Derdim...

portakalcicegininaski

eşimin aşkı, oğlumun annesiyim.
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2013
49
53
38
35
Özgürlükten dört duvar arasına düşmek oldu evlilik benim için. Bu evlilik için ailemi sevdiklerimi arkada bırakıp evlendim ve babam beni affetmedi. Bir bucuk yıldır görmedim öyle cok ozledim ki babamı...hayatımın hatasını yaptım belki ama eşimden de cocuğumdan da pişman olmadım tek pişmanlığım babamın rızası olmadan evlenmek oldu keşke yapmasaydım.İçimde kocaman bir dert oldu taşıyamıyorum artık

Allah yardımcınız olsun babanız barışmaya yanaşmıyor mu peki

sanmıyorum ki babanız sizi karşısında görünce sevinçten ağlamasın.hadi bir cesaret,deneyin.olmadı mı? bir kere daha deneyin.
sonunda babanız bağrına basacaktır sizi.
bazen bizi anlamazlar,derdimizi anlatamayız.kurtulmak isteriz ama anne-baba hep gölgesine saklandığımız ağaç gibi…bir babanın verdiği güveni, bir annenin verdiği sevgiyi bir daha bulmak imkansız sanırım...

Yapabilirsin once sen cocugunla git. Allah korusun dunyanin binbir turli hali var yarina cikcagmizin garantisi yok. Bisey olsa kus gitti diye uzulursun. Yapma etme ben babami cok kucuk yasta kaybettim. Kizimi da 1 haftalikken. Yani anlican ne evladim var ne babam... Allahtan esim annem kardeslerim var. Yapma dinimizde kin yoktur.

Alin cocugunuzu gidin gercekten kiyamaz:)basta kizsa bile sonra yumusar.evladiniza kusseniz adimi ondan beklersiniz oyle degil mi?gelse kiyabilir misiniz?gidin,sarilin,opun,koklayin.yarin obur gun birsey olursa cok pisman olur cok uzulursunuz.cocugunuzu dedesinden mahrum etmeyin,dedesini de torunundan:)

Bende kacarak evlendim.evlendigim gun gittik babamin da anneminde elini optuk beni gorsuler gelinlikle ama gelmediler tabi.benim icimde kaldi tabi karsilikli oynayamamak.babamla dans edememek.ki onlar icinde cok zordu cunku ben tek cocugum.simdi bi torunlari var.benden cok severler.arada babam laf sokar bana ama olsun.hakkidir.bence torunu al git.el opun.allaha sukur ben rahatim o konuda.

Evet imkansız keşke bana yine bir derdin sıkıntın varmi diye sormasaydı ama yanında olabilseydim.

Evet imkansız keşke bana yine bir derdin sıkıntın varmi diye sormasaydı ama yanında olabilseydim.
üzmeyin kendinizi,bir cesaret diyorum ya
kapıdan kovsa bacadan girin.
inanın en fena,en beter baba bile evladına dayanamaz.madem siz kaçtınız,yani ona karşı bir kabahat işlediniz,gönlünü almak içinde elinizden geleni ardınıza koymayın.
yukarıda bir arkadaş daha yazmıştı,allah gecinden versin babanız vefat etse,son defa sarılamadım diye ömür boyu vicdan azabı cekersiniz.
biraz cesaret,kapın torununu dayanın kapısına.

Canim benim guzel arkadasim benimde eski gunler geldi aklima agliyorum su an.keske baban bi guzellik yapsa opse sarilsa sana yine.allahim insallah gidersin bir an once ve baban alir seni yine kollarina.senin ozledigin kadar o da seni ozlemistir emin ol.Illa sen gidecelsin 1 2 3 olmadi sana tamam affettim diyene kadar git.

Başın sağolsun Allah sabır versin size. Benim kinim yok eminim babamında yok bunca zamandan sonra ilk kez karşılaşmak zor olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…