Hangi otel olduğunu bilmiyorum amaOtelde kalıyorsa oteli ara
Ogrenebilecegin birisi yok mu. Yada iş yerini ara. İş için hangi otele gitti diye sor. Sonuçta bilirler.Hangi otel olduğunu bilmiyorum ama
Şüphe etmiyorum vs geçiniz bir kere düşmüş aklınıza.Hangi otel olduğunu bilmiyorum ama
Ben bunun şüphe olduğunu düşünmüyorum. Gözü kapalı babama bile güvenmem bu kadarÇok şükür eşinizden şüpheniz yok.
Bu kadar basit bir şeyde bile bu derece "şüphe " duyuyorsanız bence eşinize degil gözü kapalı gözü apaçık bile güvenmiyorsunuz.Ben bunun şüphe olduğunu düşünmüyorum. Gözü kapalı babama bile güvenmem bu kadar
Bi miktar sorgulamak iyidir
Kıbrısta olanlar durumu bilir diye özellikle sormak istedim
Hayır asla olmadıEşinizin daha önce bir eğilimi vs oldumu sonuçta taniyorsunuzdur onu. Bence hisleriniz doğru olabilir çünkü kadın hissediyorsa bir terslik mutlaka çıkıyor.
TamamBu kadar basit bir şeyde bile bu derece "şüphe " duyuyorsanız bence eşinize degil gözü kapalı gözü apaçık bile güvenmiyorsunuz.
Güven kavramlarımız çok farklı açıkçası . Çözüm bulursunuz umarım .
Zor duruma sokmak istemiyorum böyle açıkçaOgrenebilecegin birisi yok mu. Yada iş yerini ara. İş için hangi otele gitti diye sor. Sonuçta bilirler.
Bence siz kaptandan rica edin uçağı Kıbrıs'a sürsün.gece boyu kafa rahat olsun diye ayak yapıyor olabilir.Kızlar acilen bişe sorcam size.
Şarjım çok az ve uçak yolculuğum var takamadım bi yere ama içim biraz kemirildi bi kaç cevabı okuyabilirim hemen
Ben pazar gününden beri başka şehirdeyim iş için
Bugün dönüyorum
Eşimde bugün sabahtan iş için kıbrısa gitti. Orda kalcak bi gün yarın döncek
Bugün sabahtan beri ulaşamadım kendsine tel kapalı meraktan öldüm. Sonra oraya ait bi hatla başkasının teliyle aradı beni öğlen telefon kafayı yedi çekmiyor dedi. Yurtdışı için paket almış hatta aktif olmuş ama arama msj whatsapp falan giremiyo. Gittiği yerde wifi yok mu sormak aklıma gelmedi.
1 saat önce kendi whatsappından seni seviyorum yazdı bu kadar. Nasıl nerden girdi bilmiyorum. Şuan yazıyorum iletilmiyor arıyorum kapalı
Muhtemelen gece boyunca da ulaşamıcam. Belki otelin wfisi vardır hatta kesin vardır ama bağlanılır mı bilemedim
Şimdi merak ettiğim şu
Eşime karşı zerre şüphem yok açıkçası ama şeytan dürttü bi an ayak mı yapıyo gece ulaşamiyim diye
Günahını alıp kuruntu mu yapıyorum nedir anlamadım olayı
Kıbrısta olan veya gidenler bilir diye size sormak istedim telekom hattı bu arada
Böyle bi sorun olabilir mi
Veya telekomu arayıp bilgi mi istesem söylerler mi ?
Evet dimi saçmalık yani saatlerce ulaşamadım zaten akşam ulaşacam mı o bile belirsiz insan bi bildirirBaşka hiçbirşey yazmadan sadece seni seviyorum mu yazdı wptan
Hani nasıl olduğunu telefonun aksiliğini vs birkaç açıklama sen merak etme diye yazmalıydı diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?