Dert ilk eşle mi paylaşılmalı

Birincisi herkesle derdini paylaşmaz demek sizi de herkes yapar ama siz eşiniz. Çekinme olmamalı bu durumda. X sizden daha değerli bu durumda. Evlilik sadece kağıt üzerinde olan bir birleşme değil ki. İyi güünde kötü günde diye boşuna söz verilmiyor. Ben de derdimi anlatmam herkese ama tabi evli olmadığım için anneme söylerim kızacağını, tartışacağımızı bilsem bile. Çünkü hem anlattığımda huzur bulduğum odur hem de çözüme ulaştırdığım kişi yine annemdir. Sizde de böyle olmalı.

Keşke benim eşim de anlatmasa, benimki hiç durmadan saatlerce konuşabilme yeteneğine sahip maalesef ki

Derdimi tek eşimle paylaşırım bilemedim o da bana anlatır kimseye bir şey anlatmayız ilk derimizden zayıf yerimizden vurmasınlar diye . Tecrübeden

Ama başkasıyla dertleştine göre sana anlatamadığı bir şey olmalı.

Ben size çok üzülüyorum çünkü 1 sene önceki halimi görüyorum sizde. Aynı sebep bulmaya çalışmalar, aynı yakıştırmamalar, ama sevmese şöyle yapmazdı böyle yapmazdı demeler.
Eski konunuzu hatırlıyorum eski konunuzu açıp saygısızlık yapmak istemiyorum ama eşinizin annesi çok hastayken siz gece 3 civarı eve sarhoş gelseniz eşiniz ne tepki verirdi ? Sevmek böyle bir şey değil.
Bu adam gerçekten arsız. Durumumuz alkol sorununa kadar aynıydı. Yoğun çalışıyorum stresliyim bahaneleri filan.
Ona karışmadığınız sürece sizden iyisi yok dünyanın en mükemmel kadınısınız sizi hakedecek ne iyilik yapmış. En ufak ters bir şey söylediğinizde ne lanet ne sinsi bir Kadınsınız.
Eşiniz sizi sevmiyor kullanıyor. Düzenini bozmak istemiyor. Siz eşinize anlayış gösterdikçe aaa karım ne anlayışlı demeyecek aksine daha fazlasını talep edecek.
Aldatıp aldatmaması değil konu bu hali bile çok saygısızca. Evlilik böyle bir şey değil. Ben bilirim bu duyguları çok tanıdık. Yürüdüm o yollarda

Evet öyle dedi o da konuştuk bugün. Bu konuda beni o anlar dedim çünkü aynı olayı yaşadık gibi bi şey dedi.
Aynen öyle sonuçta birlikte bir soruşturma sürecinde olacaklarsa daha da normal.
İş yerinde konuşamazlar bu konuyla ilgili.
Dikkat çeker.
Gözlemek lazım eşinizi biraz daha.
Gece dışarı çıkmaları azaldı mı biraz?
Anneniz nasıl bu arada umarım daha iyidir.

Eşiniz biraz değişik, alkol almak için bahaneler buluyor bence sürekli. Evden kaçış olarak mı görüyor acaba bunu. evliliğinizde onu tatmin etmeyen mutlu etmeyen bir şeyler mi var acaba? Geçmiş konularınıza da bakınca eşinizin problemli olduğunu düşündüm. Alttan almayıp dengeyi kurmaya çalışmalısınız. Çünkü siz taviz verdikçe alkole sığınıp sizden kopuş artacaktır. Sorununu iş arkadasıyla paylaşabilir elbette ama eve geldiğinde canı sıkkınsa size de anlatacak kadar size önem vermeli. Hayat arkadaslığı hayatı her haliyle paylaşmaktan geçiyor çünkü

Gece çıkmıyor artık hayır, bi kere arkadaşıyla çıktı onda da 9-10 gibi geldi.

Annem iyi diyelim iyi olsun, ameliyat da yapmıyorlar kemo da vermiyorlar şu an. Bi de burada götüreceğim doktora. Çok teşekkürler sorduğunuz için

Yok işle ilgili. Ucundan biraz söyledi ısrarlarım sonucu, o haliyle bile bana söylenmeyecek bi şey değil, ağır bi şey hatta belki dava açabileceğimiz bile bi şey
Ne kadarlık evlisiniz? Önce düzgünce konuşurdum bu konuyu baktım hala paylaşmıyor ve başkasına anlattığını size söylüyor o zaman işler değişirdi. Tepkisiz kalmazdım bu konuya. Yani olabilir illaki eş anlar diye birşey yok fakat bunu neden sizin gözünüze sokuyor değil mi?

Aaaa selam orange  kullanıcı ismini sonradan farkettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…