. Derdimi kimseye soylemiyorum

Yorumları okumadım...
Aile zoruyla mı evlendiniz?
Zorla olmasa bile keske size sahip çıksaydılar... Evliliği en çok aileler etkilyor bence... Zamanında istenilen kişiye vermiyorlar kız başkasıyla evlenip seneler sonra çoluk çocuk sahibi olup başkasına aşık olunuyor ya da cinsel ihtiyac vs.. Bence çok kötü bir durum. Allah kimseye yaşatmasın..
Sevmediğiniz kişiyle inat uğruna bile evlenmeyen acı çekseniz bile.. son'lar hep aynı...

Once bosan sonrane neyaparsan yap bu sekilde hakliyken haksiz durumdasin''yaptigin hic hos degilllll

Once bosan sonrane neyaparsan yap bu sekilde hakliyken haksiz durumdasin''yaptigin hic hos degilllll yaptigina bahane arama....

Ben anladm anlataym hemen :) arkadas evli 2 cocugu var kocasiyla arasi kötü sevmiyo ve cinsel hayati bitms. Bi adama asik olms birbirlerini cok seviyolarms asik oldugu adam hic evlenmems kadnda evli oldugu halde adamla dini nikah kiyiyolar adam ikisinine ait bir ev tutuyo orda görüsüyolar falan arkadas dini nikah kiydigi adamla tanismadan önce kocasiyla ayri yatiyolarma cinsel hayatlarida bitms zaten cocuklaryla adam arasnda kalms yardm istiyo.
Iyice sacmalams bu insalanlar allahm sen akıl fikir ver

Azerimisin?

amin

Canım kocan ne kadar kötü de olsa işe yaramasa da gurursuz da olsa bunlar seni haklı yapmaya yetmiyor.Dünyanın en kötüsü de olsa kimseyi aldatmayı hak göremezsin.Adam az para kazanıyosa bu onun suçu mu ayrıca?napsın yani elinden gelen bu demek ki.Kim istemez daha çok kazanmayı.

Ha ayrıca demişsin ya sevgilim çok haysiyetli gururlu diye.Öyle bişey yok.Evli kadınla yatan kalkan adamda gurur ne arar?

İyi para kazanıyorum demişsin senden 9 yaş küçük oğlan seni napsın Allah aşkına etrafta o kadar çıtır varken?

Senin paranı yiyo bedava sex yapıyo anlayamıyo musun bunu?

hay ağzına saglık

En başından beri bu kadar sorunlu bir evliliğin vardı da bu adamdan ne diye 2 çocuk yaptın ?
Sevmiyor olabilirsin soğumuş olabilirsin ama aldatmak çok çok çok yanlış.
Bi ilişkim var diye ilan etmek zorunda değilsin çocuklarını düşünüyorsan. Kocanla konuşur artık bu evliliği sürdürmek istemediğini söyler boşanırsın ondan sonra sevgilinle istediğini yaparsın.
Aldatmanın hiç bir şekilde haklı bahanesi o-la-maz.

Nikahlı eşle aynı evde mi kalıyorsunuz onu anlayamadım
Aynı da ayrı da kalsanız boşanmadan baska bir ilişki içinde olmak aldatmaktır
Ustelik dini nikah demişsiniz dini nikah diye birsey yoktur nikah duyurmak demektir..zina yapıyorsunuz şuan.

Saf mısın ben anlayamadım canım?? Hangi seven erkek sevdigi kadini bir başkasıyla paylaşır(kocanla!). Dediğin gibi sevgilin çok haysiyetliymis valla evli kadinlarla beraber oluyor ev tutuyor. İnanma sakın ya. Ben başkasıyla evlenmiycem demis bide palavra bildiğin. Sen yillardir görmediğin ilgiyi bir baskainda görünce kapatırmışsin kendini. Bir silkelen kendine gel. Çok istiyorsan boşan kocandan. Sonra ne yapiyorsan yap. Peki o sevgilin senin çocuklarını kabul ediyor mu? Küçücük çocuklara bunu nasil aciklayacaksin? Madem mutsuzdun cocuklarinda buyuyunce insan gibi boşanırdım. Sonra hayat senin istediğini yap. Ama evliyken bunlari yapman hiç doğru değil. Erkeklerin evlilikten niye korktuklari belli oluyor sizin gibi örnekler oldukça..

sevgiline hayran oldum. evli kadınla ev tutan yatıp kalkan bir adam gerçekten çok haysiyetliymiş bravo. bu tıynette adamların ilerde sizi yarı yolda bırakacağını, aynısını başkasıyla yaşayacağını nasıl anlamıyorsunuz anlamıyorum vallahi.

sen kocandan boşanmadan imam nikahı mı yaptın?
eğer öyleyse zaten iki anda aynı erkekle evli olamazsınız ikincisi tamamen geçersizdir
o adamla napacaksanız yapın ama boşanın da öyle yapın
bu şekilde çocuklarınızın yüzüne nasıl bakabiliyorsunuz?

Yani başkasıyla evliyken nasıl dini nikah kıydınız ben onu anlamadım. Hoca nasıl kıydı hiç anlamadım, ama yapılan şey çok yanlış, istediginiz kadar nefret edin kocanızdan, sonucta hala nikahlısınız

Kocanızdan neden ayrılamıyorsunuz ben o kısmı anlamadım, bu rezillik ortaya çıkarsa hasta anneniz, çevreniz vs daha fazla etkilenir, edebiyle boşanın hakkınız olanı yaşayın, şimdi çok tehlikeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…