- 26 Ağustos 2010
- 1.925
- 981
- 373
- 34
- Konu Sahibi salincaksevdam
-
Anlatmadıkça şiştim içimde birikti hep.Buraya yazın bence de anlatmayın. Çok çok samimi arkadaşınız değilse anlatmayın kimseye.
Anneme anlatacak bir şey kalmadı biliyor zaten bi çözümü yok. Anlatıp rahatlamak istiyorum ama pişman oluyorum sonra.Annenizle dertleşmek daha guzel bence
Arkadas demissiniz ama ne malum derdinizi anlattiginizda uzuldukleri. Belki hoslarina bile gider. Sizi icten ice kiskaniyo olabilirler mesela Anneniz hakli kimseye guvenip anlatmayin sikintinizi.
Ben de anlattıktan sonra pişman olunca anlatmayı bıraktım. Özellikle ailemle ilgili kimseye kötü konuşmam. Kol kırılır yen içinde kalır demişler.Anlatmadıkça şiştim içimde birikti hep.
Anlatmayın evet. Evde olan sorunları paylaşmayın. Çok çok yakın arkadaşınız olur öyle iç dökmek amacıyla detaya girmeden belki anlatılır ama ben artık çok yakın diye gördüklerime bile birşey anlatmıyorum.
Yazın böyle rahatlayın işte:)
Bence de kimseye anlatmayın ama burda sizi kimse tanımaz. Yarın bir gün karşınıza çıkıp bak bunun da böyle sorunları vardı demez yüzünüze.
Ben konuştukça derdim artıyor gibi geliyor. Konuşmak bana iyi gelmiyor genelde, özelikle karşımda ki ne çare ne teselli veremeyecekse. Boş yere enerjimi tek bir konu üzerinde yoğunlaştıyorum sanki, temelli modum düşüyor.
Dua edin inşallah ve mümkünse çözümler üretmeye çalışın.
Ben derdimi asla ama asla kimseye anlatmam. Milletin cişi ilaç olsa zaten kesik parmağa sürmezler.
Cok şişince buraya yaziyorum. En yakin çocukluk arkadaşım bile icimi 100% bilmez
Herkes bi yerden imtihan oluyor işte. Ailemle eşimle sıkıntım yok anlattıklarım bunlar değil. Borç meselesi hep işte. Çocuğum yok hep bu dönüyorBen de anlattıktan sonra pişman olunca anlatmayı bıraktım. Özellikle ailemle ilgili kimseye kötü konuşmam. Kol kırılır yen içinde kalır demişler.
Günlük yazarım ben mesela 15 yaşımdan beri, her gün yazmam canım sıkkınsa yazarım rahatlarım bir nebze.
Cocugunuz olsa ne olur? Borçlar cok mu fazla? Yani durum ne tam anlamiyla anlayamadim da.Herkes bi yerden imtihan oluyor işte. Ailemle eşimle sıkıntım yok anlattıklarım bunlar değil. Borç meselesi hep işte. Çocuğum yok hep bu dönüyor
Anlatmayin. Buraya yazmak daha mantikli. Kimse kimseyi tanimiyor ve istemezsen siteye girmezsen kimseyle muhattap olmazsin.
Oyle cok gizlencek duyulursa uzulecegim bir derdim yok ama Asla disarda arkadasima filan dert anlatmam yinede. Esimde ayni sekilde, O nun da 10 yili aşkin dostluklari var ama onlar bile esimin herseyini bilmez. Anlatmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?