- 16 Ekim 2013
- 49
- 53
- 38
- 35
- Konu Sahibi portakalcicegininaski
-
Allah yardımcınız olsunÖzgürlükten dört duvar arasına düşmek oldu evlilik benim için. Bu evlilik için ailemi sevdiklerimi arkada bırakıp evlendim ve babam beni affetmedi. Bir bucuk yıldır görmedim öyle cok ozledim ki babamı...hayatımın hatasını yaptım belki ama eşimden de cocuğumdan da pişman olmadım tek pişmanlığım babamın rızası olmadan evlenmek oldu keşke yapmasaydım.İçimde kocaman bir dert oldu taşıyamıyorum artık
Amin insallahhayat süper diyen çıksın hele bir
herkesin var bir yarsı bacım
rabbim babanın yüreğine sevgi,merhamet versin
Teşekkur ederim. Hayır yanaşmıyor ama anneme nasıl olduğumu falan soruyor.Allah yardımcınız olsunbabanız barışmaya yanaşmıyor mu peki
sanmıyorum ki babanız sizi karşısında görünce sevinçten ağlamasın.hadi bir cesaret,deneyin.olmadı mı? bir kere daha deneyin.
sonunda babanız bağrına basacaktır sizi.
bazen bizi anlamazlar,derdimizi anlatamayız.kurtulmak isteriz ama anne-baba hep gölgesine saklandığımız ağaç gibi…bir babanın verdiği güveni, bir annenin verdiği sevgiyi bir daha bulmak imkansız sanırım...
üzmeyin kendinizi,bir cesaret diyorum yaEvet imkansız keşke bana yine bir derdin sıkıntın varmi diye sormasaydı ama yanında olabilseydim.
Esiniz iyi oldugu icin cok sanslisiniz. Isteme falan olmus muydu?[/QUOT
Evet eşim çok iyidir Allah ondan razı olsun.
İstemeye kabul etmemisti ailem yani olmadı.
Yapabilirsin once sen cocugunla git. Allah korusun dunyanin binbir turli hali var yarina cikcagmizin garantisi yok. Bisey olsa kus gitti diye uzulursun. Yapma etme ben babami cok kucuk yasta kaybettim. Kizimi da 1 haftalikken. Yani anlican ne evladim var ne babam... Allahtan esim annem kardeslerim var. Yapma dinimizde kin yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?