Derdime Acil Çare

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

4justice

* hasta la vista baby *
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2011
10.447
12.567
298
Kızlar acilen bişe sorcam size.
Şarjım çok az ve uçak yolculuğum var takamadım bi yere ama içim biraz kemirildi bi kaç cevabı okuyabilirim hemen

Ben pazar gününden beri başka şehirdeyim iş için
Bugün dönüyorum
Eşimde bugün sabahtan iş için kıbrısa gitti. Orda kalcak bi gün yarın döncek
Bugün sabahtan beri ulaşamadım kendsine tel kapalı meraktan öldüm. Sonra oraya ait bi hatla başkasının teliyle aradı beni öğlen telefon kafayı yedi çekmiyor dedi. Yurtdışı için paket almış hatta aktif olmuş ama arama msj whatsapp falan giremiyo. Gittiği yerde wifi yok mu sormak aklıma gelmedi.
1 saat önce kendi whatsappından seni seviyorum yazdı bu kadar. Nasıl nerden girdi bilmiyorum. Şuan yazıyorum iletilmiyor arıyorum kapalı
Muhtemelen gece boyunca da ulaşamıcam. Belki otelin wfisi vardır hatta kesin vardır ama bağlanılır mı bilemedim

Şimdi merak ettiğim şu
Eşime karşı zerre şüphem yok açıkçası ama şeytan dürttü bi an ayak mı yapıyo gece ulaşamiyim diye
Günahını alıp kuruntu mu yapıyorum nedir anlamadım olayı
Kıbrısta olan veya gidenler bilir diye size sormak istedim telekom hattı bu arada
Böyle bi sorun olabilir mi
Veya telekomu arayıp bilgi mi istesem söylerler mi ?

Not: Şüphe etmiyorsun da aman da o zaman ne sorguluyosun diyecek olanlar
Aman benim eşimde gider günlerce gelmezciler falan

Eşim yeri geliyor 1 hafta eve gelmiyor şüphe edicek olsam o zaman da ederim bu sefer durum tuhaf geldi
Yurtdışında her köşede çeken hatlat kıbrısta nasıl çekmez anlam veremedim
Lütfen zaten şarjım az cevap veremicem konumu sabote etmeyin rica ediyorum
Bilenler tecrübesi olanlar başına gelenler zaten durumu bilgilendirir sağolun

Son düzenleme:
Hangi otel olduğunu bilmiyorum ama
Şüphe etmiyorum vs geçiniz bir kere düşmüş aklınıza.
Eşinize sorun hangi otelde kaldığını.
Bak telefonlar sorunlu sana ulaşabileceğim bir yer olsun dersiniz.
Kıbrısa kadar gitmeye gerek yok. Türkiye'nin merkezindeyim telefonum evimde bazen çeker bazen çekmez.

Çok enteresan, biz eşimle Tayland'dan falan wpden wifi'siz konuşuyorduk (yanlış hatırlamıyorsam, normal telefon görüşmesi de yapmıştık ama emin değilim. Hani Kıbrıs şurası, Tayland dünyanın öbür ucu). Abim Arabistan'da onunla da sıkıntısız normal telefonla görüşüyoruz. Aldatma falan bilemeyiz tabii, gerçekten aksiliktir onu bulmuştur.

Ben bunun şüphe olduğunu düşünmüyorum. Gözü kapalı babama bile güvenmem bu kadar
Bi miktar sorgulamak iyidir
Kıbrısta olanlar durumu bilir diye özellikle sormak istedim
Bu kadar basit bir şeyde bile bu derece "şüphe " duyuyorsanız bence eşinize degil gözü kapalı gözü apaçık bile güvenmiyorsunuz.
Güven kavramlarımız çok farklı açıkçası . Çözüm bulursunuz umarım .

Eşinizin daha önce bir eğilimi vs oldumu sonuçta taniyorsunuzdur onu. Bence hisleriniz doğru olabilir çünkü kadın hissediyorsa bir terslik mutlaka çıkıyor.
Hayır asla olmadı
Sorun neyden kaynaklı anlamaya çalışıyorum kendisine ulaşamadığım için soramıyorum işte

Tamam

Korkman gereken durum şu. Kesin olarak iş için Kıbrıs a gitmesi mi gerekti. İş yerinden gelen cevaba göre konuşursun. İş yerinden sorunca Kıbrıs deme. İş için nereye gitmişti ulaşamadım çok acil ulaşmam lazım de bilgileri iste

Bence siz kaptandan rica edin uçağı Kıbrıs'a sürsün.gece boyu kafa rahat olsun diye ayak yapıyor olabilir.

doğru olma olasılığı yüksek yani eğer bir halt yiyecek olsa böyle yol yapmaz tam tersine gündüz bol bol arar konuşur şüphelenme diye akşam da erken yatıcam yorgunum falan der oluyor bazen öyle çok rahat çeken telefon çekmiyor sapıtıyor ben birşey düşünmedim ama çok içinizde kalacaksa oteli arayın akşam eşinizin ismini verin odaya bağlarlar

Başka hiçbirşey yazmadan sadece seni seviyorum mu yazdı wptan
Hani nasıl olduğunu telefonun aksiliğini vs birkaç açıklama sen merak etme diye yazmalıydı diye düşünüyorum
Evet dimi saçmalık yani saatlerce ulaşamadım zaten akşam ulaşacam mı o bile belirsiz insan bi bildirir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…