Dert sayılmaz sadece fikir istiyorum

Feraceli

Nirvana
Pro Üye
9 Ocak 2015
19.879
82.544
798
Merhaba Güzellerim 😍
Size bir fikir danışacağım zira ben bir türlü karar veremedim.
Ayın 5 inde maaşım yatacak ilk işim ilk maaşım.
Ondan önce hatta maaşım yatana kadarda hep babamdan harçlık aldım annem diyor ki ilk maaşının tümünü babana ver memnun olsun. Bir yanım yıllardır esirgemeyen babacıma neden esirgiyorum diye kendini yerken bir yanımda bu duruma alışırsa onu alıştırırsam ya daha kötü olursa diyor. Bu arada babamın durumu iyi borcumuz VS. Yok çok şükür yani paraya ihtiyacı da yok.

Annenin 1 ay çalışıp hakettiğin parayı ‘ihtiyacı da olmayan ‘ babana tamamen vermeni istemesi hiç mantıklı gelmedi ...
Ama ailen ile güzel bir yemek yiyebilir, ilk maaşın ile hepsine ufak hediyeler alabilirsin :KK66:
Allah ağız tadı ile yemek nasip etsin:KK66:
Çok teşekkür ederim amiin☺️

Anne babalar çocuklarını büyütürken bütün masraflarını karşılarlar. Siz çok güzel düşünmüşsünüz ama hepsini vermeyin. Sizde harcayın. Babanıza kıyafet alabilirsiniz. Ama şunu unutmayın. Bütün anne babalar madem evlat dünyaya getiriyor onun tüm gereksinimlerini karşılayacak şekilde yaşamalılar. Sizin gibi iyi düşünceli evlatlar artsın inşaAllah 💓💓 hayırlı olsun işiniz ve maaşınız

Aslında aklımda onları yemeğe çıkarmak var o daha karlı olacak gibi tüm parayı vermektense

Bakın babanızın sizi buyutup beslemesi lütuf değil. Babalık görevi. Bizde zamanı geldiğinde evlat olarak tabiki destek cikicaz ama tüm parayı vermek nedir ? Nedendir ? Alışırsa demişsiniz demekki o yapıda bir kişi bu şüpheyi oluşturmuş sizde yemeğe çıkar nakite ihtiyaç olursa verirsin

Ben 13 yasinda calismaya basladigimda maasim 500 tlydi ve babama hic unutmam ilk maasimla 50 tlye kazak ve suveter almistım okdar mutlu olmustuki. Hediye daha onemli bence o mutlu eder babanizi tabi paranin hepsini almamisdim kendime harclik alip gerisini babama vermisdim durumumuzdan dolayi. Babanizin durumu iymis ona gore ayarlarsiniz artik

Bakın babanızın sizi buyutup beslemesi lütuf değil. Babalık görevi. Bizde zamanı geldiğinde evlat olarak tabiki destek cikicaz ama tüm parayı vermek nedir ? Nedendir ? Alışırsa demişsiniz demekki o yapıda bir kişi bu şüpheyi oluşturmuş sizde yemeğe çıkar nakite ihtiyaç olursa verirsin
Evet alışabilicek biri teşekkür ederim yapıcı yorumun için ☺️

Anne babalar çocuklarını büyütürken bütün masraflarını karşılarlar. Siz çok güzel düşünmüşsünüz ama hepsini vermeyin. Sizde harcayın. Babanıza kıyafet alabilirsiniz. Ama şunu unutmayın. Bütün anne babalar madem evlat dünyaya getiriyor onun tüm gereksinimlerini karşılayacak şekilde yaşamalılar. Sizin gibi iyi düşünceli evlatlar artsın inşaAllah 💓💓 hayırlı olsun işiniz ve maaşınız
Ah çok zarifsin çok teşekkür ederim

Back
X