. Derdimi kimseye soylemiyorum

Her şeyi geçtim neden eşinizden boşanmadığınızı anlamıyorum. Sizin zaten iki yıl öncesinde de eşinizi sevmiyor muşsunuz boşanmak için neyi bekliyorsunuz ki? si eşinizden evliliğiniz iyi gitmediği için boşanmalısınız kendinizden 9 yaş küçük sevgilinizle evlenmek için değil. Ayrıca o çok haysiyetli dediğiniz 9 yaş küçük sevgiliniz gerçekten haysiyet abidesiymiş. Evli bir kadınla beraber olacak kadar haysiyetli maşallah. Bu mu sizin haysiyet anlayışınız gerçekten???

Ben size gerçekleri söyleyeyim mi o adam gerçekten haysiyetli olsaydı size boşan öyle başlayalım derdi. Ha buda çok haysiyetli bişey mi evli bir kadına aşık olmak bilemedim ama o zaman daha anlayışla karşılardım. Kocanız için gurursuz diyorsunuz da sevgiliniz ve siz gururlu musunuz ki sanki?

Çocuklarınızı hiç mi düşünmüyorsunuz? Gizli saklı kaçak bir şekilde bir evde bir erkekle buluşup aşk yaşarken birbirinizi tamamlarken çok mutlu hissederken çocuklarınız gelmiyor mu aklınıza. İleride annelerinin babalarını aldatan evli olmasına rağmen zina yapan bir kadın olduğunu öğrenince ne hissederler acaba. Bu daha büyük bir yıkım.

Ayrıca o sizden 9 yaş küçük sevgiliniz var ya o haysiyet abidesi olan hani. Sizi kocanızdan daha çok kullanıyor bunu unutmayın. Gel deyince gel git deyince git diyen bir kadın var elinin altında sorumluluk alacağı bir ilişki yaşamadan düzenli cinsel hayatıda var. Ne diye şikayet etsin ki. Evlenmek de istemiyor belli ki. Birkaç sene daha idare eder. Sonra sizden sıkılınca bulur kendine denk birini evlenir karışır çoluğa çocuğa siz aklına bile gelmezsiniz. Şimdi ben evlenmeden seni beklerim cümlelerine aldanmayın bunlar şuanki düzenini bozmamak için kurduğu cümleler. Birde yasak ilişki adrenalin yaratır adam heyecan seviyor demek. Günün birinde sıkılır size çocuklarınızı annesini falan bahane eder çıkar gider hayatınızdan sizde kullanıldığınızla kalırsınız.

Azıcık grurunuz kaldıysa içinizde birazda çocuklarınızı düşünüyorsanız. Eşinizden boşanın hayatınızı tek başınıda geçirecek şekilde. Ondan sonrasında sevgiliniz hala yanınızdaysa onunla evlenip evlenmemeyi o zaman düşünürsünüz.

biz iyi günde kötü günde diye evlendik ama siz iyi günde varım kötü günde yokum diye evlenmişsiniz.geleceğini görmediğiniz bir adamdan 2 çocuk yapmışsınız ve çocukların psikolojisini düşünmek yerine kendi hayatınızı düşünmüşsünüz ki pes,sizin yerinizde olsam ne yapardım diye düşündüm bir an için galiba eşimi sevmeyi denerdim isterse hiç çalışmasın hayat müşterek sonuçta hasta da olabilir çalışmayacak durumdada olabilir çocuklarım der başka bişey demezdim herhalde.çocuk olduktan sonra sizin duygular bir işe yaramıyor sizin tek düşünceniz eşinizi sevmeseniz bile onların babasına ihtiyacı olduğunu düşünerek çocuklarınız olmalıydı.

Eşinin başka birisiyle evlenmesini istemiyormuş o yüzden boşanmıyor.Ha bide annesi hastalanırmış..

aslında bu karakter meselesi kadın yada erkekle alakalı değil çünkü para kazanmaya başladıktan sonra karısını istemeyen aldatan adamda çok fazla... eğer ortada sewgi yok ise maddi yada başka zorunluluklardan yan yana durunuyor ise işte böyle iki kuruş kazanınca oluşan özgüven patlaması bu yanlışları beraberinde getiriyor...

Nikah yok o çocukla aranızda. Hem boşanmadan aldatıp, hem de dini nikah kıydık demeyin. O kadar saçma ve ayıp ki. Madem evliliğinizi gözden çıkardınız, çocuklarla beraber yeni bir hayat nasıl kurarım diye düşünseydiniz, boşandıktan sonra evlenseydiniz. Şu durumda her şekilde haksızsınız. Çocukları da kaybedebilirsiniz. Saçmalamışsınız bayağı, fake olduğunuzu umuyorum.

eğer eşinizi sevmiyorsanız ve başka biride varsa boşanın sevmemek ayrıdır aldatmak ayrı...

Hanımefendi demek istiyorum size ne kadar ustunuze alinirsiniz bilemem bayan erkek FARKETMEZ evli iken başka biriyle görüşmek şahsi fikrim bana fazla itici aşağılayıcı geliyor onerim nefret bile etseniz bosanin sonra kimler napiyorsaniz yapın siz bi annesiniz herseyden önce bu vasfa layik yasayiniz erkek yapsa sover sayariz başkasıyla dini nikah kiydi diye sizinde bi farkiniz yok burada yardim isteyecek bisey de yok kocaman kadinsiniz bosanin oburuyle kurun yuva boyle olmazzzzz

Evli olduğunuzu bile bile sizinle gönül ilişkisi Kuran erkeğe haysiyetli demeniz enteresan.gerçekten öyle olsaydı boşan gel evlenelim derdi..püfff

O cok kururlu bir erkek. Cok haysiyetli. Bekar hec evlenmedi. Biz evlenmek istiyoruz hayal ediyoruz bunu. Zaten dini nigah kiydig.

Sevgiliniz evli bir kadınla sevgili olacak kadar çok "gururlu" ve "haysiyetli" gerçekten.
Pardon da siz zaten evliyken başkasıyla nasıl dini nikah yapabiliyorsunuz?
Bu nikahın zaten bir geçerliliği yok.
Allah akıl fikir versin.

Ya su kurduğunuz cümleye saskinjm evlenirse dayanamam diyorsunuz EE siz zaten evlisiniz o nasıl kaldırıyor bunu evli biriyle dini nikah kıyan bi adama nasıl guveniyorsunjz ben okurken onun sizi sevmediğini kullandığını anladım esinize bunu yaptığınız duyulursa o çocukları da alamazsınız zaten bosanin o adama guveniyorsanjz

Hayır bir de enteresan olanı kadın boşanmıyor..
Ama adam biriyle evlenecek olsa onu da kaldıramam diyor..
Hem koca durcak hem sevgili...
Neden?
Ailesini ve çocuklarını düşünüyor da ondan..
Fedakar kadın...
Zaten kadınlarımız çok fedakar, erkeklerimiz de çok gururlu.
Ben hiç duymadım bu şartlarda bir erkeğin bekleyip o kadınla evlendiğini... 87 doğumlu, parasını yiyordur, cinselliğin dibine vuruyordur, sıkılınca vurur tekmeyi, sen yoluna ben yoluma der. Ne güzel hayat

Valla şimdi forumda beni taşlıyabilirler ama ben seni haklı buldum.
Yani tamamen değil ama kocanı sevmemeni, ondan soğumanı haklı buldum.
kimse böyle sorumsuz, kadın parası yiyen bir kocayı istemez.
üstelik evliliğinizin başından beri sizi kandırmış.
Bana soracak olursan eğer, Al çocuklarını ayrıl kocandan zaten çocukların masraflarını hep sen karşılıyorsun.
Böyle sorumsuz bir babayla nereye kadar zaten.

Diğer aşkına gelince keşke böyle şeyler yaşamadan önce boşanmış olsaydın. O zaman daha iyi olabilirdi.
Başkasını sevmeni normal karşılıyorum.
Onunla evlenmek istemende gayet normal.
Ama çocuklarını bırakmadan.

kocan seni kandırmış. yıllarca ailesiyle aynı yerde yaşamak zorunda kalmışsın. büyük ihtimalle artık kaçış istedin. e madem sevmiyosun kocanı hala niye devam ediyosun ki

Kocanızla resmi nikahlı mısınız ? sevgilinizle ne kağıdınız var onu anlamadım.
Çocuklarınızı bu kadar düşünüyorsanız, yasak aşkınızı kocanızla boşandıktan sonra yaşayacaktınız.

ben dini nikaha kıymet veren biriyim pek tabi ki resmi nikahın akabinde olduğu sürece..
siz şimdi evli iki çocuk sahibi kadınsınız ve başka bir adamla gönül ilişkisi kurarak dini nikah kıymışsınız.
siz bunun geçerli bir nikah olabileceğine inanıyor musunuz? Allah bilir tabi ki ama ben hiç sanmıyorum geçerli olsun.

ikincisi ev tutmuşsunuz bilmem ne, ben bu tavrınızı açıkcası bencillik olarak görüyorum.
çünkü kendi gönül ilişkiniz için çocuklarınızı hiçe saymışsınız.
bu durumun ortaya çıkması halinde çocuklarınıza nasıl bir açıklama yapacaksınız?

evlilik ne durumda olursa olsun bunu kadın için de erkek için de söylüyorum, asla bu tip ilişkilere olumlu bakmıyorum.
madem çok seviyorsunuz kocanızdan bir şekilde boşanın kendi hayatınızı kurun.
hem yalancının mumu yatsıya kadarmış, ya kocanız öğrenirse? büyük cesaret..

Eşin kötü, anladık ama keşke sıkıntıya düştüğünü hissettiğin an boşansaydın..
Ayrıca ekonomik özgürlüğünü eline almışsın, aldığın zaman ayrılaydın..
Ayrıca hem evlisin, hemde kendinden 10 yaş küçük birine çok güveniyorsun..
Benim gördüğüm sevgi aşk ayağına seni kullanıyor!
O tuttuğu eve de kim bilir kimler gelip gidiyor!
Bekar evine atılan evli kadınsın!!
Aklını başına al, mutsuzsan boşan, hayatına öyle devam et, o bekar kişi boşanmayacağını biliyor ondan böyle sallıyor.. Sen boşanıyorum desen, seni sadece oyalar.. Sonra ailem istemiyor der, sonrada gider 20 lik kızla evlenir!

aynen öyle kafanıza göre din uydurma azeri kardeşim böyle bir din yok aç fıkıh oku ona göre davran,işinize göre kullanmayın şu dini

Hala devam eden bir evliliğin varken dini nikah mi olurmuş?
Kafanızdan uydurmayın.
Madem sevmiyorsun bosan
Ki bosansa da şimdi ki ile evlenemezsin.
Aha da buraya yazıyorum
Adam napsın seni 2cocuklu 10 yas büyük ve kocasını aldatan bırını sımdı etinden sütünden faydalanıyor işte

Vala azerbaycanda nasil karsilanir bilmiyorum da bizim memlekette boylelerini mahallede rezil ederler,sokakta yurutmezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…