Derdime Acil Çare

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Okuduğum en mantıklı en harika yorum o kadar doğru ki

Cok teşekkür ederim kendim gibi özgüvenli kadınların olduğunu gorunce aşırı gurur duyuyor ve seviniyorum :) çünkü ben böyle yetiştim ve çevremde hep bu şekilde kadınlar :)
ama bazilari her konuya muhalefet sanip aşırı rahatsız olmus

Esiniz sabahtan is icin Kibris‘a gitmis, siz buraya yazdiginizda saat henüz 13:52 ve o saate kadar zaten bir kere aramis bir kere de mesaj atmis Whatsapp‘tan.
Ben gercekten merak edicek bir durum göremedim, kendim olsam muhtemelen farkina bile varmazdim o saatte. Cok mu umursamazim, bilemedim.

Oo süper haber çok sevindim sizin adınıza. Biraz cadilik yaptik ama olsun tedbirli olmakta fayda vardi.inşallah hep mutlu olursunuz❤

Son durum nedir 4justice?

Canım yukarılarda yazdım aslında konu farklı yerlere kaydı malum bizim millet aynı görüşte olmayınca saygı duymak yerine yermeyi seçer.
Konumu daha fazla sabote etmeyin rica ederim en cool en özgüvenli sizlersiniz tamam. Bu şekilde kendinizi ispat etme çabalarının psikoloji de karşılığına bakarsınız bi ara.

Son durumu belirtiyim tekrar. Fabrikada çekmiyormuş tel wifi de yokmuş 8 civarı otele geçti ordan wifiye bağlandı şuan hiç problem yok yani

Geçen sene Kıbrıs’a gittiğimde hattım çekmiyordu yurtdışı paket almıştım bir de.İstanbul’dan arkadaşım aramış birkaç kez sürekli meşgule düşmüş.Ama otelde ve cafelerde WİFİ bağlanıyordum internet öyle çekiyordu.

Çok merak ettim ulaşabildin mi canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…