Derdim...

Alin esinizi cocugunuzu gidin, bikere kovar iki kere kovar ( belkide hic kovmaz) torun cok farkli derler, umudunuzu yitirmeyin, dua edin esinizle iyimissiniz, babanizda affeder indallah, ama sizinde biseyler yapmaniz lazim öyle beklemekle olmaz...

Cok teşekkür ederim guzel dileklerin icin. Yapma ağlama siz barısmıssınız ne guzel insallah bizde barısırız.

Bence esinle git.baban bilsin ki esinde pisman uzgun ve oda baban tarafindan onaylanmak istiyor.esinin senin arkanda durdugunu bilsin baban.benim fikrim bu.bilmem yinede ama oylede boylede git kardesim.ana baba gibisi varmi ya

Çocuğunuzu da alıp sizi kabul edene kadar kapısından ayrılmayın, ağlayın yalvarın gerekirse...

bak önümüz bayram bu sana bir fırsattır o sizsiz siz onsuz kaç bayram geçirdirniz.. emin ol bekliyordur, gelmesin almam der ama bekler.. benim kuzenim yaşadı bunu ,birini sevdi istemeye gelmediler dayım kabul etmedi kız da kaçtı..bitti bizim için yok öldü dediler.. kız adanaya kaçtı .biz istanbuldayız.. tüm eşyalarını attılar..öldü dediler ya ötesi yoktu adını andırmadılar.. ama ALLAHIN İŞİ bizim tayin mersine çıktı dayımlar da geldi bizimle orda iş kurdular vs.. neyse bayram yaklaşıyordu, babam kuzenimle iletişime geçmiş herşeyi ayarlamış,, bayram sabahı saat 05:00 da kuzen ve eşi bizdeydi.. onları odama sakladık.. dayımlar geldi keşkek yapmaya. yengem yapıyor işte babam dedi ki yengeme x de burda olsa ne güzel olur du değil mi? yengemin gözleri doldu ama hayır enişte o öldü dedi.. yemeğe oturduk kuzenim ve eşini getirdi babam odadan .. yengem defol dedi. dayım sen öldün dedi taşın bile hazır dedi..kuzenim sarıldı ,ittiler yine sarıldı ittiler ..yengem tokat attı o yine sarıldı annem diye babam diye sonra bir anda sarıldılar üçü ağladılar hem kızdılar hem ağladılar bir saat sonra bi baktık beraber yemek yapıyorlar damatla dayım maç izliyor bu arada ordada en önemli unsur kuzenimin eşine , babam beni dövse sürüklese A bile demeyeceksin asla karışmayacaksın demesi ve eşininde buna uyması..şimdi 2 torunları var hergün beraberler darısı size siz isteyin yeter ki anne baba af eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…