• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert degil yakınma..

En sevmediğim misafir türü. Yerinizde olsaydım sinirlendiğimi net bir şekilde belli ederdim.
Aslında bir sefer çıkıştım cocuk emzik hastası 2 emzikle birden geziyor evin içinde bebegimizin ilk hediyesi emziği vardi vazonun icinde onu gormus ağlamış istemiş eşim de kendi emzigi sanmış vermiş o sira hepimiz ordaydık verince ben cok kızdım tabi direk ağzına aldı emziği kizinca annesinin modu düştü tavır yaptı dedim kusura bakma ilk hediyem normal de bisey diyemiyorum misafir diye

Aslında bir sefer çıkıştım cocuk emzik hastası 2 emzikle birden geziyor evin içinde bebegimizin ilk hediyesi emziği vardi vazonun icinde onu gormus ağlamış istemiş eşim de kendi emzigi sanmış vermiş o sira hepimiz ordaydık verince ben cok kızdım tabi direk ağzına aldı emziği kizinca annesinin modu düştü tavır yaptı dedim kusura bakma ilk hediyem normal de bisey diyemiyorum misafir diye
Kusura bakma neden diyorsun? Bakarsa baksın, hatta baksın ve evine gelmesin bıdaha.
Yatak odanda gercekten ne isleri var?

Kusura bakma neden diyorsun? Bakarsa baksın, hatta baksın ve evine gelmesin bıdaha.
Yatak odanda gercekten ne isleri var?
O gelince yatılı cocuk ben kız beraber yattik esim salondayda oldu genelde o da gün icerisinde yatak odasinda uzaniyordu cocukta onsuz yapamıyor pesinden giriyor

O gelince yatılı cocuk ben kız beraber yattik esim salondayda oldu genelde o da gün icerisinde yatak odasinda uzaniyordu cocukta onsuz yapamıyor pesinden giriyor
Neden kocan salonda, kadın ve cocugu yatagınızda yatıyor senınle birlikte? bu ne kadar anlamsiz birsey yahu😂 kocamın kuzeniyle neden yatayım kendi yatagımda?

Cocuk olunca mecburen salonum avangart cocukla yatamaz diye kendide pek rahatsz olmayınca bisey diyemedim
Rahatsızsa cocugu yatamayacaksa gelmeyecek.
Niye boyle davranıyorsun, fazla ıyı ve sevimli.
İyi gelın olamazsın, agzınla kus tut. Agzıyla kus tuttu demezler, kusu duzgun tutamadı derler.
Yapma yani boyle yapma. Bukadar yapma.
İyi gelın olunca zaten madalya da almıyorsun

Kendi yatağınızda neden başkasını yatırıyorsunuz? Tercih meselesi ama ben yatak odama kimseyi sokmam, misafire bir oda ve dolap hazırlarım. Huzursuz olurum biri girince de. Sürekli kapalı tutarım.
Cocuk var diye yoksa normalde kendi ailem gelince akrabalarım gelince salonfa veya yer yatagi yaparim ama salonum avangart olunca mecbur kaldık diyebilirim

Çok yüz verirsen insanoğlu her daim tepene çıkar. Ay sinir olurum çocuğu bir tek yapmasını bilip bakmasını bilmeyenlere. Şımarık veletler yetiştirip bir de yapma etme demeyi de bilmiyorlar. Malım kıymetli değildir dökülsün kırılsın ama bu düpedüz edepsizlik. Mesafe koyun uyarın.

Cocuk var diye yoksa normalde kendi ailem gelince akrabalarım gelince salonfa veya yer yatagi yaparim ama salonum avangart olunca mecbur kaldık diyebilirim
Cocukla yer yatagında yatsın. Anneme yer yatagi yapıp milletin cocugunun rahatını dusunup ailece onlarla aynı yatakta yatmak ne yahu.
Kocamın ailesi tatlı kız desinler kafasıysa bu.
Yapma, sekere de batırsan kendını tatlı kız olmayacaksın

Rahatsızsa cocugu yatamayacaksa gelmeyecek.
Niye boyle davranıyorsun, fazla ıyı ve sevimli.
İyi gelın olamazsın, agzınla kus tut. Agzıyla kus tuttu demezler, kusu duzgun tutamadı derler.
Yapma yani boyle yapma. Bukadar yapma.
İyi gelın olunca zaten madalya da almıyorsun
Hayır kesinlikle kızla yasitiz arkadaşız diye yoksa büyüğüm olsa hayatta oyle bisey dusunmem ki ben iyi gelin modunda olayım kafasinda hic olmadim sadece biraz sessizim aman kirilmasn derim hemen affederim bu yuzden kendi akrabalarimdanda darbe yedim

Hayır kesinlikle kızla yasitiz arkadaşız diye yoksa büyüğüm olsa hayatta oyle bisey dusunmem ki ben iyi gelin modunda olayım kafasinda hic olmadim sadece biraz sessizim aman kirilmasn derim hemen affederim bu yuzden kendi akrabalarimdanda darbe yedim
Kocamın akrabalarından da yersin zamanla.
Boyle yumuşak durmaya devam edersen

Cocukla yer yatagında yatsın. Anneme yer yatagi yapıp milletin cocugunun rahatını dusunup ailece onlarla aynı yatakta yatmak ne yahu.
Kocamın ailesi tatlı kız desinler kafasıysa bu.
Yapma, sekere de batırsan kendını tatlı kız olmayacaksın
Hayır kesinliklee oyle bo dusuncem olmadi hem cocukli oldugu icin hem de tuvalete yakın diye tesetturlu kendisi salonla tuvalet arası var farklı dusunce kesinlikle olmadi Allah şahit kv. Karşı bile oyle degilim kimse beni sevmesin saygı duysun yeter eşim ve ailem seviyor gerisi onemli degil hic bi zaman

Hayır kesinliklee oyle bo dusuncem olmadi hem cocukli oldugu icin hem de tuvalete yakın diye tesetturlu kendisi salonla tuvalet arası var farklı dusunce kesinlikle olmadi Allah şahit kv. Karşı bile oyle degilim kimse beni sevmesin saygı duysun yeter eşim ve ailem seviyor gerisi onemli degil hic bi zaman
Bunları o dusunsun. Şartlar uygun degılse yatıya gelmesin.
Benım mesela yatıya kaldığım ve kalmadıgım ınsanlar var hayatımda.
Kalacagım ama şartları bana uydur demiyorum kimseye.

Yapmayın ya. Yatağa beraber yatmak olur mu? Tepenize çıkarmışsınız. Çocuk odası o da yoksa salon. Gecede odamı kilitlerim. Sabahta giyinip çıkarım ki bilsin, misafir olduğunu. Eşim neden salonda yatsın? Siz iyice kıza sınır koymadan davranmışsınız. Kremler vs ortada. Bir kere benim kuzenim banyoma girip benim makyaj malzemelerimi kurcalamıştı. Aynı yaştayız. Sonra ben o gelmeden her şeyimi yatak odama koymaya başladım. Değerli vs diye değil, kremlerime kimseye dokundurtmam. Banyoda bir el kremi bırakırım. Misafir için her şeyi ayrı koyarım.

Yapmayın ya. Yatağa beraber yatmak olur mu? Tepenize çıkarmışsınız. Çocuk odası o da yoksa salon. Gecede odamı kilitlerim. Sabahta giyinip çıkarım ki bilsin, misafir olduğunu. Eşim neden salonda yatsın? Siz iyice kıza sınır koymadan davranmışsınız. Kremler vs ortada. Bir kere benim kuzenim banyoma girip benim makyaj malzemelerimi kurcalamıştı. Aynı yaştayız. Sonra ben o gelmeden her şeyimi yatak odama koymaya başladım. Değerli vs diye değil, kremlerime kimseye dokundurtmam. Banyoda bir el kremi bırakırım. Misafir için her şeyi ayrı koyarım.
Kremlerim ortada degil canım yatak odaisnda aynalıkta yere sürdüğü rujuda annesinin çantasından almış esyam cok fotosunu atarim ozelden isterseniz arkadasiz diye bu kadar yuz verdim cok yanıldım suan kendime kızıyorum

Back
X