• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DERT DEĞİL

MONNA

Dilini ısır dilini :)
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2012
2.413
2.879
358
Yeni KK ya ilk konum :KK54: kızlar yaz bitti bi sandalet alamadım.yarın gece tatile çıkıyorum.yarın artık almam gerekiyor.bana model ve marka tavsiye eder misiniz ? taşlı,parlak aşırı gösterişli değil de daha naturel bişey istiyorum:KK66:
Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler:KK15:

Tüh... Spor bir şey olsaydı Merellin sandaletlerini önerecektim. O kadar rahat ki tabanı kışın bile giyebilirm

search

Tüh... Spor bir şey olsaydı Merellin sandaletlerini önerecektim. O kadar rahat ki tabanı kışın bile giyebilirm
Spor olabilir,çok taşlı abartı olmasın yeter dedimya :KK66: foto atabilir misin çok rahatsa bakmak isterim :KK28:

images (1).webp
Ortadakine benzer bişey beğendim eşim alamazsın onu dedi :KK43: onun ayağa biraz takıntısı var da :KK23: o nedenle biraz daha kapalı bişey olması lazım

Biraz fazla spor benimkiler ama gerçekten çok rahat:) Kalıpları küçük ve bir kaç farklı modeli de var...

Eklentiler

• 041G0442P660-1_large.webp
    041G0442P660-1_large.webp
    45,2 KB · Görüntüleme: 371
  • merrell-jacardia-bayan-sandalet-original-detail.webp
    merrell-jacardia-bayan-sandalet-original-detail.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 394
  • pr_01_16213_max.webp
    pr_01_16213_max.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 214
Bordosu çok güzelmiş :KK39:
Daha başka renkleri de var:) bir de güzel olan cırtlı olması, istediğim gibi gevşetip sıkabiliyorum...Vallahi indirimde bulursam stok yapacağım öyle her ayakkabı, sandalet olmaz ayağıma çünkü. Çok rahat ettim ilk defa dağ bayır gezdim bunlarla, makinede de yıkadım bir şey olmadı:KK36:

Daha başka renkleri de var:) bir de güzel olan cırtlı olması, istediğim gibi gevşetip sıkabiliyorum...Vallahi indirimde bulursam stok yapacağım öyle her ayakkabı, sandalet olmaz ayağıma çünkü. Çok rahat ettim ilk defa dağ bayır gezdim bunlarla, makinede de yıkadım bir şey olmadı:KK36:
Bordosu güzelmiş canım ama istediğim gibi değil :KK43: Çok sağol yine de yardımcı olduğun için :KK68:

Şu sandaletler de bence gereksiz pahalı oluyor ya hu:eek: Ama rahatlık açısından iyi tabi :KK24:

Kahve olani bayilarak giyiyorum diğerinde de ggözüm var :)Marka bambi fiyat 30 lira

Eklentiler

• V04090003378_k_org.webp
    V04090003378_k_org.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 116
  • V04120000208_3_org.webp
    V04120000208_3_org.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 136
bambi tavsiye ederim..;)
tam da söylediiniz gibi spor klasik arası çok modeli var, ben seviyorum

Deichmann'a baktınız mı ? Epey çeşit var orada.

Butun ayakkabi magazalarini dolastim zevkime gore bulamadim, ben de gittim pazardan aldim. Oyle guzel modeller vardi ki:KK73:

şuan bunun sade siyah süetini giyiyorum çok rahat ve modeli herşeyin altına uygun oluyo benimkinin üzerinde taşta yok ama onun modelini bulamadım sade siyah süet bendeki deichmanda bulabilirsin ben her yaz deichmandan alıyorum sandeletleri tüm modelleri aldım sayılır:KK14:

Eklentiler

• --1228213_P.webp
    --1228213_P.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 51
Butun ayakkabi magazalarini dolastim zevkime gore bulamadim, ben de gittim pazardan aldim. Oyle guzel modeller vardi ki:KK73:
Pazardan hiç ayakkabı almadım şimdiye kadar.gerçi geçen sene bi terlik almıştım piknikte falan giymek için.ben böyle bi rahatlık görmedim.ama bunu yarın almak zorundayım yani pazara bakma imkanım yok :KK34:

MONNA MONNA cok rahatti giydigim gün bayagi yurumustum bbirde bazi sandaletlerin tabani cok ince oluyor resmen ciplak ayak yürümüşgibi taslar batiyor ayagina bunda boyle hissetmedim

Daha sık ipliksi başka marka da vardi ancak ip fazlalastijca bilek kismi daraliyor ya da bileği sariyor bu da bboyumu kesiyor o yüzden tercih edemiyorum ben:KK43:

Back
X