. Derdimi kimseye soylemiyorum

Ben de azeriyim.ama acıkcası utndım seninle hemşeri oldugumuza.keşki boşandıkdan sonra başka birini bulsaydın.cok merak ediyorum o görüşdüğün adamla yatdıkdan sonra evine gelipde cocuklarının yüzüne nasıl bakıyorsun?????

artık durumunda düzelmiş boşan ne yap et boşan bu dünyaya bir kere geliyorsun , adamda mundarın biriymiş çocuklarında babalarıyla sorunlarınızı biliyorsa size hak verirler diye düşnüyorum

Ben evlendekdikden 1 ay sonra aldatdıldıgımı öğrendim ama asla ve asla kocamı aldatmak,ondan intikam almak gibi bir şeyi aklımdan bile gecirmedim.aksine coooook büyük maddi zarara ugradık ben onun yanında oldum yine,altınlarımın hepsini ona feda etdim
Senin yaptıgın ne insanlıga, ne kadınlıga yakışır

Son düzenleme:

Hayır bir de enteresan olanı kadın boşanmıyor..
Ama adam biriyle evlenecek olsa onu da kaldıramam diyor..
Hem koca durcak hem sevgili...
Neden?
Ailesini ve çocuklarını düşünüyor da ondan..
Fedakar kadın...

herkes ne kadarda kibar cevaplar vermişler size oysaki bir erkek bunu yapsaydı ne haysiyetsizliği kalırdı ne şerefi.. aynı şeyler sizin içinde gecerli. şu hayatta hiçbirsey benim gözümde aldatmayı haklı kılmaz hele ki evli birinin aldatmasını asla haklı kılmaz. büyük konuşmak değil yaptığım ama böyle basit böyle onursuzca birşey yok. siz sadece kocanızı değil en çok da çocuklarınızı aldatıyorsunuz. sizinle birlikte olan adamda ayrıca midesi geniş.. iki çocugun bir yuvanın vebalini almak kolay mı. Rabbim sizleri islah etsin. sizin gibilerle karsılastırmasın.
boşan diyorlar boşanamam diyorsun ayrıl diyorlar ayrılamam diyorsun sen ne istiyorsun kadın. senin derdin ne. daha mı güzel bu şekilde. ilerde çocukların, etraf öğrendiğinde seni ve cocuklarını ne diye itham ederler düşün. ev tutmalar falan çok yazık

Arkadaş lar kadın azeri bu açık ve net ve burda yazan birçok türk den daha açık yazmış.

Sana gelince sen artık bir adamın karısı degilsin sadece. Çocuklarının anasının.. Madem maddi durumun yerinde eşini sevmiyor sun ayrırsın kimle istersen onunla evlenirsin.

Eşini bir kenara koydum çocuklarına ihanet ediyorsun. Ben böyle kadınlara hiç üzülmüyorum. Beter olsun diyorum

Şİmdi kocanızı sevmiyorsunuz diye aldatmışsınız !!!!
Bekleseydin madem boşanırdın ondan sonra evlenirdin
Nasıl mideniz kaldırır anlamıyorum bu sizi eşinizi geçtim çocuklarınıza karşı rahatsız etmiyormu ?
Yolu yordamı belli boşan kardeşim ve daha sonra evlen !! dini nikahlı kocanla ama bunu çocuklarına yapma !!!!

Zaten eşini bu dini nikahlı kocan varken nasıl seveceksin ki adama gönül bağlamışsın kocanada tüm kapıları kapatmışsın
Aranızda eşinle küçük bir temas bile olsa miden bulanır çünkü şimdiki dini nikahlı 27 26 yaşındaki kocan daha cazip geliyor

Bunu geçtim siz 37 yaşında bir bayan olrak ilerde sizi aldatacağını düşünmüyor musunuz ?
Ben erkeğin yaşını bile aradaki yaş farkı 5-6 yaş aralığını normal görürken sizin yaşınız daha büyük olması bakımlı oluşunuzu kapatmaz :!!!
Bence kendinize gelin kendi yuvanızı yıkmakla beraber o sevgiliniz yani dini nikahlı olan kocanızıda ailesi ile arasını açıyorsunuz.
Yada dediğim gibi yaşantınızın geri kalan kısmını daha saygın yaşamak istiyorsanız BOŞANINN

demek dini nigah kıydın.. Mal beyinli zaten evlisin nasıl ikinci nigahı gıyıyorsun?

Iki yildir ayri odalarda uyuyormussunuz esinizle. Iki yil cok uzun ve yeterli bir zaman bir evliligi bitirmek icin. Cocuklarini o kadar dusunuyorsun madem neden bosanmadin esinden?
Durumun ne olursa olsun esin ne kadar kotu bir koca olursa olsun kimse aldatilmayi hak etmiyor.
Kendine saygin yokmus diyorum. Bu kadar aciz olunmamali.
Daha ne yapacagim diye soruyorsun, sence ne yapmalisin? Ben soyleyeyim artik bosan bi zahmet.

o benim paramla hayatını geçiriyor ne demek ya.Şu kadınlar eşi az kazanıyo kendi çok kazanıyorsa neden burnu büyüyor valla anlamış değilim sırf bu yüzden kocanı da aldattın hem de 2 çocuğun varken .Sevebilirsin o zaman ayrılda evlen .Ayrılma nedenin de çok saçma ya neyse

Bu konu gerçek mi acep ya Kocanla dini nikahınız yok muydu? :) O seni boşamadan nikahınız düşmüş olmaz ve nikah üstüne nikah olmaz. İnançlısın diye söylüyorum bunu, nikahlandık rahatça yatıp kalkarım diye düşünme, zina oluyor besbelli çünkü. Zaten nikahın şartı çevrene duyurmaktır, duyurmadıktan sonra o nikah muta nikahından öteye gitmez.

Hayatının her tarafı dökülmüş bacım, tutulacak bir yanı yok.
Toplamak senin elinde bunlar kaderin değil senin tercihlerin çünkü.
Madem paranı kazanıyorsun, boşanırsın. Çocukların evliliğinizin kötü olduğunu anlayacak yaşta. Bebelerini de alırsın yanına.
Sonra aliyle mi görüşürsün veliyle mi kimse bir şey demez.
Bir de çocuk çok küçük senden. Erkeğin büyüğüne güvenilmiyor küçüğü nasıl olur bilmem.
Allah yardımcın olsn

yaptıgınız cok yanlıs hemde cokk.. dini nikahı resmen kullanıyorsunuz.. dını nıkah oluncaa gunah olmuyo dıe mı dusunuyosun acaba cok yazıkkk.. madem sevmıyon boşan bırdee o kdar yaş farkı varr kendı kocam paramı yıyo dıyosun acaba aranızda o kadar yaş farkı olan adam da senınle paran ıcın bırlıkte oluyo olmasınnn.. kım kabul eder yaaa 28 yasında genc erkek 37 yasında evli ustelık ıkı cocuk annesı kadını.. ve bu adam hıc evlenmemışşş akıl var mantık varr ıstedıgın kadar bakımlı ol yasımı gostermıyorum de o adam da senın paran ıcın senınle beraber.. aklını basına topla gıt yuvanı kurtar ya da bıtır.

Çok üzgünüm yazmadan edemeyeceğim, şu rezilliğe dini alet etmeseydiniz iyiydi. Eşinizle duygusal boşanmanız gerçekleşmiş. Resmi olarak ayrılıp bu kepazeliğe bir son verin. Sizde acı çekiyorsunuz, çünkü yaptığınız yanlışın farkındasınız. Kusura bakmayın ama delikanlıda çok midesiz miş.

valla gururlu haysiyetli bir erkek evli , 2 çocuk annesi bir kadınla yasak aşk yaşayıp temize çıkarmak için de! dini nikah kıymaz..

ikiniz de çok haysiyetsiz, kalitesiz, bomboş insanlarsınız.. Allah ıslah etsin sizi..

boyle seylerı okudugum zamn nefret edıyorum ınsanlardan.. utann ya o adamla yatıp kalkıp eve gelıp cocuklarına nasıl bakıyosun sen bır annesın ya bahanelerın ardına saklanıyo bı de yaa

her iki adamdan da kurtul. ilk iş sevgilinden ayrıl, sonra kocandan boşan.
madem hayatını kazanıyorsun, çocuklarını da yanına al, sıfırdan başla, güzel bir hayat kur.
büyük ihtimal kocanın da hayatında biri var. belki ilk adımı senin atmanı bekliyor.
hayatındaki adamdan sana hayır gelmez. şuan boşanmıcanı biliyor, ev de tutmuşsunuz ee niye senden ayrılsin ki. iş ciddiyete binsin bak bakalım o gururlu dediğin adam sana nasıl yan çiziyor. evliliğin yaşın çocukların nasıl sorun oluyor.
zaten bahanesi de hazır olacak, ailem istemiyor. belli ki adamın mezhebi geniş, gencecik kadınlar aldatılıyor, 10 sene sonra o 40 sen 50 yaşına gelince ne olacak. kocana yaptığınız karşına çıkmıyacak mı.
düşmez kalkmaz bir Allah,tövbe et, bu adamları hayatından çıkar, annene de boşandın diye hiçbirşey olmaz. asıl rezillik bu yaptıkların öğrenilirse. kimse senin evde ne yaşadığına bakmaz, rezilliğin boyutunu düşünsene, o zaman anneni de öldürürsün,
rezilliği düşün, değer mi?

Hersey bir yana sadece sunu soracagim.Sen evlisin. Kocanla dini nikahin yok mu?

Dini nikah ustune dini nikah mi yaptirdin? O kiydiginiz nikah gecerli degil. Git fetva makamlarina danis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…