- 23 Temmuz 2014
- 6.471
- 17.652
- 448
- Konu Sahibi Orangegreysky
-
Birincisi herkesle derdini paylaşmaz demek sizi de herkes yapar ama siz eşiniz. Çekinme olmamalı bu durumda. X sizden daha değerli bu durumda. Evlilik sadece kağıt üzerinde olan bir birleşme değil ki. İyi güünde kötü günde diye boşuna söz verilmiyor. Ben de derdimi anlatmam herkese ama tabi evli olmadığım için anneme söylerim kızacağını, tartışacağımızı bilsem bile. Çünkü hem anlattığımda huzur bulduğum odur hem de çözüme ulaştırdığım kişi yine annemdir. Sizde de böyle olmalı.Selamlar yine ben yine kocişko. Hanımlar eşim bi süredir eve geç geliyor hatta annemin yanına sarhoş geldi demiştim. Onu çözdük diye düşünüyordum çünkü annemi üzdüğünü gördü pişman oldu.
Neyse, şimdi de şöyle bi şey çıktı. Bir derdi var iş yerinde ve bunu benle konuşmak yerine ya kendi içinde ya arkadaşıyla çözmeye çalışıyor. Herkes dert paylaşmayı sevmez, herkes birilerine anlatarak rahatlamaz, bunun farkındayım. Ama bugün bi sıkıntısı var, arkadaşının yanına gitti. Arkadaşının numarası bende var, onda olduğuna eminim o konuda bi sıkıntı yok. Ama benim derdimi yalnızca x anlar onla dertleşeceğim diyor. 1 değil 2 değil, 3'tür böyle. Ona gitmese bile gidip bi yerde içiyor eve öyle geliyor gülerek. Konuşmuyoruz konuyu iyiyim diyor kapatıyor. Bu hem derdini benle niye paylaşmıyor diye kafamı kurcalıyor hem de demek ki ben de paylaşmamalıyım düşüncesi yaratıyor. Canım sıkkın. Ben de normalde derdimi insanlarla paylaşmayı çok sevmem ama gidip birine anlatabiliyorsam eşimi dışlamam konudan. Ne diyorsunuz?
Yani bulaşmış diyelimBen asıl olayı merak ettim bu kadar herkesi etkileyecek ne olmuş olabilir ,belaya mı bulaşmış
Keşke benim eşim de anlatmasa, benimki hiç durmadan saatlerce konuşabilme yeteneğine sahip maalesef kiSelamlar yine ben yine kocişko. Hanımlar eşim bi süredir eve geç geliyor hatta annemin yanına sarhoş geldi demiştim. Onu çözdük diye düşünüyordum çünkü annemi üzdüğünü gördü pişman oldu.
Neyse, şimdi de şöyle bi şey çıktı. Bir derdi var iş yerinde ve bunu benle konuşmak yerine ya kendi içinde ya arkadaşıyla çözmeye çalışıyor. Herkes dert paylaşmayı sevmez, herkes birilerine anlatarak rahatlamaz, bunun farkındayım. Ama bugün bi sıkıntısı var, arkadaşının yanına gitti. Arkadaşının numarası bende var, onda olduğuna eminim o konuda bi sıkıntı yok. Ama benim derdimi yalnızca x anlar onla dertleşeceğim diyor. 1 değil 2 değil, 3'tür böyle. Ona gitmese bile gidip bi yerde içiyor eve öyle geliyor gülerek. Konuşmuyoruz konuyu iyiyim diyor kapatıyor. Bu hem derdini benle niye paylaşmıyor diye kafamı kurcalıyor hem de demek ki ben de paylaşmamalıyım düşüncesi yaratıyor. Canım sıkkın. Ben de normalde derdimi insanlarla paylaşmayı çok sevmem ama gidip birine anlatabiliyorsam eşimi dışlamam konudan. Ne diyorsunuz?
Ay çok özür dilerim güldüm niyeyse jdfj Eşiniz ben olabilir miyim ya acabaKeşke benim eşim de anlatmasa, benimki hiç durmadan saatlerce konuşabilme yeteneğine sahip maalesef ki
Derdimi tek eşimle paylaşırım bilemedim o da bana anlatır kimseye bir şey anlatmayız ilk derimizden zayıf yerimizden vurmasınlar diye . TecrübedenSelamlar yine ben yine kocişko. Hanımlar eşim bi süredir eve geç geliyor hatta annemin yanına sarhoş geldi demiştim. Onu çözdük diye düşünüyordum çünkü annemi üzdüğünü gördü pişman oldu.
Ben hep kadınların çok konuştuğunu düşünürdüm taaa ki evlenene kadar :)Ay çok özür dilerim güldüm niyeyse jdfj Eşiniz ben olabilir miyim ya acaba
Benimkide bir konuyu çok derinlere girerek anlatıyor bende bunalıyorum ama o da bende başkasıyla dertleşmeyiz . Kankam olur kendileriKeşke benim eşim de anlatmasa, benimki hiç durmadan saatlerce konuşabilme yeteneğine sahip maalesef ki
Hakkında soruşturma açılır mı?Yani bulaşmış diyelimkişisel bi bela değil ama memuriyetten kaynaklı toplu bela :))
Sanıyorum açılabilir evet. O ve konuştuğu arkadaşı ikisi deHakkında soruşturma açılır mı?
Anladım o zaman onlarla bu konuyu konuşmak istemesi normal.Sanıyorum açılabilir evet. O ve konuştuğu arkadaşı ikisi de
Evet öyle dedi o da konuştuk bugün. Bu konuda beni o anlar dedim çünkü aynı olayı yaşadık gibi bi şey dedi.Anladım o zaman onlarla bu konuyu konuşmak istemesi normal.
Size de anlatmış zaten.
Aynen öyle sonuçta birlikte bir soruşturma sürecinde olacaklarsa daha da normal.Evet öyle dedi o da konuştuk bugün. Bu konuda beni o anlar dedim çünkü aynı olayı yaşadık gibi bi şey dedi.
:))basligi her gordugumde hayir ilk esle degil ikinci esle paylasmali demek geciyor icimden :)
Gece çıkmıyor artık hayır, bi kere arkadaşıyla çıktı onda da 9-10 gibi geldi.Aynen öyle sonuçta birlikte bir soruşturma sürecinde olacaklarsa daha da normal.
İş yerinde konuşamazlar bu konuyla ilgili.
Dikkat çeker.
Gözlemek lazım eşinizi biraz daha.
Gece dışarı çıkmaları azaldı mı biraz?
Anneniz nasıl bu arada umarım daha iyidir.
Ne kadarlık evlisiniz? Önce düzgünce konuşurdum bu konuyu baktım hala paylaşmıyor ve başkasına anlattığını size söylüyor o zaman işler değişirdi. Tepkisiz kalmazdım bu konuya. Yani olabilir illaki eş anlar diye birşey yok fakat bunu neden sizin gözünüze sokuyor değil mi?Yok işle ilgili. Ucundan biraz söyledi ısrarlarım sonucu, o haliyle bile bana söylenmeyecek bi şey değil, ağır bi şey hatta belki dava açabileceğimiz bile bi şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?