. Derdimi kimseye soylemiyorum

Boşan yazık eşine çocuklarına sen nasıl anasın ya nasıl yaparsın bunu hiç mi düşünmedin çocuklarını

Kocanizdan nefret etmenizi tiksinmenizi anlayabilirim ama bir taraflarinizdan nikah uydurmayin lutfen.
Sizin oralarda dini nikaha da mi kagit veriyorlar?
Imam ne yapti merak ettim kagida muhur mu basti?
Adamin annesi nasil gördü olmayan kagidi?
Baya belgeli melgeli dini nikah yapilmaya baslandiysa artık vay anam vay halimize.

Bosan hala neyi bekliyorsun çocukların için bosanamiyorsan ozaman çocukların içinde aldatma kocanı yarın bigun ortaya çıksa rezillik olmayacakmi çocukların öğrenecek onların gözünde küçük düşeceksin.

Nikahınız geçersiz biliyorsunuz değil mi? Zaten kocanızla nikahlısınız, olmasaydı bile nikahın şartı "ilan etmek" o da yok sizde..

Ayrıca ben nedense inanmıyorum bu aşklara.. 29 yaşında bekar bir erkek, evli, iki çocuklu ve kendisinden yaşça baya büyük bir kadınla masum bir aşk yaşayamaz, yaşamaz..

Boşanın nr yapıyorsanız yapın, kocanız ne kadar itici, kötü de olsa sizin yaptığınız daha büyük suçtur, kötüdür.

Aldatan erkek de kadın da ahlak yoksunudur..

Dini nikahı bu işlere alet etmeyin lütfen !
Çocuk oyuncağı değil bu, kusur örtme aracı vicdan rahatlatma değil bu !

Sizin boşanmadan nikah kıyma diye bir durumunuz olamaz. İster dini nikah olsun ister resmi nikah. Zaten nikahın amacı birlikteliğini ilan etmek zina yapmadığını göstermektir. Çocuklarınızı düşünüyorsanız eşinizi aldatmayın. Sevmemeniz Ada'mın çok kötü biri olması hiç bir şey onu aldatmanıza geçerli sebep olamaz. Boşanın öyle devam edin edecekseniz de

eşiniz ile cinsellik 2 yıldır yokmuş adam %90 sizi aldatıyor sizin de zaten gönlünüz yok
adamı boşayın
diğeriyle evlenmek zorunda değilsin ama eşinizin size bakması gerekirken sizin ona bakmanız kadar aşağılayıcı bir durum yok ama adam bunu anlmıyor
gönderin evinizden eşinizi ve erkek arkadaşınızla görüşün evlenmek zorunda değilsiniz ama ilerisi olmayan görülmeyen bir yola çıkmasanız daha iyi ama neyse

birde söylemeden edemeyeceğim kaç yaşına gelmişsin kocan madem bu kadar kötü boşa niye pislik yapıyorsun aldatıyorsun, adam adi olabilir adam gurursuz olabilir adam sana kötü davranıyor olabilir ama bu evliyken başkasıyla görüşmeni haklı çıkarmaz hem de ayaklarının üzerinde duracak gücün varken

çok yanlış bir yoldasın...
eğer kocanı sevmiyorsan boşanırsın ondan sonra istediğinle nikah kıyarsın..
bana kalırsa o seviyorum dediğin adamda hayırlı biri değil...
kocamda gurur yok diyorsun ama sevgilinde de gurur yok..
öyle olsa evli bi kadına nikah kıymazdı..
yani tek gurursuz kocan değil...

Sevgiliniz kocanizdan daha haysiyetli gerçekten. Evli ve çocuklu bir kadınla gerçek olmayan bir nikah ile sevismek... Ne kadar da haysiyetli bir irkek :) kururlu üstelik.

O değil de ne güzel dünya lan. Kocamla mutsuzum seks yapayım ama kocami da bosamayayim. Çünkü cocuklarima anneme yedi ceddime yazık. Bu kadar lafı dolastirmaya gerek yok ki. Konunun ozeti seks. Bunlar hep seks.

Ben önce kocandan boşan sonra bu ilişkinin geleceğini düşün,sonuçta sen evli ama başkasıyla ilişki yaşayan bir kadınsın...çok kötü.

Herkes hata yapar hatasını fark edip düzeltmek için çabalar ve benim için affedilmeye layıktır bu insan çünkü düzelmeye çalışıyor ve pişmanlık duyuyordur.
Sizde hiç biri yok bunların maalesef.
Yine de öneride bulunmak istiyorum.
Lütfen boşanın boşanmıyorsanız burada böyle bir okunu açtığınız için biraz utanın.

ne olursa olsun.ben evli insanların başkalarıyla göruşmesine ciddi anlamda karşıyım.hiç hoş değil.aynısını eşininz yapsa size hoş olur muydu?bide cocuklarınız var.utanın ya.sizin gibiler yuzunden kaç kişinin ailesi yıkılıyor.sevmiyorsan ayrılcaksın.ayrılamıyorsan başkasıyla göruşmuyceksin bu kadar basit.silah zoruyla mı tutuyolar sizi ya hayret bişey.başkalarını duşunuyormuş gibi konuşuyorsunuz.başkalarını özellikle cocuklarınızı duşunecek olsanız zaten başkası olmazdı hayatınızda.allah ıslah etsin sizi.

Bence sen o sözde dini nikahlı olduğun adamı sevdiğin için kocandan nefret ediyorsun.o adam olmasa kocamla gayette güzel geçinirdin
Yaptığın çok büyük bir yanlış..çocuklarının psikolojisini düşünen bir anne önce kendi yanlışını düzeltir
Eşini sevmiyorsan bosan.Şu an eşine ihanet eden ve Allahin huzurunda zina eden bir kadınsın.
Herkesi geç aynada kendi yüzüne nasıl bakıyorsun?
Dürüst ve namuslu bir insan kimseye yalan söylemez

Konunun özeti olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…