- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
- Konu Sahibi melankolik_24
-
Evrene guzel enerjiler yollayınInsan hayatinda ulasmak istedigi bir cok seye calisarak ya da kendine hedef koyaran ulasabiliyormus bir sey haric! Aile kurabilmek, seven sevilen adami bulmak.. bililiyorum bu sekilde cok konu aciyorm ama icimde yenemiyorm bunu ve hayatima kimse girmiyor, kimseyle tanisamiyorum. Her gecen sene aleyhime isliyor sanki. Su an hayatinizda ki insanla (es, sevgili) nerde ve nasil tanistiniz?
Amin cok sagol ama nerde.. hayatima kimse girmiyorArka fonda konunu okurken Feridun duzagac calmaya basladı benim melankolık
Tez zamanda evlenirsin inş
gerçketen kader kısmetInsan hayatinda ulasmak istedigi bir cok seye calisarak ya da kendine hedef koyaran ulasabiliyormus bir sey haric! Aile kurabilmek, seven sevilen adami bulmak.. bililiyorum bu sekilde cok konu aciyorm ama icimde yenemiyorm bunu ve hayatima kimse girmiyor, kimseyle tanisamiyorum. Her gecen sene aleyhime isliyor sanki. Su an hayatinizda ki insanla (es, sevgili) nerde ve nasil tanistiniz?
33 yasindayim su an calismiyorm ama iki ay sonra ögretmen olarak ise baslicam insallah. Evt karamsarim bu konudaEvrene guzel enerjiler yollayın
Kac yasindasiniz
Calisiyor musunuz
Cok karamsar bir hava aldim yazdiklarinizdan
İyi de sikayet etmek dısında hıcbısey yapmıyorsun kı, komsuların yanına bile inmedin merhaba demeye cekınıp geri duruyorsunAmin cok sagol ama nerde.. hayatima kimse girmiyor
Belkı okulda bekar ogretmen cıkacak karsına oyuzden suan kimse yok?33 yasindayim su an calismiyorm ama iki ay sonra ögretmen olarak ise baslicam insallah. Evt karamsarim bu konuda
Kafamdan atamiyorum ki. Herkes evlendi ya da uzun süreli iliskileri var. Ya da ben öyle algiliyorum.gerçketen kader kısmet
Birde kafanizdan bunu atmadiigniz surece herşey tersine gidecek
Kafayi bu fikirden bosaltmaniz lazim
Ummadigniz anda oluyor bazi seyler
Ben de bir kere bosandim yalnizlik kesinlikle kötü evlilikten daha iyi bunun bilincindeyim ama cok güzel iliskileri olan kisilerde var, ben neden öyle olamiyorum;(Yeni bosanmis biri olarak
Kafaniza yatmayan biri cikarsa da sirf evlenmek icin evlenmeyin :) yalnizlik kotu bir evlilikten cok daha guzeldir
Cikarmiki? Bir cok kisi ya evli ya sevgilisi var.Belkı okulda bekar ogretmen cıkacak karsına oyuzden suan kimse yok?
Senın şer sandığında hayır vardır mutlaka.
siz oyle bakmak istediğniz icinKafamdan atamiyorum ki. Herkes evlendi ya da uzun süreli iliskileri var. Ya da ben öyle algiliyorum.
Evlensen bile hayalindeki hayat genelde olmuyor daha çok eşinin yada ailesinin dertleriyle uğraşıyorsun yoruluyor insan Bi yerden sonra ben ne kadar eşimi çok sevsem de bazen öyle anlar geliyor ki evlenmesem daha mı iyiydi diyorumInsan hayatinda ulasmak istedigi bir cok seye calisarak ya da kendine hedef koyaran ulasabiliyormus bir sey haric! Aile kurabilmek, seven sevilen adami bulmak.. bililiyorum bu sekilde cok konu aciyorm ama icimde yenemiyorm bunu ve hayatima kimse girmiyor, kimseyle tanisamiyorum. Her gecen sene aleyhime isliyor sanki. Su an hayatinizda ki insanla (es, sevgili) nerde ve nasil tanistiniz?
Cikar ya neden cikmasin. Hıc evlenmemiş evlenip Bosanmıs ınsan da var bısuruCikarmiki? Bir cok kisi ya evli ya sevgilisi var.
Indim ya o gün onda bile sanssizdim ben indim onlarda tam kalkiyorlarmis tanistik o kadar. Yalniz kalmayayim diye de herkese tanisalim diyemem kiİyi de sikayet etmek dısında hıcbısey yapmıyorsun kı, komsuların yanına bile inmedin merhaba demeye cekınıp geri duruyorsun
Bu sekilde nasıl olsun?
Ilk evliligi mi olcak ?38 ya da 39 tam biiyorum bir tanidigimin nisanlandigi ogrendim dun
Benim begendiklerim genelde bos degil. Beni begenenleri de ben begenmiyorm:)Cikar ya neden cikmasin. Hıc evlenmemiş evlenip Bosanmıs ınsan da var bısuru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?