Dermansiz dert?

Cikarmiki? Bir cok kisi ya evli ya sevgilisi var.
Hiç ummadığın anda çıkıyor ben hayatta evlenmem derken çıktı karşıma ve Bi baktım evlenmişim sorsan nasıl oldu hala bilmiyorum bizim hikaye baya komik zaten hiç istemiyorken sürekli bahane bulup görüşmekten kaçıyorken adamı önce bıktırdım sonra da ilk görüşmede aşık oldum ne mesafeleri aştık sonra ama bazen beni herşeye pişman ediyor. Bi bakıyorum kanat takmış uçuyorum bazen de yerle bir ediyor beni

Peki nerde nasil tanistiniz? Yasiniz kac?

Ben de sizin gibi düşünüyorum yapayalnızım diye ama bunun çözümü birini bulmak değil bence. Öncelikle bizim yalnız başımıza mutlu olmayı öğrenmemiz lazım. Yalnızlığı kabullenip normal hayatımıza dönmemiz lazım. Yoksa biliyorum ki başlayacağım yeni bir ilişki de sağlıklı yürümeyecek. Belki birini bulamamızın sebebi bile sürekli iç huzursuzluğumuz. Olumsuzu çekiyoruz resmen.

Arka fonda konunu okurken Feridun duzagac calmaya basladı benim melankolık
Tez zamanda evlenirsin inş

Evlenememenın neresi dermansız dert ayrıca?
Hiç evlenmedim ama esas evlenmek dermansız dertmiş gibi geliyor bana ya

Yavrum hiç mi bdv okumuyorsun
Evlenmek inanki çokta iyi bişey değil
Hattaçoğu insan için uyanıkken kabusu yaşamakla bir
Ya ama sürekli toplum baskisi hissediyorm üzerimde akrabalar torunlarini ballandira ballandira anlatiyorlar su evleniyor bu evleniyor diyorlar. Komplekse giriyorum. Gecen ananem aname melankoligi her gün ara, yalnizlik cok zor bir sey demis. Aciyorlar resmen.

Peki nerde nasil tanistiniz? Yasiniz kac?
21 yaşındayım hiç istemedigim halde ailemin zoruyla istemedigim şehirde istemedigim bölümü okumaya geldim o da ayrı olay zaten haftalarca gitmeyeceğim istemiyorum diye bütün aileyle kavga ettim sonra içime Bi his dogdu Hatice git hayatının dönüm noktası olacak bişey yaşanacak o şehirde dedi bende bu hissin peşine düşüp geldim sınıfta ilk tanıştığım kızla yakın arkadaş oldum eşim o kişinin kuzeni. işin garip tarafı eşimde mükemmel bir hayatı işi olan yerden durduk yere kafam attı gidicem diyor izin alamayınca istifa edip geliyor ve o gün kız benim numaramı veriyor buna tanış tam senlik çok iyi falan diye tanışıyoruz falan ben 2 ay hiç yüz vermiyorum çünkü istemiyorum kimseyi en son adam bıkıyor bırakıyor peşimi. Tabi bende Bi psikoloji var kaçan balık büyük olur diye düşünüp adam gözümde degerleniyor kafamın bozuk oldugu Bi gün rahatlıyım kafam dagılsın diye adamla buluşmak istiyorum ve ilk görüşte etkilenip aşık oluyorum sonra işte bizim tutkulu aşk hikayesi başlıyor mesafe falan dinlemeden buluşuyoruz çıkıp başka şehire gidiyorum görmeye falan adam beni yurda bırakacağı zaman gitmesem mi acaba dedigim an arabayı çeviriyor gitme diye gözümün içine bakıyor öyle bir sevgi öyle büyük duygular evlendik şimdi de işten eve gelmiyor düşüncesi de bana maddi olarak ne kadar iyi hayat sunarsa o kadar mutlu olurum sanıyor oysa derdim para olsa hiç evlenmezdim babamın evinde dururdum yarın pazar mesela ve benim dogum günüm o zaman bile çalışacak işte olacak yani evlenmek de bazen fark etmiyor yalnızlık kaderde varsa kaçış yok

Canim yalniz da mutluyum da sürekli tek basina olmakta güzel degil ki.

Evlenenler dertli evlenmeyenler dertli... ben esimle sosyal medyada 15 yasinda tanisip 10 küsür senenin sonunda evlendim aramizda ulkeler vardi 1 yillik evliyiz henüz cok fazla böyle seyleri kendine dert etme daha gençsin. Seminerleriniz olur onlara katılın. Etrafında birileriyle tanistirmak isteyenler çıkar. Ortalik düzelince kurslara katıl. Eminim karsina seni hakeden biri cikacaktir. Kendini bu yuzden hirpalama. Herseyde bir hayır vardir ve herkes kendi zamanini yaşar. Bekarligin tadini cikarin zaten nasipse evleneceksiniz evlendikten sonra gercekten sorumluluklar artiyor. Dilerim gonlunuzden gecen herseye kavusursunuz

33 yasindayim su an calismiyorm ama iki ay sonra ögretmen olarak ise baslicam insallah. Evt karamsarim bu konuda
Bak ne güzel şanslısın 2 ay sonra da olsa ise başlayacaksın, ben de şu an kafama işi takıyorum benim için su asama da önemli olan iş konusu boşanma da devam ediyor 8,9 aydır hala
boşanamadım,önümü görmek istiyorum oda netleşmedi,ben ne yapayım ,millete boşanınca ev ,araba kalır bana da borçları kaldı karşı cinsten birine öcü gibi bakiyirum aa sen daha evlisin 1 yıldır koca yok ortalıkta ama ben evliyim adam kayıplarda usulunce boşanmayı bile beceremedişaka bi tarafa inşallah gönlüne göre biri çıkar ve yuvanı kurarsin❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…