Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ester derken çok ince dahi olsa anlamında söyledimHerşeyi anladım da neden %100 polyester, pamuklu bir çok hırka üst çeşidi varken?
Ayrıca kimseye göre giyinmeyin. Kimse kimsenin giyimine karışmaya hakkı yok.
yani kovanızın genişliğini anlatmak için tüm fiziksel güzelliklerinizi, eşinizin size hayranlığını vs. döktürmenize gerek yok.
g.tüm büyük, ne giyyim de yeter.
ego kokan hareketler.
ha ha, karşında bir kadın var, elbette böyle diyecek.
senin dediğin gibi dese erkek üye der göndeririz.![]()
kızlar 1.70 boy 63 kg ...ölçülerim 90-70-100 kemikli bi yapım var haliyle kıyafet giyince kalçalarım cok belli oluyor özellikle yaz aylarında dışarı çıkarken kocamla birbirine giriyoruz üzerime hırka giymem konusunda ısrar ediyor ne kadar %100 polyester hırka yelek tarzı şeylerde giymeye çalışsam da sıcakta bunalıyor insan. kilo ver demeyin çünkü kilo vermemi istemiyor böyle sevdiğini söylüyor ama yaz gelsin istemiyorum ben farklı bi önerisi olan var mı
hayır yani size de biraz tuhaf gelmedi mi :)
ay nebiliyim benim içim fesat ozaman :)))
öyle de ben de olsam önce ince belimi sonra kalın kalçalarımı anlatırım.
yoksa ezik dersiniz hemen
bir de eş beğeniyorsa havamdan geçilmez.
Bazi hatunlar dogustan şanslı. Ben bunu giysem onume para atarlar.
Tayt denince aklıma muşta geliyoTayt salas tshirt kombini dicem de o adam tayt giydirmez.
Tayt denince aklıma muşta geliyo
Demeyin şunu![]()
yani kovanızın genişliğini anlatmak için tüm fiziksel güzelliklerinizi, eşinizin size hayranlığını vs. döktürmenize gerek yok.
g.tüm büyük, ne giyyim, de yeter.
ego kokan hareketler.