- 11 Haziran 2018
- 17.081
- 96.792
- 598
- 31
- Konu Sahibi Orangegreysky
-
Evet bence siz şimdiden bunun önünü alın. Herkesin sıkıntıda alkol aklına gelmiyor, yatkınlığı var maalesef.Hem okuyor hem çalışıyor, o yüzden mesela geçen sene 1 sene boyunca hiç içmedi. Bu sene beraber çıktık arada, sonra okulum başlayacak okulum varken içemem deyip sıklaştırdı. Bir de birkaç konu oldu işte 9 yaşındaki köpeği öldü, işle ilgili çok sıkıntı yaşadı derken hepsinde alkole sığındı açıkçası. Sık olmasa bile bu bana çok sıkıntı geliyor, her zorlukta alkole sığınmanın devamı alkolizm zaten maalesef.
Sakin :)) derdi bilmiyordum çünkü bana anlatmadı. 6'da işten çıktı bana benim ısrarlarımla gece 12'de anlattı. Soruyu da bu saat aralığında sordum. Savunmadım da. Aldatmaz demiyorum ki savunsam yoo bana aşık aldatmaz derim. Aldatabilir ama söyleyebilecek kadar arsız diyorum.Kocasi gizemli karisi daha gizemli. Sacmalardan secmelere gel. Basta derdi bilmiyordu simdi biliyor. Ama ona anlatmamasi dertmis. Eee diyoruz anlatsa olmasi gereken bu. Anlatmamasini gerekcelendiriyor. Bu adam bana hic tekin gelmedi. Ki konu sahibi sana da gelmiyor ki konu aciyorsun.
Yaww o zaman insanlar elestirince neden savunma mekanizman calisiyor. Burda kimse seni tanımaz bilmez bi dur düşün dogruluk payi vardir belki de. Kocam salak aldattigini saklayamaz demeyle olmuyor. Ne salaklar gorduk akilli gecinenleri su yolunda bırakan.
Yapmaz demedim, yapabilir :) Ama diyorum ya kendisini çok dürüst biri olarak görür ki bence dürüstlük değil arsızlık, söyler. Aldatsa söyler yani, aldatmaz gibi bir iddiam yok.
Yok danışan görmüyorum, alana girmediğimi psikolojiyle alakalı her soruda yazdım, reklam sektöründe danışan yok maalesef keşke olsa
Diger konularini goremiyorum. Mahsuru yoksa atsana. Kocanla ilgili yanlis intiba olusturmak istemem. Bi okuyup yorum yapayim.Sakin :)) derdi bilmiyordum çünkü bana anlatmadı. 6'da işten çıktı bana benim ısrarlarımla gece 12'de anlattı. Soruyu da bu saat aralığında sordum. Savunmadım da. Aldatmaz demiyorum ki savunsam yoo bana aşık aldatmaz derim. Aldatabilir ama söyleyebilecek kadar arsız diyorum.
Dürüst kendi lafı. Arsız diyorum ben. Aldatır çünkü şu sebeple aldattım sen böyle yaptın da aldattım der. Duydum evet arsızlar diyor :))Iste ben de bunu soylemeye calisiyorum cok durust denilen insanlarin aldattigini ben defalarca okudum. Ben seni aldatacagim ya da aldattim diyeni ben hic duymadim siz duydunuz mu? Siz insan psikolojisini bizden daha iyi biliyorsunuzdur diyorum.
Arkadas psikolog mu ?Iste ben de bunu soylemeye calisiyorum cok durust denilen insanlarin aldattigini ben defalarca okudum. Ben seni aldatacagim ya da aldattim diyeni ben hic duymadim siz duydunuz mu? Siz insan psikolojisini bizden daha iyi biliyorsunuzdur diyorum.
Diger konularini goremiyorum. Mahsuru yoksa atsana. Kocanla ilgili yanlis intiba olusturmak istemem. Bi okuyup yorum yapayim.
Alana girmedim hiç ama klinik psikologum kağıt üzerinde evetArkadas psikolog mu ?
Arkadas psikolog mu ?
Hangi uni de yaptin yuksegi ? Baska alandan gecisli filan degilsin dimi ? psikoloji mezunusun. ?Alana girmedim hiç ama klinik psikologum kağıt üzerinde evet
OyleymisOyle oldugunu yazmisti. Yanlissam beni duzeltsin.
Belki seninle boşanma düşüncesi filan mı var ki başkasına aşık filansa gelip ben bu işten nasıl kurtulcam diye seninle dertlesemez kiSelamlar yine ben yine kocişko. Hanımlar eşim bi süredir eve geç geliyor hatta annemin yanına sarhoş geldi demiştim. Onu çözdük diye düşünüyordum çünkü annemi üzdüğünü gördü pişman oldu.
Neyse, şimdi de şöyle bi şey çıktı. Bir derdi var iş yerinde ve bunu benle konuşmak yerine ya kendi içinde ya arkadaşıyla çözmeye çalışıyor. Herkes dert paylaşmayı sevmez, herkes birilerine anlatarak rahatlamaz, bunun farkındayım. Ama bugün bi sıkıntısı var, arkadaşının yanına gitti. Arkadaşının numarası bende var, onda olduğuna eminim o konuda bi sıkıntı yok. Ama benim derdimi yalnızca x anlar onla dertleşeceğim diyor. 1 değil 2 değil, 3'tür böyle. Ona gitmese bile gidip bi yerde içiyor eve öyle geliyor gülerek. Konuşmuyoruz konuyu iyiyim diyor kapatıyor. Bu hem derdini benle niye paylaşmıyor diye kafamı kurcalıyor hem de demek ki ben de paylaşmamalıyım düşüncesi yaratıyor. Canım sıkkın. Ben de normalde derdimi insanlarla paylaşmayı çok sevmem ama gidip birine anlatabiliyorsam eşimi dışlamam konudan. Ne diyorsunuz?
Lisansım psikoloji, yüksek lisansım da klinik psikoloji. Üniversiteyi özelden yazayım isterseniz zaten çok detay veriyorum işim de web üzerinden olduğu için sürekli birileri görüyor gibi hissediyorum :)Hangi uni de yaptin yuksegi ? Baska alandan gecisli filan degilsin dimi ? psikoloji mezunusun. ?
İşle alakalıymış konu o gittiği arkadaşı da kapsayan bi sorunBelki seninle boşanma düşüncesi filan mı var ki başkasına aşık filansa gelip ben bu işten nasıl kurtulcam diye seninle dertlesemez ki
Klinik psikolojide yüksek lisans yapmak için koşul psikoloji mezunu olmak değil mi ?Hangi uni de yaptin yuksegi ? Baska alandan gecisli filan degilsin dimi ? psikoloji mezunusun. ?
Ben okurken PDR alıyorlardı. Benden önce sanırım 1 sene bilimsel hazırlıkla felsefeden vs de alınıyordu da kaldırıldı diye biliyorum.Klinik psikolojide yüksek lisans yapmak için koşul psikoloji mezunu olmak değil mi ?
Başka alanı asla kabul etmiyordu
Habersiz bitcoin alan eş
Günaydın herkes. Eşim sevgiliyken de evliliğin başındayken de bitcoin alıyordu. Öyle büyük meblağlar değil, zaten büyük bi kaybı da olmadı. Kaybını sıfırladığı an çıktı. Dün ayrı koltuklardayız dk başı telefona bakıyor, gözüm telefonuna kaydı bitcoin grafiklerini inceliyor. Bitcoin mi aldın sen...www.kadinlarkulubu.com Bencillik mi yapıyorum
Kızlar günaydın. Buraya bu tür sorular açmayı seviyorum bencillikse farkına varmamı sağlıyor. Konuya geçersem. Annemin sağlık durumu için il değiştirdim. Yaşı olan bir kanser hastası. Normalde bağışıklık güçlendirici immünoterapi alıyordu ancak metastaz yaptığı yumurtalık 18 santim oldu ve...www.kadinlarkulubu.com Haftada 3 kere gecenin bi vakti gelmek
Kızlar selam. Yine son konuma benzer bi konuyla geldim. Özet geçeyim geçtiğimiz perşembe günü annemin yanına gitmiştim il değiştirip sağlık durumu için. Eşim aynı gece rakıya ertesi gün yine farklı bi arkadaşıyla pub'a gitti. Ben orda sağlıkla uğraşırken onun umursamaz tavırları canımı sıkmıştı...www.kadinlarkulubu.com
Ben duydumIste ben de bunu soylemeye calisiyorum cok durust denilen insanlarin aldattigini ben defalarca okudum. Ben seni aldatacagim ya da aldattim diyeni ben hic duymadim siz duydunuz mu? Siz insan psikolojisini bizden daha iyi biliyorsunuzdur diyorum.
Ustume iyilik sağlık yaBen okurken PDR alıyorlardı. Benden önce sanırım 1 sene bilimsel hazırlıkla felsefeden vs de alınıyordu da kaldırıldı diye biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?