Derdime Acil Çare

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kıbrısta sıkıntı oluyor bizim türk hatları castisciiiim. takma kafana. kaç arkadaşım gitti hepsi aynı şeyi yaşadı. ama anlatmak dert oluyor cidden.

ev işini naptınız ya asıl onu merak ettim ben şimdi :)

Zor duruma sokmak istemiyorum böyle açıkça
Ne zor durumu sen onun esisin. Öldü mü kaldı mı başına bir iş mi geldi. Ne demek ya. Tüm gece barda kızlarla gezsin o zaman. Zor durum yok. Dersin ki kisbrista kaza olmuş zaten ulaşamadım sana merak ettim ya senin başına birsey geldiyse falan de yani. Bu kadar

Evet dimi saçmalık yani saatlerce ulaşamadım zaten akşam ulaşacam mı o bile belirsiz insan bi bildirir

İş gezisi ani olmamıştır sanırım. Otelin adı hiç konuşmalarınızda geçmedi mi gitmeden? Keşke otel adını bilseydiniz. Sanki onu öğrenseniz merak ettiğiniz durum konusunda daha çok yol alabileceksiniz gibi geldi bana.

Eşim sürekli şehir dışında aslında 1 hafta gelmediği olur ama kıbrısta niye böyle oldu anlamadım
Yani artık teknoloji o kadar geliştiki ulaşamadım olmadi gibi şeyler bahane oluyor.
Sürekli gidiyorsa ve iletisimde sıkıntı olmuyorsa zaten Kıbrıs a gittiginde de olmamasi gerekirdi.

Eşim sürekli iş seyehatinde her hafta veya 2 haftada 1 gider böyle 3 gün falan
O yüzden otel isimlerini sormuyorum açıkçası rutin çünkü bizim için gideceği yoksa 1 ay önceden belliydi ama sormadım yani ne bilim böyle bşi olacağını

Hadi aramada sıkıntı var diyelim. İnternette de mi sıkıntı varmış. Turizm memleti gibi bir yerde. Açıklama dahi yapmamış. Çok mantıksız geldi

Hahha koyun can derdinde hesabı astro :)
Aklında kalmış sağoll
Ev adanadan olcak gibi bakalım hala arayıştayız :)

Durum buysa haklısınız, hangi birine yetişeceksiniz.

Hahha koyun can derdinde hesabı astro :)
Aklında kalmış sağoll ❤
Ev adanadan olcak gibi bakalım hala arayıştayız :)

hayırlısı olsun :)

cidden takma, ben de bazen yurtdışında yaşıyorum sıkıntı. avrupanın göbeğine de gitsen oluyo bazen. takılma.
bence senin üzüldüğünü anlayıp seni seviyorum yazmış mesajda zaten.
geldiğinde konuşursunuz.

ve cidden kıbrısta çok yaşanıyor bu durum.

Kızlar abartmayın kıbrısta hat cekmeyebilir ama wifiye bağlanır her yerden.
Kaza olmuş sana ulaşamadım falan gibi şeyler çok ergence bence. Kimse yemez.
Zaten eşiniz hep seyehat ediyormuş iş için.
Bekleyin bakalım. Eğer gece falan geri donus olmazsa o zaman düşünürsünüz. Cunku otelde ücretsiz wi-fi oluyor ve zaten istese ulaşır o zamana kadar.

Evet otelde de giremezse çüş artık dicem akşamı bekliyorum

Kibris diyene kadar normal gelmisti suan bi garip karsiladim
Otelin kesin wifisi vardir kesinlikle internete girebilir size yazabilir disarida oturdugu bi kafede de wifi bulup yazabilir yazmak isteyen illaki bi yolunu bulur yazar akilli telefonun wifiye baglanip internete girememe gibi bi sansi yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…