- Konu Sahibi endoplazmikbirhatunum
-
zorla birlikte oldu ama basaramadi dersin
nasi yani, tam olarak birlesme olmadimi derse
okadar da degil, bunu yapsaydi onu sürüm sürüm süründürürdüm simdi hapiste olurdu dersin
sence yer mi :26:
Umarım yer. Bak bu dediğiniz daha iyi sanki
ins inanir
yeni mi tanisdin, sürekli görüyormusun
görüstügünüzde mutlu neseli ol , bide sen sakin acma konuyu
belkide konusma ihtiyaci his ediyorsun, en iyisi bi psikologa gitsen konussan konussan icini iyice bi döksen baya rahatlarsin
Aayy çok teşekkür ederim ya bunu iyice düşündümde harbden çok iyi bir fikir böylece sıyrılabilirim bu konudan 1 senedir tanışıyoruz bu arkadaşla ama öyle sık görüşmüyoruz inş. bir an önce görürüm konuyu açarda bende söylerim ve kurtulurumm bencede psikologa gidimm rahatlimde bir daha böyle patavatsız olmayayım :):) Tekrardan teşekkür ederim:)
Başınıza gelenlerden dolayı çok üzüldüm öncelikle..
Sizin içiniz daha rahat olacaksa yanlış anladın öyle değildi aslında falan diyebilirsiniz ama bence;
Herkesin başına gelebilecek bir olay yaşamışsınız, eğer o kişinin biraz aklı varsa bunu başkalarına anlatmaz zaten.
Kime ne ki yani. Sizin sevgiliniz biliyorsa, diğerlerine ne oluyor. Bence hep neşeli olun (Gösterme olarak değil, hep öyle olun zaten).
Bu hayata bir defa geleceğiz, onun bunun ne dediğini, ne düşündüğünü vs. önemsedikçe tadı çıkmaz..
arkadaşım diyeyim dedim çünkü üstün körü yolda yürürken konuştuk dinlemiyor gibiydi ve hiç bişey demedi bir yorumda falanda bulunmadı ona benim başıma geldi gibi diye başladım olaya o gibi kelimesini duymadın herhalde zaten tmda anlatamadım zaten sana eğer dinleseydin sonuna kadar benim olmadığımı anlardın burda üniversitede bir arkadaşımın başına geldi kızı hergün biz teselli ediyorduk evet ben erkek arkadaşımla birlikte oldum çünkü seviyorum onun gibi olmaktan iyidir seninle çarşıya çıkmak istemem bunun yüzünden aslında bugün o arkadaşımla görüştüm ve onu görünce onun yaşadıkları aklıma geldi kendimi kötü hissettim ve senle biraz kafa dağıtayım dedim ben hiç olmazsa sevdiğim adamla birlikte oldum derim çünkü erkek arkadaşımla birlikte olduğumun bilmesinde bir sakınca yok başıma bu kötü olayın bilmesi benim canımı sıkıyor
İnan anlatmanda hiçbir kusur yok.İnsanız birşeyleri paylaşmak isteriz.Ama doğru insana, ama yanlış insana.Mesele bu değil.Mesele karşımızdaki insanlar duygularımızı ne kadar önemsiyorlar.Ne kadar destek olabilirler.O sadece dinlemiş bir yorumda bulunamamış belkide kültürsüzlüğünden. Hiç önemli değil.Mesele erkek arkadaşının üstüne gelmesi.Mümkünse onu azarla ve kimsenin üstüne gelip seni suçlu hissettirmesine izin verme canım. Kızada bu konu hakkında konuşmak istemiyorum kapatalım konuyu dersin.Kimse bu konuyu karşına çıkartıp seni üzemez zaten.Sen merak etme.Gücünü hisset.Konuyu kapatlım diyor ondan sonrada o açıyor tekrar zaten onun bu kadar üstüme gelmesi ve söyledikleri yüzünden bu kadar kafaya taktım söylüyorum ona gerçekten iyi değilim belki sana normal şekilde konuşuyorum belli etmemeye çalışıyorum ama benimde elbet sorunlarım dedim neden anlatmıyorsun diyor anlattığımdada adam gbi dinlemedi ki bana akıl vermediki o benden 7 yaş büyük onun tecrübelerine akıl vermesine ihtiyacım var ama malesef olmuyor işte.
İnan anlatmanda hiçbir kusur yok.İnsanız birşeyleri paylaşmak isteriz.Ama doğru insana, ama yanlış insana.Mesele bu değil.Mesele karşımızdaki insanlar duygularımızı ne kadar önemsiyorlar.Ne kadar destek olabilirler.O sadece dinlemiş bir yorumda bulunamamış belkide kültürsüzlüğünden. Hiç önemli değil.Mesele erkek arkadaşının üstüne gelmesi.Mümkünse onu azarla ve kimsenin üstüne gelip seni suçlu hissettirmesine izin verme canım. Kızada bu konu hakkında konuşmak istemiyorum kapatalım konuyu dersin.Kimse bu konuyu karşına çıkartıp seni üzemez zaten.Sen merak etme.Gücünü hisset.
bence bu konuyu açmayın bir daha, üstelemeyin yani.
eğer birilerine söylemeye kalkarsa o zaman durumun yanlış anlaşıldığını anlatırsınız.
yaşadığınız durum içinde geçmiş olsun, ALLAH KİMSENİN BAŞINA VERMESİİN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?