Bu sadece kalça değil o zaman hemen hemen dize yakın boyutta bişeyler diyosunarkadaşlar derdimi anlayıp cevap verenlere teşekkür ederim alay edip dalga gecip konuyu saptıranlara da söylecek söz bulamıyor değilim fakat onlara cevap vermek istemiyorum . olayı şöyle özetlemek istiyorum en son sipariş ettiğim ürünün fotoğrafını atayım da bari yaz sıcağında bunlar gibi giyinmek durumunda kaldığımı özetliyeyim ...hayır hiç bişiye beni zorlayan yok öyle...ama eşim gittiğimiz yerlerde huzursuz davrandığı için az cok istediği gibi giyinmeye özen gösteriyorum elimden geldiğince tavsiyeleriniz için teşekkür ederim Eki Görüntüle 1817455
olabilir tabi alttan giydiğim kıyafete göre spor klasik üstekini ayarlamaya çalışıyorumBu sadece kalça değil o zaman hemen hemen dize yakın boyutta bişeyler diyosun
Onu bilmiyorum maalesef
Bulursam atarım
Daha spor olabilir en azından
arkadaşlar derdimi anlayıp cevap verenlere teşekkür ederim alay edip dalga gecip konuyu saptıranlara da söylecek söz bulamıyor değilim fakat onlara cevap vermek istemiyorum . olayı şöyle özetlemek istiyorum en son sipariş ettiğim ürünün fotoğrafını atayım da bari yaz sıcağında bunlar gibi giyinmek durumunda kaldığımı özetliyeyim ...hayır hiç bişiye beni zorlayan yok öyle...ama eşim gittiğimiz yerlerde huzursuz davrandığı için az cok istediği gibi giyinmeye özen gösteriyorum elimden geldiğince tavsiyeleriniz için teşekkür ederim Eki Görüntüle 1817455
sebebim bayağı komik olur heraldekapan bence.
sebebim bayağı komik olur heralde
bu tarz şeyler derken hep böyle giyinmiyorum hırka hırka diye tutturanlara örnek olarak attım bu arada 27 yaşındayımCanım kaç yaşındasın.
Günlük değil bu kıyafet her şeyden önce. Fazla klasik.
bu tarz şeyler derken hep böyle giyinmiyorum hırka hırka diye tutturanlara örnek olarak attım bu arada 27 yaşındayım
güldürdün beni kız alışana kadar kış gelir sıkıntı olmazEki Görüntüle 1817460 Eki Görüntüle 1817461 Eki Görüntüle 1817462
Bunlar nasıl
Bence hafif hafif kısalt modeli
Birden kısaya geçersen seninki bozulur
Yavaş yavaş yaparsan çok göze batmaz
Yanlış anlaşılmasın gönüllü değilsin diye böyle yazıyorum
Yoksa içinden gelen daha uzununu giysin, ben laf etmem
Olsun kışta kısaltmaya devam edersingüldürdün beni kız alışana kadar kış gelir sıkıntı olmaz
E bak kadin tarz olmus yakismis. Ben Deli Mevlo gibi olurum giyersem. Zaten boyum da kisa bi ölüp geliyim yaw.Nasıl yani anlamadım :)
Allah korusun herşey boy muE bak kadin tarz olmus yakismis. Ben Deli Mevlo gibi olurum giyersem. Zaten boyum da kisa bi ölüp geliyim yaw.
E bak kadin tarz olmus yakismis. Ben Deli Mevlo gibi olurum giyersem. Zaten boyum da kisa bi ölüp geliyim yaw.
Bazi hatunlar dogustan şanslı. Ben bunu giysem onume para atarlar.
Pamuklu tunik giyebilirsin.Elbise giyebilirsin.Boyuna göre kilon çok değil aslında.Ama sanırım bölgesel kilon var.Basen çalışabilirsin biraz.kızlar 1.70 boy 63 kg ...ölçülerim 90-70-100 kemikli bi yapım var haliyle kıyafet giyince kalçalarım cok belli oluyor özellikle yaz aylarında dışarı çıkarken kocamla birbirine giriyoruz üzerime hırka giymem konusunda ısrar ediyor ne kadar %100 polyester hırka yelek tarzı şeylerde giymeye çalışsam da sıcakta bunalıyor insan. kilo ver demeyin çünkü kilo vermemi istemiyor böyle sevdiğini söylüyor ama yaz gelsin istemiyorum ben farklı bi önerisi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?