• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert bir degilki....

kutubaby

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2017
9
11
3
39
Merhaba hanimlar.ben 8.5 yillik evliyim 1 tane çocuğum var.son 1 seneye kadar esimle cok kavgalarimiz oldu.hepte kayinvalide ve elti yuzunden...yaklasik 1 yildir esim artik beni anladigini yanimda oldugunu soyluyor.esim annesine cok düşkün biridir.buna diyecek lafim yok.kv bisey oldugunda hep surat yapar yani suratiyla oglunu yonetir.bide bi eltim varkiioyle kurnaz ki....resmen benimle yarış ta.evlendigimden beri hep bi ignelemeler.kayinvalideden icin yok ben gelinleri degilim kizlariyim cunku bana oyle hissettiriyorlar.yok hasta oldugumda annem bana yemek yapti gonderdi falan filan.aklinca bana nispet yapiyor.ikiside bana az cektirmediler.simdi de malum yaz geldi kvnin temizlik konusu gundemde.hep eltim denen iste şu gun yapalim.su gun gel annemin temizligini yapalim der her sene.bende giderim.yani kayinvalide hic kizim gelinde temizligimi yapiverin demez aramaz muhatap olmak istemez.galiba beni kumasi gibi görüyor.eltimde kankasigecenlerde guya elti hanim beni aramis temizlik icin telefonunu acmadin diyor bende haberim yok nasil yani dedim.sonra da diyorki kapaliydi telefonun diyor.yani bunu kv ye bak bak telefonu ariyorumda acmiyor diye aktarmis olabilir.ki bunu soyledigi gun ikisini pazarda gordum kv bana cok tuhaf davrandi.kv biraz aralaşti.sonra eltim iste bende annemin temizligini yapiyorum 2 odayi temizlemis gerisinide ben temizledim dedi bende hic orali olmadim.cunku kizginim onlara.heryere beraber giderler.her konuda istişare ederler.hic benim fikrim sorulmaz soylemeye bile tenezzül edilmez.beni gale bile almazlar.ama isleri dustumu temizlik yapilacakmi yemek pasta yapilacakmi eltim arar yada esiminde oldugu bi ortamda soyler.neyse pazarda gordugumun ertesi gunu beni aradi.annemin temizligi yapilacak gelde yapalim dedi.bende hastayim hic halim yok dedim.hakkatende hastaydim.1 gun sonrada esim eve geldiginde bana seni aradilarmi hic dedi.bende evet boyle boyle diye anlattim.meger esim annesine ugruyor bakiyorki temizlik var evde eltim denen hemen olayi duyuracakya esime iste abi aradim da acmadi telefonuda diye fiseklemeye calisiyor esimi.cunku eskiden olsa esim bu tarz seylerden ötürü bana sataşirdi kavga ederdik.bunu bildigi icin her firsatta esime duyurarak caktirmadan fisekliyor esimi.esimde ordan hemen cikmis gitmis.annesine de kizmis kendince beni niye arayipta soylemiyor temizligi haber vermiyor diye.kv nin evi esimin is yerine cok yakin hergun ugrar.bu olaydan sonra da dukkana geldiginde surat yapmis.guya esimde ona yapmis oyle diyor.2 gundur aramiyirum annemi diyor.bende cok sinirlendim agladim moralim boZuldu.ben onun gibi kurnaz olamiyorum.her seferinde oyununa geliyorum diye kendime kiziyorum.bu gune kadar ne kv ye karsi ne de eltime karsi hic hakkimi savunamadim.ama artik esimin bu tür oyunlara gelmedigini yanimda oldugunu bi sekilde anlatmam lazim.nasil davranacagimi bilmiyorum.yarin kv ye gidicez.aklim cikiyor bisey diyecek diye.yine surat yapacak diye.napiyim arakadaslar nasil davraniyim bana bi verin.tesekkurler cok uzun oldu hakkinizi helal edin

Canım sende politik olmaya çalış nasıl davranıyorsa öyle davran ama bir problem olduğunda eşine mutlaka söyle eltini ve kvni.
Ne çektiğimiz ya bu kvlerden bir rahat bırakmıyorlar hayret birşey

Noktalama yok paragraf yok ,zorla okudum atlaya atlaya.
Soylemleriniz cok cirkin,ne demek kumasi olarak gormek?
Ayrica kimsenin evinin temizligini yapmak zorunda degilsiniz, kendi evinizi temizlediniz de kvninki mi kaldi? Bir durusunuz olsun da eltiniz size boyle seyleri teklif edemesin

Biliyorsan böyle olduğunu temizliğin akşamına kv arayıp nasil yaptınız anne ben hastayım çok gelemedim merak ettim diyeceksinki oyunları bozulsun

canım sende kv nin temizliğini yapmak zorunda mısın ya bi bitmedi şu gelini hizmetçi gibi gören zihniyet... eşine karşı sende ikili oyna akşamları onlardan önce davran sen doldur

Helal olsun da..
Temizlik yapılmasından ve ikisinin yakınlığından başka bir dert göremedim ben..
Temizlik zamanı aranıyorsunuz diğer zamanlar aranmıyorsunuz..
Gidersiniz ya da gitmek istemiyorsanız eşinize uygun bir dille söylersiniz..
Büyütüp de hayatınızı zehir etmeyin kendinize..

Ayın benim eltimi anlatmıssın.
Bızde de bu sorunların aynısı olmustu eltım kp arar arıyorum açmıyor dermiş.
TAbı ben bunları daha sonra öğrendım ama şimdi inan hiçbirini tınlamıyorum.
Eltinin ne nıyette oldugunu gosterırsen esin destek cıkar mutlaka asla aıle hayatına karısmalarına izin verme.
Bu türe tıpler hep boyle maalesef .

Umursama sende hiçbir şeyi. Sadece temizlik için çağırıyorlarsa, yapmak zorunda değilsin. Eşin de senin yanında madem sorun yok bence.

Ben olsam elti temizlik için aradığında, benim evimde temizlenecek gelin önce burayı temizleyelim derdim. Bu ne saçma iş?
Diğer günler ne yaparlarsa yapsınlar, ister kanka olsunlar iste küs, size ne ki, kıskandığınızı belli ettiğiniz için elti daha çok nispet yapıyordur.
Tek problem burda temizliğe çağırmaları, ona da gitmeyin zaten ne alaka.

mesafe mesafe mesafeee...
lütfen bu kadar içli dışlı olmayın..
bırakın onlar samimi olsunlar...
dışlandığınızı hissetmeyin ama bi de...

kimsenin de evini temizlemek zorunda değilsiniz ayrıca...

allah askına su ikisinide ara agzına geleni say rahatla
eltine deki sen gel temizlik yapalım diye beni cagıramazsın de ben bilirim ne zaman temizlik yapılacagını de
o sana görümce gibi cemkiremez

Son düzenleme:
Hata senin hata seninbya....esiyle sorunlari olanlara bisey demiyorum ama kardesim elti kimdir yaaa kayinvalideyede bisey diyemeyecegim annesidir.ama bana ELTInin sana karisma senin basina vurup ekmegini alma cabalarinin neden oldugunu soyle.bu hakki neden ona verdigini soyle.oturup aglamissin.cokmu onemli yani neden agliyorsun? Esinin karsisinda dik dur birdaha olursa ben ne yapacagimi bikiyorum ona de. Alttan uyariyi ver.oh gormusler seni mazlum her yonden vuruyorlar.kusra bakmada kayinvalide isini bikiyor.bna kayinvalidem gorumcem hepsi soyler ve disardada anlatirlar bizimki cok cappar gelin hakkini savunur dislidir bizim oglanin sirti yere gelmez der hep. Ne takiyosun eltiyi yaaa

biraz iş bilir olucaksın uyanık ol ve gercektende işini bilmelisin
hem elinden iş gelmeyip hemde iş bilirlik taslamak degil dediğim
kendinize faydanız yoksa baskası sizi tınlamaz
becerikli olmak bilgi sahibi olmak lazım
ev hanımı olamk temzilk düzende bir magrifettir
ve insanların saygısını artırır
onlar size bu sekilde yaklasıyorsa muhakkak sindirilmiş bişey vardır eltin senden daha eli tez gözü acıktır kayınvalidene daha cana yakındır
söyle bir durum varki erekeklerde böyle bayanları dinler bak sözü gecer
ben hep kendime yettim becerikli bir insanım yedirmeyi içirmeyi sevdim
titizimdir herkesde bilir sözüm gecer etrafta niye benim bilgilerime tecrübeme güvenirler
kaba bir tabir ama öttürürüm benim diyen bayanı cebimden cıkarırım
o yüzden kimse bana laf gecirmez ben pat söylerim
kv bir gün beni sinirlendirdi oğlunu bosarım sap gibi kalırsınz ikiniz dedim hak etti çünkü

onlar size bu sekilde yaklasıyorsa muhakkak sindirilmiş bişey vardır eltin senden daha eli tez gözü acıktır kayınvalidene daha cana yakındır
titizimdir herkesde bilir sözüm gecer etrafta niye benim bilgilerime tecrübeme güvenirler
kv bir gün beni sinirlendirdi oğlunu bosarım sap gibi kalırsınz ikiniz dedim hak etti çünkü
Valla canim soyle soyleyim.beni bilen bilir asiri titiz biriyim diyemem ama temizimdir.bu konuda bisey diyemezler bana.eltimin yaptigi temizligide gordum gectim temizligi normal bulasik yikadiktan sonra lavobonun icindeki yemek kalintilarini bile temizlemez.ocagi silmez...gecenlerde bize geldiler
Valla soyle soyleyim asiri titiz biriyim diyemem.ama temizimdir.eltimin yaptigi temizligi de gordum.gectim temizligi bulasik yikar lavobonun icindeki yemek kalintilarini temizlemez.ocagi silmez.gecenlerde bana geldiler.cocugu klozete girdi.oda arkasindan gitti.afedersiniz kakasini bile temizlememis oylece kalmis bi koku bi koku sormayin.ayrica onceden yani bekarken kimseden lafini esirgemeyen pata pat cata cat cevap veren biriydim.oyle kafasina vur ekmegini al cinsinden degildim yani.buna ragmende cevremde hanimligiyla bilinen bi insandim.ama gecinmek zorunda oldugun icin hep sustum onlara karsi.onlarda bunu kullaniyorlar.cok sabrederim lafi baskalari gibi dolandirmam.eger agzimi acarsam agir konusurum diye susuyorum.cunku ben tukurdugum yuze bakmam bisey soylersem onlarla bi daha gorusmemem lazim.

Valla canim soyle soyleyim.beni bilen bilir asiri titiz biriyim diyemem ama temizimdir.bu konuda bisey diyemezler bana.eltimin yaptigi temizligide gordum gectim temizligi normal bulasik yikadiktan sonra lavobonun icindeki yemek kalintilarini bile temizlemez.ocagi silmez...gecenlerde bize geldiler

Valla soyle soyleyim asiri titiz biriyim diyemem.ama temizimdir.eltimin yaptigi temizligi de gordum.gectim temizligi bulasik yikar lavobonun icindeki yemek kalintilarini temizlemez.ocagi silmez.gecenlerde bana geldiler.cocugu klozete girdi.oda arkasindan gitti.afedersiniz kakasini bile temizlememis oylece kalmis bi koku bi koku sormayin.ayrica onceden yani bekarken kimseden lafini esirgemeyen pata pat cata cat cevap veren biriydim.oyle kafasina vur ekmegini al cinsinden degildim yani.buna ragmende cevremde hanimligiyla bilinen bi insandim.ama gecinmek zorunda oldugun icin hep sustum onlara karsi.onlarda bunu kullaniyorlar.cok sabrederim lafi baskalari gibi dolandirmam.eger agzimi acarsam agir konusurum diye susuyorum.cunku ben tukurdugum yuze bakmam bisey soylersem onlarla bi daha gorusmemem lazim.
sizide anladım ama devir böyle kişileri kaldırmıyor malesef
oynak işini yürüten allem eden kallem edenlerin dünyası

İsiniz zor ya. Eltinin tavirlari, kvnin tripleri adami yer bitirir.

Aman sallamamaya calis. İcinden gelmeyen seyi yapma. Bosver kim ne dusunurse dusunsun, kim ne derse desin.

Esinle aran iyi olsun. Gerisi viz gelir, tiris gider.

Back
X