. Derdimi kimseye soylemiyorum

Ha cinsel arzularınızı bastırmamak ve rahatça yaşamak için dini nikah kıydırıyorsunuz günah olmasın diye.
Evli bir kadın iken 2. Nikah kıyarak aslında zinadan korkup zinanın 5 yıldız teşekkürlüsünü yapıyorsunuz.
Çocuklarınıza üzülüyorsunuz fakat çocuklarınızın annelerinin sırf bir erkekle birlikte olmak için ev tutup sahte nikah kıydırmasından dolayı ne kadar yaralanacağını düşünmüyorsunuz...
İşin enteresan tarafı kocanızı yerin dibine batırıp gurursuzluk ile suçlarken sevgiliniz evli bir kadınla birlikte olup bir de sahte nikah kıydırarak baya baya 'kururlu' olduğunu ispat etmiş cümle aleme.
Vay be...

Son düzenleyen: Moderatör:
önce bir eşinden ayrıl, o ne düşünür bu ne düşünür deme ayrıl asıl evliyken başka bir erkekle bir evde buluşup beraber olduğunuzu üstelik dini nikah kıyıp eş üstünüze eş aldığınızı duyarlarsa çoluğun çocuğun ailen yıkılır.. sen bi bu ilk kocadan boşan...

kadın erkek ayırmam.sen de diğerleri gibi namussuz ve haysiyetsızsın !!

bahane degıl bu haltı işlemeye..

eğer anneysen az da şerefliysen ayrılırsın..

yazıklar olsun be !!

belli ki çocuk bulmuş böyle mutsuz yanar ayşe,,yok senden başkasıyla evlenmem falan..

bu da yedi tabiii.. allahım yaa..erkek yapınca burda verıyoruz veriştiriyoruz seni savunacak halimiz yok heralde !!1

bence de kimselere söyleme bu derdi.git elektro şok felan uygulat kendine

baldız mı yazmış o
okumadım ama bağırıyo ben erkeğim diye sanki

azeri kökenli kişilere nerdeyse güvenim sıfırlanacak.o kadar cok sey duyuyorum ki aynı türden.eğitim mi kültür mü ahlak mı eksikliği desem ne desem

Biriyle dini nikah iniz sürerken başkasıyla dini nikah kiyamazsiniz. .hassas olduğunuzu düşündüğüm için belirtmek istedim. .

eşin ile yaşamış olduğun kopuk ilişki onu aldatmanı gerektirmez lakin yapmış olduğun yanlış 87 doğumlu bir etkek ile nasıl mulu olabileceğini düşünebilirsin onun gönnül eğlencesinden farlı bir yerin olduğunu düşünmüyorum şahsen ....

azeri kökenli kişilere nerdeyse güvenim sıfırlanacak.o kadar cok sey duyuyorum ki aynı türden.eğitim mi kültür mü ahlak mı eksikliği desem ne desem

şimdi ben yazıcaktım..onlarla aynı yerde calısıyorum ..ınsan ayırımı yapılmaz ama özbek ve azerıler almış basını gıdıyor :)

Senin gibiler için ne ağız yormaya nede banlanmaya değer..
Mutlaka bulacaksın! artık B.....nımı yoksa mevlanımı bilemem ama senin zihniyetindekilerin sonu malum....

Son düzenleme:
Of yeterin artik ya.Kardesim yazmayi bilmiyorsaniz acmayin konu falan.U ne ya hangi konuyu okusam noktalama isretleri yok.Arap saci gibi hepsi.Insanlarin gozlerini yormaktan baska biseye yaradiginiz yok.

Ne olursa olsun.
Sizin su yaptiginiz cok kraktersizce ve namussuzca bisey.
Sizin gibilerin bi ismi vardir, bilirsiniz..

Dini nikahin amaci insanlara duyurmaktir siz dini bile kotuye kullanmissiniz bu kadar sevmiyorsaniz bosanin yazik ya o cocuklara hem adam sizden kac yas kucuk utanin

Of yeterin artik ya.Kardesim yazmayi bilmiyorsaniz acmayin konu falan.U ne ya hangi konuyu okusam noktalama isretleri yok.Arap saci gibi hepsi.Insanlarin gozlerini yormaktan baska biseye yaradiginiz yok.

konu sahibi azeri

ne kadar ulvi bir ask gozlerim yasardi..
sen ayrilma,kullandirmaya devam et kendini zaten 87li adam bikac seneye kadar evlenip cocuk yapma pesine duser,vurur sana tekmeyi.
sende arini namusunu serefini yoksaydiginla kalirsin.

Kendimi tutayim dedim dayanamadım..esinizden sanki bir asalak gibi bahsetmissiniz..parası yok felan..hanımefendi para için mı evlendiniz..bir de eklemissinsiniz psikiyatr hastası diye...ne olursa olsun bu size aldatma hakkını veriyor mu..oh ne ala yaa..bende manik depresifim..(Allah korusun)eşim de beni aldatsin madem(!) psikiyatr hastasıyım yaa..ama benim eşim anlayışla karşılayıp yardımcı olmayı tercih ediyor..böyle bir ekleme yapmanız benim bile içimi acitti..
Anlasamiyorsan ayrilirsin..ayrıca o dini nikahta geçerli değil..kimsenin dinini sorgulamak değil amacım ama gerçek manada namaz kılan biri elalemin evli barkli çoluk çocuk sahibi karısıyla ayrı ev tutup,üstüne yalandan nikah kiyarak bunları yapmaz!!!

O adam seni cocuklarinla kabul etcekmi hiç sanmıyorum ama bir sor bakalım

Sonra bosan çocukların velayetini al o adamla evlen

Lütfen evliyken kocanı aldatma !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…