Derdime çare bulunur mu acaba?

endoplazmikbirhatunum

Çok sevioooo
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2009
84
1
86
İçel Mersin
Merhaba arkadaşlarr benim sorunum hayatımda hiç yapmıyacağım birşeyi yaptım ben bu kadar düşüncesiz ve aptallık yapmıştım kendime bile inanamadım ya :S soruna gelince Erkek arkadaşımın arkadaşının eşine büyük bir sırrımı vermem ben 17 yaşında tecavüze uğradım 3 sene kendime gelemedim psikolojim alt üst olmuştu daha yeni yeni erkek arkadaşım sayesinde hayata bağlandım. Bunu en yakın arkadaşlarımdan ve erkek arkadaşımdan başka kimse bilmiyordu ama dün erkek arkadaşımın arkadaşının eşiyle geziyorduk bi anda bana erkek arkadaşımla birlikte olup olmadığımı sordu sanane seni ilgilendirmez diyeceğime bi anda bütün herşey ağzımdan dökülüverdi ve tecavüze uğradığımıda anlattım huyunu suyunu pek bilmediğim biri ama patavazsız bir insan olduğu belli erkek arkadaşıma bu yaptım hatayı söyleyince çok kızdı ve hemen konuyu kapatmamı artık iş işten geçtiğini söyledi. Ben bu olayı nasıl halledicem hadi etrafa söylerse Acaba sen yanlış anladın mı desem başka bahaneler bulsam zaten üstün körü anlattım ve hemen işi çıktığı için gitmek zorunda kaldı sen beni yanlış anladın aslında o bir başka arkadaşımın başına gelmişti desem of bilmiyorum ama dünden beri ne uyku uyuyabildim nede bişey yiyebildim aklıma geldikçe kendime kızıp sinirimden ağlıyorum ne yapmam gerekir bu konuda ya ne olur yardımcı olun bana(18::18:

Anlattigin icin kendine kizma. Sen onu iyi bir insan tahmin ettin ve ona guvendin. Hemde hic kimseye söylememiski daha. Gercek bir arkadas ve insan ise senin sirrin onun agzindan cikmaz. Diyelimki cikti ve obur insanlar konusmaya basladi: o zaman sen kadin yanlis anlamis gibi davran. Yani simdilik konuyu kes ve bahsetme. kadin konuyu acinca sen ona izin verme. onunla yalniz kalmamaya calis. umarim erkek arkadasin sana destek verir.

Çok mu ortak tanıdığınız insanlar var da bu kadar korkuyorsun
Neticede en önemlisi erkek arkadaşın. O da biliyormuş zaten
Ama bence ona bu olayı anlatmalısın. Ağzından kaçırdığını söylemelisin, daha sonra başkasından duyarsa daha kötü olur, sonuçta bunu kimsenin bilmediğini biliyor.

Sorun etme kardeşim ..Olmuş bir kere..Ne yalan söyledin ne iftira ettin birisine..Başına gelen bir tatsız olayı anlattın ..ama bunu herkese anlatma..zaten sana ders olmuşdur anlatmazsın..

sırrını başkalarına anlatırsa bu onun kalitesizliği olur. anlattığı kişiler bunu anlayacaklardır, yok eğer bu sırrı yayma çirkinliğini anlamaz da saçma sapan konuşurlarsa bu da onların kalitesizliği olur, ki böyle insanlar için üzülmeye değmez!

Evet çok ortak tanıdığımız var zaten bulunduğumuz yer küçük bir yer erkek arkadaşıma söylediğimde nasıl böyle salaklık yapabildin söylediğim zaman sana kızıyorsun bence bir psikoloğa görünsen iyi olur bunu ciddi söylüyorum falan dedi şimdide normal konuşuyor benle ama hala kızgın onu geçtim sadece insanların eline koz vermiş olmam ve arkamdan konuşacak olmaları canımı sıkıyor tabi ama bende ciddi ciddi düşünmye başladım sanırım psikolojimm ciddi ciddi bozulmuş

Öncelikle başınıza gelenlerden dolayı geçmiş olsun
Bence bir daha konuyu açmayın
Arkadaşımın başına gelmişti benim değil tarzı birşey söylerseniz komik kaçar
Ve daha çok meraklandırırsınız karşınızdaki kişiyi

Konuyu bir daha açmamak en iyisi olur sanırım. Eğer arkadaşının eşi konuyu açmak isterse de, olayın tecavüz değil de taciz olduğunu söyleyerek konunun kapanmasını sağlarsın.

Üzmeyin kendinizi ağzı gevşek biri değilse ve insansa bu olayı kımsenın yanında anlatmaz ve bu konuyu erkek arkadasının yanında daha fazla açmamanı tavsiye ediyorum
ayrıca geçmiş olsun başınıza gelenler için..

başına gelenler için üzüldüm ama bence de kapat konusunu onu kıvırmanın bir yolu yok arkadaşımın başına geldi dersen inanmaz bence daha üstüne gider, bilinmesini istemiyor der daha çok konuşası gelir yoksa bile ama sonradan yukarda bir arkadaş demiş taciz dersin diye sana bu konuda detay sorarsa, konusunu açarsa (ki açar gibime geliyor) mesela işte orama burama dokundu dersin o da bu tecavüz değil ki falan der sen de kıvırırsın, ay ne senaryo yazdım ama en mantıklısı bu olur gibi geldi

arkadaşım diyeyim dedim çünkü üstün körü yolda yürürken konuştuk dinlemiyor gibiydi ve hiç bişey demedi bir yorumda falanda bulunmadı ona benim başıma geldi gibi diye başladım olaya o gibi kelimesini duymadın herhalde zaten tmda anlatamadım zaten sana eğer dinleseydin sonuna kadar benim olmadığımı anlardın burda üniversitede bir arkadaşımın başına geldi kızı hergün biz teselli ediyorduk evet ben erkek arkadaşımla birlikte oldum çünkü seviyorum onun gibi olmaktan iyidir seninle çarşıya çıkmak istemem bunun yüzünden aslında bugün o arkadaşımla görüştüm ve onu görünce onun yaşadıkları aklıma geldi kendimi kötü hissettim ve senle biraz kafa dağıtayım dedim ben hiç olmazsa sevdiğim adamla birlikte oldum derim çünkü erkek arkadaşımla birlikte olduğumun bilmesinde bir sakınca yok başıma bu kötü olayın bilmesi benim canımı sıkıyor

evet evet cok mantikli

nekadar detay anlattinki:26:, bidaha konuyu acarsa (sen acma sakin) iste detay anlat dokundu dokunmak istedi türden oda taciz bu der

bende konuyu okudugumda aynen bunlari icimden gecirmistim
sanirim en mantiklisi bu,iciniz rahat olsun kendinizi üzmeyin.

evet evet cok mantikli

nekadar detay anlattinki:26:, bidaha konuyu acarsa (sen acma sakin) iste detay anlat dokundu dokunmak istedi türden oda taciz bu der

eski erkek arkadaşımla 3 ay ayrı kaldık barıştığımızda ondan birdaha ayrılmamam için zorla benle birlikte oldu dedim :2::2: Ve bunu söylerken ne yapıyorum ben diyorum ama hala kelimeler ağzımdan dökülüveriyordu çok doldum sanırım ozaman.

zorla birlikte oldu ama basaramadi dersin
nasi yani, tam olarak birlesme olmadimi derse
okadar da degil, bunu yapsaydi onu sürüm sürüm süründürürdüm simdi hapiste olurdu dersin
sence yer mi :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…