Dermansiz dert?

melankolik_24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
3.746
4.199
133
Insan hayatinda ulasmak istedigi bir cok seye calisarak ya da kendine hedef koyaran ulasabiliyormus bir sey haric! Aile kurabilmek, seven sevilen adami bulmak.. bililiyorum bu sekilde cok konu aciyorm ama icimde yenemiyorm bunu ve hayatima kimse girmiyor, kimseyle tanisamiyorum. Her gecen sene aleyhime isliyor sanki. Su an hayatinizda ki insanla (es, sevgili) nerde ve nasil tanistiniz?

Evrene guzel enerjiler yollayın
Kac yasindasiniz
Calisiyor musunuz
Cok karamsar bir hava aldim yazdiklarinizdan

gerçketen kader kısmet
Birde kafanizdan bunu atmadiigniz surece herşey tersine gidecek
Kafayi bu fikirden bosaltmaniz lazim
Ummadigniz anda oluyor bazi seyler

Evrene guzel enerjiler yollayın
Kac yasindasiniz
Calisiyor musunuz
Cok karamsar bir hava aldim yazdiklarinizdan
33 yasindayim su an calismiyorm ama iki ay sonra ögretmen olarak ise baslicam insallah. Evt karamsarim bu konuda

Amin cok sagol ama nerde.. hayatima kimse girmiyor
İyi de sikayet etmek dısında hıcbısey yapmıyorsun kı, komsuların yanına bile inmedin merhaba demeye cekınıp geri duruyorsun
Bu sekilde nasıl olsun?

33 yasindayim su an calismiyorm ama iki ay sonra ögretmen olarak ise baslicam insallah. Evt karamsarim bu konuda
Belkı okulda bekar ogretmen cıkacak karsına oyuzden suan kimse yok?
Senın şer sandığında hayır vardır mutlaka.

gerçketen kader kısmet
Birde kafanizdan bunu atmadiigniz surece herşey tersine gidecek
Kafayi bu fikirden bosaltmaniz lazim
Ummadigniz anda oluyor bazi seyler
Kafamdan atamiyorum ki. Herkes evlendi ya da uzun süreli iliskileri var. Ya da ben öyle algiliyorum.

Yeni bosanmis biri olarak
Kafaniza yatmayan biri cikarsa da sirf evlenmek icin evlenmeyin :) yalnizlik kotu bir evlilikten cok daha guzeldir
Ben de bir kere bosandim yalnizlik kesinlikle kötü evlilikten daha iyi bunun bilincindeyim ama cok güzel iliskileri olan kisilerde var, ben neden öyle olamiyorum;(

Kafamdan atamiyorum ki. Herkes evlendi ya da uzun süreli iliskileri var. Ya da ben öyle algiliyorum.
siz oyle bakmak istediğniz icin
Heeks mutlumu huzurlumu her evli 10 numara mi hayat yasiyor
Siz birkere evlilik yaptiniz o zor süreçleri gördünüz zaten
Huzurlu hayirli evlilik olacaksa olsun
Yoksa daha buyuk dert.

Evlensen bile hayalindeki hayat genelde olmuyor daha çok eşinin yada ailesinin dertleriyle uğraşıyorsun yoruluyor insan Bi yerden sonra ben ne kadar eşimi çok sevsem de bazen öyle anlar geliyor ki evlenmesem daha mı iyiydi diyorum

İyi de sikayet etmek dısında hıcbısey yapmıyorsun kı, komsuların yanına bile inmedin merhaba demeye cekınıp geri duruyorsun
Bu sekilde nasıl olsun?
Indim ya o gün onda bile sanssizdim ben indim onlarda tam kalkiyorlarmis tanistik o kadar. Yalniz kalmayayim diye de herkese tanisalim diyemem ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…