Derdim...

ne guzel kuzeniniz sanslıymiş babasıda merhametliymiş. insallah bir gün bende sarılabilirim.

Kimse torun kokusuna dayanamaz.Al çocuğunu götür dedesine.Zamanla düzelir aranız.Bir babanın evldından vazgeçebileceğine inanmıyorum ben.Ve süreci uzatmayın derim.

Hic mi affetmez

Konunuzu okumaya başladığımda kaçtığınız halde mutsuz olduğunuzu sandım ve çok üzüldüm.Ama ne güzel evli, çocuklu ve mutluymuşsunuz.Allah bozmasın..
Babalar kızlarına çok dayanamazlar.Yeter 1.5 senelik kırgınlık.Siz alın torununuzu, gidin yanına..Kovsa da gitmeyin, kovalayın.Sonuçta babanız o sizin.Hem biricik kızını hem torununu görücek kolay mı direnmek..

Umuyorum bütün sorunlarınızı çözersiniz babanızlar :) Allah yolunuzu açık etsin..

canim 3 gunluk dunyaa keske gitseydim demektense kos arkasindan bak birsuru insan var babasinin kokusunu birkere icine cekmek icin can atan hem babadir o kiyamaz ya canindan can olmus kolaymi oyle git sn nereye kadar kacacak

anne baba rizasi cok onemli, bu yuzden vicdanin huzursuz tabi esiniz sizi pisman etmemis, yanlis birine dusmemeniz buyuk sans, sukredin.. bence de alin torununu goturun, sen beni kovsan da ben ayrilmam kapindan vazgecemem senden diyin.. insaallah merhameti kabaracaktir.. elinizden gelenin fazlasini yapin

Barismak icin cabaladinmi hic ?
Git kapisina , korkma ..
Kabulbetmese , Birdaha git , Birdaha git.

Barisacaktir baban yeterki sen cesaret et.

Babam beni affetmez deyip kenara çekilmek isin kolayı bence. Addedene kadar kapısına dayancaksin. Ki eminim cok uzun sürmeyecek. Babalar kizlarina dayanamaz hele torunlarina hic....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…