden tanırım :) özenti özgüven sahibi olmamak cok zor olsa gerekBoyle mi yardimci olacaktin insanlara ama biz adami yazisindan taniriz piskolog bagyaann.
Ba-dum-tssss!24 yaşında 8 aylık evlilikte 6 aylık hamile olduğunuza göre çok da tecrübeli değilsiniz galiba.
Cahil olmayanlar anlıyor :) cahil olana bin kez söylesekte anlamaz zaten gördüğümüz üzere.Lafın nereye gittiğini bileceksin
Di mi. Hamile kalabilmeyi tecrübesine bağlamış bide. Cahillik ve ötesiTek hamile kalabilen kendisi lutfen ama.
Cahil olmayanlar anlıyor :) cahil olana bin kez söylesekte anlamaz zaten gördüğümüz üzere.Lafın nereye gittiğini bileceksin
Oo süpermiş.. ne okullar,ne yüksek lisanslar,ne eğitimler bitirdim kurban pazarını hiç düşünemedim..Kurban pazarından canım kurban bayramından sonra fiyatlar daha uUygun oluyor yönlendirebilirim
"Kocam çalışmama izin vermiyor, kaynanam ağzıma tükürüyor, 2. ayda pattadanak hamile kaldım. Evde sıkıntıdan çatlıyorum. "Valla cok şükür cok mutluyum Harika bi eşim var çalışmıyorum kendi isteğimle Allah'ın izniyle de çocuğum olucak ailem Harika eşimin ailesi Harika daha ne isterim ki evet diplomam işe yaramıyor cunku çalışmıyorum kendimde yeteri kadar işe yarıyor ama tatlım merak etme :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?