- 21 Mart 2013
- 7.876
- 4.308
- 248
- Konu Sahibi portakalcicegininaski
-
Canim benim guzel arkadasim benimde eski gunler geldi aklima agliyorum su an.keske baban bi guzellik yapsa opse sarilsa sana yine.allahim insallah gidersin bir an once ve baban alir seni yine kollarina.senin ozledigin kadar o da seni ozlemistir emin ol.Illa sen gidecelsin 1 2 3 olmadi sana tamam affettim diyene kadar git.
Çocuğunuzu da alıp sizi kabul edene kadar kapısından ayrılmayın, ağlayın yalvarın gerekirse...Özgürlükten dört duvar arasına düşmek oldu evlilik benim için. Bu evlilik için ailemi sevdiklerimi arkada bırakıp evlendim ve babam beni affetmedi. Bir bucuk yıldır görmedim öyle cok ozledim ki babamı...hayatımın hatasını yaptım belki ama eşimden de cocuğumdan da pişman olmadım tek pişmanlığım babamın rızası olmadan evlenmek oldu keşke yapmasaydım.İçimde kocaman bir dert oldu taşıyamıyorum artık
Aradinmi hiç aileni birilerini araya soksaydin keske
Al cocugunu git babana agla sizla affettir kendini, yumusar. Senin iliskin duzelincr de kocanla da gidersin. Ilk asamada kocan gelmesin
Sen dikil karsisina ozurler dile agla sizla affettir kendini. Bi kac gun orada kalabilirsin hattaAslında defalarca gittik ama babam hep kactı gormek istemedi bizi
Insallah...senin icin dua edecem canim benimCok teşekkür ederim guzel dileklerin icin. Yapma ağlama siz barısmıssınız ne guzel insallah bizde barısırız.
Sagoj canımInsallah...senin icin dua edecem canim benim
babaniz neden sevmiyor ki esinizi? kacarakmi evlendiniz?
Kacarak evlendim ama esimi sevmeme gibi bir durum yok babamın kizgınlıgı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?