• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

derdime başlık bulamadım :)

yani kovanızın genişliğini anlatmak için tüm fiziksel güzelliklerinizi, eşinizin size hayranlığını vs. döktürmenize gerek yok.
g.tüm büyük, ne giyyim, de yeter.
ego kokan hareketler.

Son düzenleme:
poly
Herşeyi anladım da neden %100 polyester, pamuklu bir çok hırka üst çeşidi varken?

Ayrıca kimseye göre giyinmeyin. Kimse kimsenin giyimine karışmaya hakkı yok.
ester derken çok ince dahi olsa anlamında söyledim

yani kovanızın genişliğini anlatmak için tüm fiziksel güzelliklerinizi, eşinizin size hayranlığını vs. döktürmenize gerek yok.
g.tüm büyük, ne giyyim de yeter.
ego kokan hareketler.

ha ha, karşında bir kadın var, elbette böyle diyecek.
senin dediğin gibi dese erkek üye der göndeririz. :KK71:

yaz günü pantolon giyip kendinize eziyet etmeyin hanımlar,
etekler, elbiseler ne güne duruyor.
benim eşim bile kıskanıyor yahu, keşke erkeklere de böyle rahat kıyafetler olsa diyor :)

çok pantolon giyecekseniz salopet deneyin :anneadayı:

kızlar 1.70 boy 63 kg ...ölçülerim 90-70-100 kemikli bi yapım var haliyle kıyafet giyince kalçalarım cok belli oluyor özellikle yaz aylarında dışarı çıkarken kocamla birbirine giriyoruz üzerime hırka giymem konusunda ısrar ediyor ne kadar %100 polyester hırka yelek tarzı şeylerde giymeye çalışsam da sıcakta bunalıyor insan. kilo ver demeyin çünkü kilo vermemi istemiyor böyle sevdiğini söylüyor ama yaz gelsin istemiyorum ben farklı bi önerisi olan var mı

İlla çözüm bulmak istiyorsan keten tunikler var, ben yazın onlardan kullarım hep, tiril tiril hem de şık oluyor

öyle de ben de olsam önce ince belimi sonra kalın kalçalarımı anlatırım.
yoksa ezik dersiniz hemen :KK12:
bir de eş beğeniyorsa havamdan geçilmez.

yani: ''derdim var ama okadarda değil. fıstık gibi gacıyam, kocişde üstüme titriyo. bi derdim kıskançlığı.onu da bi hallediverin '':))
:KK70:

ölçüleriniz cok güzel maşallah. kilo vermemelisiniz bencede.

aman enişte de konuşsun dursun. belki gömlek tarzı, biraz daha uzun olanlarını terxih edebilirsiniz ara ara.

hırka gibi şeyler değil de uzun tişörtler giyebilirsiniz. kalçanızı kapatan basic tişörtler çok hoş durur. ya da yine kalçayı kapatan önü kısa arkası uzun çok hoş gömlekler var. kot gömleklerde bile bulursunuz önü kısa arkası uzun modellerden. ben de kalçamın genişliğinden şikayetçi olduğum için hep bu tarz giyinirim. böyle giyinirseniz hırka giymek zorunda kalmazsınız.

Bence kocası gömleğe tişörte de kızıyo , hırka daha bol diye onu üstüne giyin yine diyodur
Yoksa bunu konu sahibi kendi bulurdu herhalde

Örnek bişey koyar mısın konu sahibi
Kalçayı örtmesi yeterli mi
Daha mı uzun olması lazım
Niye aklıma bu kadar taktıysam

Bende salaş şeylerden hoşlanırım da belki işine yarar bişey bulurum

Bende şöyle bi gömlek var
Tam yazlık efil efil
Altı çıkmamış ama kalçayı da örtüyo
Böyle giysen olmaz mı, üste ikinci kat hırka şart mı
1017591_10200761523974996_915003131_n.webp

Siyetem Siyetem ben de geniş basenliyim ve popom da azcık büyük evet.
Yazın zaten dar pantolon giyme ben daralıyorum şahsen.
Şimdi önerim bol ince kumaştan pantolonlar giyebilirsin pek çok markada var.üzerine de düz bi tişört tamamdır.
Sonra bu uzun elbiseler varya çok moda bu ara onlardan alabilirsin ama tabi bazıları kalçaya yapışıyor daha bol kesim olanlarını bulmaya çalış.
Bir de ben uzun etekler alıyorum üzerine de bi askılı tişört tamamdır.
Yani sadece koca için değil aslında herkes vücut tipine uygun giyinmeli diye düşünüyorum.
Bence eşinle bi alışverişe çıkın birlikte aradığını bulursun mutlaka.

Back
X