- 26 Ekim 2010
- 870
- 636
- 133
Eşinin başka birisiyle evlenmesini istemiyormuş o yüzden boşanmıyor.Ha bide annesi hastalanırmış..Her şeyi geçtim neden eşinizden boşanmadığınızı anlamıyorum. Sizin zaten iki yıl öncesinde de eşinizi sevmiyor muşsunuz boşanmak için neyi bekliyorsunuz ki? si eşinizden evliliğiniz iyi gitmediği için boşanmalısınız kendinizden 9 yaş küçük sevgilinizle evlenmek için değil. Ayrıca o çok haysiyetli dediğiniz 9 yaş küçük sevgiliniz gerçekten haysiyet abidesiymiş. Evli bir kadınla beraber olacak kadar haysiyetli maşallah. Bu mu sizin haysiyet anlayışınız gerçekten???
Ben size gerçekleri söyleyeyim mi o adam gerçekten haysiyetli olsaydı size boşan öyle başlayalım derdi. Ha buda çok haysiyetli bişey mi evli bir kadına aşık olmak bilemedim ama o zaman daha anlayışla karşılardım. Kocanız için gurursuz diyorsunuz da sevgiliniz ve siz gururlu musunuz ki sanki?
Çocuklarınızı hiç mi düşünmüyorsunuz? Gizli saklı kaçak bir şekilde bir evde bir erkekle buluşup aşk yaşarken birbirinizi tamamlarken çok mutlu hissederken çocuklarınız gelmiyor mu aklınıza. İleride annelerinin babalarını aldatan evli olmasına rağmen zina yapan bir kadın olduğunu öğrenince ne hissederler acaba. Bu daha büyük bir yıkım.
Ayrıca o sizden 9 yaş küçük sevgiliniz var ya o haysiyet abidesi olan hani. Sizi kocanızdan daha çok kullanıyor bunu unutmayın. Gel deyince gel git deyince git diyen bir kadın var elinin altında sorumluluk alacağı bir ilişki yaşamadan düzenli cinsel hayatıda var. Ne diye şikayet etsin ki. Evlenmek de istemiyor belli ki. Birkaç sene daha idare eder. Sonra sizden sıkılınca bulur kendine denk birini evlenir karışır çoluğa çocuğa siz aklına bile gelmezsiniz. Şimdi ben evlenmeden seni beklerim cümlelerine aldanmayın bunlar şuanki düzenini bozmamak için kurduğu cümleler. Birde yasak ilişki adrenalin yaratır adam heyecan seviyor demek. Günün birinde sıkılır size çocuklarınızı annesini falan bahane eder çıkar gider hayatınızdan sizde kullanıldığınızla kalırsınız.
Azıcık grurunuz kaldıysa içinizde birazda çocuklarınızı düşünüyorsanız. Eşinizden boşanın hayatınızı tek başınıda geçirecek şekilde. Ondan sonrasında sevgiliniz hala yanınızdaysa onunla evlenip evlenmemeyi o zaman düşünürsünüz.
o benim paramla hayatını geçiriyor ne demek ya.Şu kadınlar eşi az kazanıyo kendi çok kazanıyorsa neden burnu büyüyor valla anlamış değilim sırf bu yüzden kocanı da aldattın hem de 2 çocuğun varken .Sevebilirsin o zaman ayrılda evlen .Ayrılma nedenin de çok saçma ya neyse
O cok kururlu bir erkek. Cok haysiyetli. Bekar hec evlenmedi. Biz evlenmek istiyoruz hayal ediyoruz bunu. Zaten dini nigah kiydig.
Ya su kurduğunuz cümleye saskinjm evlenirse dayanamam diyorsunuz EE siz zaten evlisiniz o nasıl kaldırıyor bunu evli biriyle dini nikah kıyan bi adama nasıl guveniyorsunjz ben okurken onun sizi sevmediğini kullandığını anladım esinize bunu yaptığınız duyulursa o çocukları da alamazsınız zaten bosanin o adama guveniyorsanjzBen esimin yaninda 10 dakika bile oturamiyorum tahamul edemiyorum o benim paramla hayatini keciriyo kurur deye bir sey yok bu insanda . Siz de haklisiniz amma bosanib onunla evlenirse m cocuklarim nasil olur ne olur bilmiyorum cok kotu durumdayim. Bosanmasam da bi gun onu akrabalari evlendirecek ileride onu da kaldiramam
Zaten kadınlarımız çok fedakar, erkeklerimiz de çok gururlu.Hayır bir de enteresan olanı kadın boşanmıyor..
Ama adam biriyle evlenecek olsa onu da kaldıramam diyor..
Hem koca durcak hem sevgili...
Neden?
Ailesini ve çocuklarını düşünüyor da ondan..
Fedakar kadın...
aynen öyle kafanıza göre din uydurma azeri kardeşim böyle bir din yok aç fıkıh oku ona göre davran,işinize göre kullanmayın şu diniSevgiliniz evli bir kadınla sevgili olacak kadar çok "gururlu" ve "haysiyetli" gerçekten.
Pardon da siz zaten evliyken başkasıyla nasıl dini nikah yapabiliyorsunuz?
Bu nikahın zaten bir geçerliliği yok.
Allah akıl fikir versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?