- 13 Temmuz 2018
- 1.786
- 3.625
- 83
- 35
- Konu Sahibi Annesevgisi
Kremimin içini boşaltcaklar düşünemiyorum bile dellenirdim herhalde

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesafe koycam artık karar verdimİnsanlar ne rahat ya. Ben misafirlikte oğullarımin poposundan ayrılamıyorum birşey kırıp dökmesinler diyebence eşinin kuzeni de olsa çocuğu uyarmak ve ona göre şeylere yönlendirmeleri lazım.
Evet ama artık mesafe yokcam yoksa böyle olmıcak bugun sinirden agladm halı lekesi de cikmayıncaAma çok yumuşak yüzlüsünüz. Misafir gelenler onlar. Rahatsa rahat değilse değil. Neresi uygunsa orada yatacaklar. Misafirperver olmak için bu kadar abartmanıza gerek yok. İyi niyetinizden yapıyorsunuz ama yazık bir halı da ağaçtan toplanmıyor ki. Lekesi çıkmazsa muhtemelen değiştireceksiniz.
Evet bundan sonra oyle yapı cam halım çıkmayınca bide kremi gorunce sinirden agladm zatenÇocuklu musaifr gelmeden önce değerli şeylerini yatak odasına koy ve odayi kitle . Orasi salon değil oynancak yer değil senin mahremin bir şey olur bir şey isterler girersin çocuk yatırırlar açarsın kapısını . Bunu yeni evkiyken her şeyi eskimiş biri olarak söylüyorum. İlk başlarda kitlemiyordum baktım eşimin yeğenleri kardeşi odamdan çıkmıyor sonra aynada ruj lekeleri kullanılmış makyaj malzemeleri ve iç çamaşırı cekmecemin açıldığını görünce hemen odayı kitledim artık böyle yapıyorum kafam da rahat oluyor sinirlerim de zillamiyor. Çünkü kimi insan evinde çocuğun üstüne titrerken başka yerde saldım cayira mevlam Kayra diyor .
Abartmıyorsun bende çocuklu olduğum halde bu konudan dertliyim bana gelen kendini bi salıyor güler yuzumdenmidir bilemem o anGerçekten bazı insanlar cok rahat kendi rahatlığı icin o telefondan kafalarını kaldırmak istemedikleri icin çocuklarına bakmıyorlar, misafirimiz geldi gecen zaman da çocuk herseye aglayarak istiyor verirsen aglar ve alışır yanlış mıyım? Telefon da kafası çocuk bisey istiyor kendi malıymış gibi veriyor cocuk zarar verince kızıyormuş gibi yapıyor, cocuk odaya girmiş halıya yüzüne aynaya birşeyler sürmüş çocuğu görünce gülmeye basladi, sen gülersen cocukta bidaha yapar ki yaptı da 2. Kez misafir diye sesim çıkmıyor yeni evliyim çoğu şeyim zarar gördü halıyı siliyorum çıkmıyor krem halı cok net lekeler, çocukta suç kesinlikle bulmuyorum annesinin hatasi diye düşünüyorum, bugun temizlik yaparken en önemli henüz kullanmadığım kremimin kırıştırılıp ici boşaltılıp aynı yere kondugu gördüm söylememiş bile bana haberim yok aklımın ucuna gelmez çünkü onu ordan alacağı, gerçekten ben mi abartıyorum. ?
Mobilyalarım ve hediyeliklerim mesela tv unitem vitrinli esimin aldıklarını o sekilde koyuyorum mecburen ilerde cocugum icin zor olcak ama insan cocuguna kızmalı yapma diye yanlışmıyımBu tarz çocuklu misafir olaylarını dinleyince kafamdan dumanlar çıkıyordiğer üyeler gayet yerinde öneriler vermiş onları uygularsanız bir daha böyle can sıkıcı olaylar yaşamazsınız. Kıymetli eşyalarınızı misafirin anlayışına güvenerek ortada bırakmayın. Ben de eve çocuklu biri geleceğinde özel hediyelerimi süslerimi dolapların içine saklıyorum. Her insan düşünceli olamıyor malesef.
Insanlar cok tuhaf ciddennnAbartmıyorsun bende çocuklu olduğum halde bu konudan dertliyim bana gelen kendini bi salıyor güler yuzumdenmidir bilemem o an
bişeyde diyemem ama görüşmeyi keserim zamanla bahanelerle
Benimde çocuklarım iki tane diken üstündeyim bi yere gidersem sohbete bile odaklamamam gözüm sürekli cocuklardadir zarar vermesinler diye başka odaya gidemezler asla gözüm üstlerinde olmalı hep
Kendi evimde çocuklarım istediklerini yapabilir ama başka bi evde aslaa
Keşke aynı özveriyi bana gelenlerde de görebilsem
Kendi evine gittiğimizde oğluna kurabiyeyi döker diye vermeyen kadın bana geldiğinde yaptığım ikramliklari oğlunun gezerek yemesine izin veriyor çocuklar için sofra serdigim halde çok sinir olmustum üstelik kırıntı felan da degil bildiğin tatlıydı halıya yapışmıştı hep
Tamam çocuktur yanlışlıkla döker edervs benimde çocuğum var anlarım ama ailelerin bu tavrı çok sınır bozucu
Cok nett sevdimÇocuğuna sahip çıkmayacaksan evime gelme. Her şeyim zarar gördü diyorsun. Çok kıymetli eşyan varmış derse. Evet kıymetli diyorsun olay bitiyor
Tabiki sonuna kadar haklısınız siz bin bir özenle zevkinize göre döşemişsiniz evinizi hem de yeni evlisiniz sanırım eşyalar gıcır gıcır hiç biri de kolay alınmıyor sırf insanlar düşüncesiz dye evinizin düzenini bozmak istemeyebilirsiniz. O zaman tek çözümü var bu insanları bir daha evinize kabul etmeyin bahane bulun görüşmeyin. Vitrinli konsolunuz ve oralarda bir sürü süsünüz var anladığım kadarıyla. Bir çocuğun rahatlıkla ulaşabileceği yerde. Her gelişlerinde vitrini boşaltmakla uğraşamazsınız.Mobilyalarım ve hediyeliklerim mesela tv unitem vitrinli esimin aldıklarını o sekilde koyuyorum mecburen ilerde cocugum icin zor olcak ama insan cocuguna kızmalı yapma diye yanlışmıyım
Eşiniz evdeyken birinci derece yakınınız hariç eve almayın Allah aşkına . Bunu terapistler bile söylüyor . Açıkta mi kalmış kadin gidecek yeri mi kalmamis sizden başka. Millette de ne genişlik var vallahi . Eşinizle kadın aynı anda tuvalete kalksa karşılaşsa hoş mu olur eşiniz de utanır kadın da ne gerek var. Lütfen kabul etmeyin bir dsaha böyleleri alisabiliyor çünkü. .kendi duzenizden de olursunuz sinirinizden de.salonum avangart diye mecburen kendisi de pek itiraz etmedi açıkçası birde eşim erken kalkıyor salonda yatarsa gecip oturamam dusuncesi de vardı, esim de cok kızdı zaten cok sık konusmamizi istemiyirdu ama burda cevrem yok diye yasitiz diye cok sıkı fıkı olduk
Zaten cocuktan dolayı yatamadm yatak odasında cok uykumu kaçırdığı icin esimin yanina gittim salona iyle boyle gecti zaman kremi bugun gorunce bide halı çıkmayınca hepten bi koptum benEşiniz evdeyken birinci derece yakınınız hariç eve almayın Allah aşkına . Bunu terapistler bile söylüyor . Açıkta mi kalmış kadin gidecek yeri mi kalmamis sizden başka. Millette de ne genişlik var vallahi . Eşinizle kadın aynı anda tuvalete kalksa karşılaşsa hoş mu olur eşiniz de utanır kadın da ne gerek var. Lütfen kabul etmeyin bir dsaha böyleleri alisabiliyor çünkü. .kendi duzenizden de olursunuz sinirinizden de.
Ben sırf yalnız diye yeni evli arkadaşında yatmayı bırakın yatağında yatabilen bir insanda çok iyi niyet görmem ya da düpedüz genişlik derim . Afedersiniz ama benim bı arkadasim ben nisanliyken bana ben evlenenleri yeni evlileri görünce bunlar ilişkiye gircek diye düşünüyorum engel olamıyorum demişti şoka girmiştim . Nasıl oluyor da yatabiliyor yatağınıza hiç mi mahreme saygı duymuyor anlamdımZaten cocuktan dolayı yatamadm yatak odasında cok uykumu kaçırdığı icin esimin yanina gittim salona iyle boyle gecti zaman kremi bugun gorunce bide halı çıkmayınca hepten bi koptum ben
Sorun etmedi eger ben yatamam deseydi ben zaten istemezdim ama kendisi cok rahat oldugu icin ses edemedimBen sırf yalnız diye yeni evli arkadaşında yatmayı bırakın yatağında yatabilen bir insanda çok iyi niyet görmem ya da düpedüz genişlik derim . Afedersiniz ama benim bı arkadasim ben nisanliyken bana ben evlenenleri yeni evlileri görünce bunlar ilişkiye gircek diye düşünüyorum engel olamıyorum demişti şoka girmiştim . Nasıl oluyor da yatabiliyor yatağınıza hiç mi mahreme saygı duymuyor anlamdım
Sorun etmedi eger ben yatamam deseydi ben zaten istemezdim ama kendisi cok rahat oldugu icin ses edemedim
Yok bugun esime dedim bidaha gelirse yatıya gelmesin dedim sinirden agladm bagirdim çağırdım esimde cok kızdı ya bide cocuk dagitiyor ya uzerinden geciyor toplamıyor bile ben topluyorum bide bu varÇok ayio gerçekten. .sizin önünü almanız lazım biraz mesafe iyidir . Ve sürekli siz tekliflerde bulunmayın . Yatak odasında yatmanın konusu dahi geçmedi .