- Konu Sahibi endoplazmikbirhatunum
-
Öncelikle başınıza gelenlerden dolayı geçmiş olsun
Bence bir daha konuyu açmayın
Arkadaşımın başına gelmişti benim değil tarzı birşey söylerseniz komik kaçar
Ve daha çok meraklandırırsınız karşınızdaki kişiyi
başına gelenler için üzüldüm ama bence de kapat konusunu onu kıvırmanın bir yolu yok arkadaşımın başına geldi dersen inanmaz bence daha üstüne gider, bilinmesini istemiyor der daha çok konuşası gelir yoksa bile ama sonradan yukarda bir arkadaş demiş taciz dersin diye sana bu konuda detay sorarsa, konusunu açarsa (ki açar gibime geliyor) mesela işte orama burama dokundu dersin o da bu tecavüz değil ki falan der sen de kıvırırsın, ay ne senaryo yazdım ama en mantıklısı bu olur gibi geldi
başına gelenler için üzüldüm ama bence de kapat konusunu onu kıvırmanın bir yolu yok arkadaşımın başına geldi dersen inanmaz bence daha üstüne gider, bilinmesini istemiyor der daha çok konuşası gelir yoksa bile ama sonradan yukarda bir arkadaş demiş taciz dersin diye sana bu konuda detay sorarsa, konusunu açarsa (ki açar gibime geliyor) mesela işte orama burama dokundu dersin o da bu tecavüz değil ki falan der sen de kıvırırsın, ay ne senaryo yazdım ama en mantıklısı bu olur gibi geldi
evet evet cok mantikli
nekadar detay anlattinki:26:, bidaha konuyu acarsa (sen acma sakin) iste detay anlat dokundu dokunmak istedi türden oda taciz bu der
eski erkek arkadaşımla 3 ay ayrı kaldık barıştığımızda ondan birdaha ayrılmamam için zorla benle birlikte oldu dedim :2::2: Ve bunu söylerken ne yapıyorum ben diyorum ama hala kelimeler ağzımdan dökülüveriyordu çok doldum sanırım ozaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?