. Derdimi kimseye soylemiyorum

Birincisi siz kocanızdan dinen ve resmen boşanmadan imam nikahı kıydık diyorsunuz bu dinen geçerli değil zaten hem resmi hem dini olarak ilişkinizin bi dayanağı yok. Bunca şey üstüne de evliliğinizi devam ettirmemelisiniz bunun neyine akıl istiyorsunuz bunu da anlamış değilim.

O adam seni cocuklarinla kabul etcekmi hiç sanmıyorum ama bir sor bakalım

Sonra bosan çocukların velayetini al o adamla evlen

Lütfen evliyken kocanı aldatma !
Tesekkur ediyorum size. Normal insan kibi cevablayib konusdugunuz icim. Belki de bir ucurumun kenarindayim bilmiyorum amma 2 yil once olsaydi onun hic tanismazdim diyorum. Tesekkur ederim

Teselkur ederim her normal cavablardan bir netice cikarmayq calisiyorum. Sizin soylediklerinizi aynen toplum soyliyecek benim icin biliyorum amma belki ben de mutu olurum diye dusunuyorum bazen. Hakkim yokmu acaba? Olamazmi?

Çocuklarını kabul etmiyor mu sevdiğin kişi ?

Boşanırsanız eşim vermez mi yoksa çocukları?

Çocukların neyini düşünüyorsun?

Eşini sevmiyorsun, duygusal bağınız kalmamış ama aldatmak hakkın değil.

Teselkur ederim her normal cavablardan bir netice cikarmayq calisiyorum. Sizin soylediklerinizi aynen toplum soyliyecek benim icin biliyorum amma belki ben de mutu olurum diye dusunuyorum bazen. Hakkim yokmu acaba? Olamazmi?

tabiiki mutlu olmaya hakkınız var ama bu şekilde aldatarak değil...
madem işi gücü olan ayakları yere sağlam basan birisiniz önce eşinizden memnuniyetsizliğinizi beyan edip ailenizde dahil engel olmaya çalışanları boşverip boşanın....
sonrada kiminle evleniyorsanız evlenin...ayrıca o evlenirse devam ettirmem demişsiniz ama hiç sanmıyorum kendi nikahlı kocasını ve çocuklarını aldatan biri elalemi hiç düşünmez...

Her ne yaşamış olursanız olun yaptığınız yanlış.
Bir kere evli bir kadınsınız ve bir başkasıyla dini nikah kıyamazsınız
İkincisi çok haysiyetli ve şerefli erkek evli 2 çocuklu kadınla gönül işlerine girmez
Üçüncüsü tamam azerisiniz ama yıllardır Türkiye'desiniz insan dilini öğrenmez mi hiç yaşadığı yerin.
Sonuç olarak işin ucu rezilliğe çıkacak ve baştan sona haksızsınız.

ya sana hickimse sevemezsin asik olamazsin buna hakkin yok demiyor ki....bosan ne halin varsa gor diyor herkes...merak ediyorum.....soyle dusun...calisan bi esin var..senden cok para kazaniyor ve seni sevmiyor...sonra senden cooooooookndaha genc guzelk nalimli birini buldu....ona ev acti...gece gunduz onunla yatip kalkiyor..sebebi sorulunca da sevmedigim bir esim var..cocuklarim icn bosanmiyorum ama genc olana dacok asigim diyor..ve sen bunu ogreniyorsun...tepkin ne olurdu...haklisin sevebılirsin mi dersin kocana...

Ben bakude yasiyorum

Kv nin haberi yok sanırım.. sevgilisinin annesi duymuş..hangi kv ses çıkarmaz allasen! :))

şimdi ben yazıcaktım..onlarla aynı yerde calısıyorum ..ınsan ayırımı yapılmaz ama özbek ve azerıler almış basını gıdıyor :)

Yaptığınız yanlışların hangisini söylesem bilemedim ki.. bi de şuna takıldım açıkçası;kadının evliyken dini nikah kıyabileceği fikrine nerden kapıldınız?? Kadın kaç koca alabiliyor sizin baküde? Bileyim de belli olmaz belki uğrarım bi ara :)))

Tum bana normal yorum yazan arkadaslara tesekkur ediyorum. Tanimadigim insanlara acildim fikirleri aldim ve anladim ki toplum da bu fikirde olacaktir. Amma toplum o kadar da umrumda deyil tek derdim ben onunla evlenince cocuklarim kendini nasil hiss eder bir evde nasil yasariz kibi dusunceler. Bilmiyorum belki de olucak bu is gismetse . Belki ileride pisman olurum bilmiyorum amma yapicaz galiba. Ev aldigdan sonra. Maddi durumumuz iyi benim de onun da. Sukurler olsun. Evlenmemizi o daha cok istiyor. Bilmiyorum neler olucaktir mutlumu olurum mutsuzmu olurum onu zaman gostericek. Amma cocuklar bu durumdan mutsuz olucaklar biliyorum rahatsiz oldugum da bu . Amma onsuz da yapamam ben cunki 2 yildir birlikteyiz ayrilamiyoruz

e

E kuzum o zaman neden hala evlisin....cocuklarin ogrense durumlari ne olacak...o ihtimali dusun bence...keske bosansaydin demezler mi

burda hocalar ona soylemis ki kadinin esi ile 6 ay ayriysa o nigah dusmusdur. Ben kocamla 4 yil olucag ayri olali. 2 yil bununla tanismadan once 2 yil da tanisdigdan sonra

burda hocalar ona soylemis ki kadinin esi ile 6 ay ayriysa o nigah dusmusdur. Ben kocamla 4 yil olucag ayri olali. 2 yil bununla tanismadan once 2 yil da tanisdigdan sonra
Öyle şey olur mu yaaa! Dini yorum yapmayaym diyorm ama dini isteyen istediği gibi sündürmesin! Belden aşağısı felç olan insanlar var,ilişki yaşayamayan. Böyle işinize geldiği gibi almayın herşeyi. Eşinize çok yanlış yapıyorsunuz. Boşanın ve kimle evlenmek istiyorsanız onunla evlenin.. amaaa iddia ediyorm; boşansanız bile sevgiliniz sizinle evlenmeyecek.29 yaşındaki adam 15 yaşındaki çocuğa babalık mı yapacak!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…