Dert yok, Sohbet var.... :)

asude...saa heeeçbişey demiyorum ben...
bulmuşun zati bulacağını...

beticim eşim zaten ailesinden resmen soğumuş durumda şuanda.kendisi benden daha çok tepkili ama nasıl olurda karttan çektirir yaa ben anlamıyorum.tartışmaktan soramadım acaba bi açıklaması olabilirmi?babası elden vermiş olabilirmi o parayı ona?hiç sanmıyorum ama...çok ağır konuştum sinirlendi telefonunu kapadı hala kapalı

hımmm iyiymiş...bir ara bende stres ve sıkıntıdan 15 gün içinde 10 kg vermiştim ama herkes iğrenç olduğuma kanaat getirmişti

üniversitede deli divane aşık olduğum adamla çıkmaya kalkan sevgili dostum(!) sayesinde 5 günde 8 kilo vermiştim...ben de iğğrençtim...tüm dudak çevrem aralıksız uçuktu direnç kaybından...

bu arada dün size "bu konu çok su kaldırır" dediğim konuda bölünmeler başladı.
görgülüler-görgüsüzler vs diye

minik ipucu? nereden başlayacağını bilemeyen arkadaşın konusu

@brck
canım eşin durumun farkında ise inan yapacak bişey yok. inan onlar da kullanıldıklarını biliyorlar, ancak engel olamıyorlar, dur diyemiyorlar işte. anaları-babları, atsan atılmıyor satsan satılmıyor. üzülme arkadaşım....
üzülmek çare değil çünkü...

hımmm iyiymiş...bir ara bende stres ve sıkıntıdan 15 gün içinde 10 kg vermiştim ama herkes iğrenç olduğuma kanaat getirmişti

üniversitede deli divane aşık olduğum adamla çıkmaya kalkan sevgili dostum(!) sayesinde 5 günde 8 kilo vermiştim...ben de iğğrençtim...tüm dudak çevrem aralıksız uçuktu direnç kaybından...

ben de vercem 5 günde 8 kiloooooo ben de vercemmmm (iğrençtim ve uçuk olmuştu cümlelerini ignore ettim farkındaysan)

csi canım babasının yanına kesinlikle dönmeyecek ondan eminim çünkü çok kızıyor çok yıkıldı ama bu karttan çektirme işini nasıl yaptı anlayabilmiş değilim.umarım mantıklı bir açıklaması vardır bana akşam yoksa baya fena olacak.Ya ben adama yardım olsun die evimi sattım yarı yarı paylaşırız diye.adam parann tamamını alıp bizi kart borçlarıyla ortada bıraktı ya...tamam durumu yok yapamaz belki şuanda ama benden bu kadar...annem babamın yardımıyla ufak bi ev aldık işte zaten evde benim babamın üzerine olacak asla üstüme almam.Hala borcumuz borç ödicez bileziklerini falan diyolar peh...Hala haklılar hala haklı...

ay Allahimmmm sen bin yasa emi asude....ofisin ortasinda sesli gülmemek icin kendimi zor tuttum....

sen ne alem seysin öyle...öptüm seni kocaman....

ben de seni öptüm bebeeem

asude...saa heeeçbişey demiyorum ben...
bulmuşun zati bulacağını...

niye söyleyecektin ki bana bişi

ben sana bişe dememiştim ki

Allahımızdan buldum ama sana bişe dediğim için değil, 2 çikolatam vardı, çaycıya dedim ki birini sen ye birini ben yiyeyim, adam sevindi, ben birini yere düşürdüm, gözlerimi belertip adama masum masum bakınca "taaam ya onu sen ye ben yemesem de olur" dedi, ben de hemen ağzıma attım (toffie) o yüzden Allahımız beni ıslatarak günahlarımı aldı..

hayatım ben bugüne kadar ne kız ne erkek tarafında kullanıp kullanıp " e yaptık bi eşeklik" diyeni görmedim.
hep haklılar, hep mağdurlar....
eşinin olayları görmesi, babasının bu yüzüyle tanışması inan çok büyük bir şey.
300 tl eminim ki bir sürü duygu sömürüsü sonucu çekilmiştir, eminim ben....
eşinin üstüne gitme nolur, inan arada kalmak çok kötü bişey..

hee asude heee...

csi ya onca şeye babası bana telefon açıp allah razı olsun bile demedi.anneside demedi.sanki yapmak zorundayız gibi.
eşim bana göre çok hayırlı bir evlat çünkü herşeyimizi verdik onlar için...ama onlara göre hala eşim hayırsız evlat...
eşimin bir yuva kurduğunu eşiyle kötü olabileceğini bile düşünemiyorlar...
nasıl bu hala geldik bilmiyorum ben....çünkü ailesi bana karşı hep iyiydi hiç bi sorunumuz olmadı halada yok bu yaşananlar dışında..
ama gelin çalışır sürekli verirse tabi iyi olur dimi?

yağmur yağıyorrr
seller akıyorrrrr
şaşkın asudedennn
şıp şıp sular damlıyoooo

o çikolatalar var ya. neyse ben bişey demiyorum.
yazmayın kardeşim ne yediğnizi ne içtiğinizi

gezmekten dönen birine bile ne derler?
"yediğin içtiğin senin olsun, gezip gördüğün yerleri anlat"

açım diyorum, tok açın halinden anlamıyor tabiii
ahhh gidip somalili dostlar bulacağım kendime
somalilerin forumu varmıdır acep

Son düzenleme:
canımcım çok kötüyüm türkiyenin tüm üniversitelerini arıyorum
tek tek isimler ve mail adresleri sonra tek tek mail atacağım allah bana kolaylık versin bir yandan da sizi takip ediyorum

Allah kolaylık versin canımmm

erkek aileleri ne kadar sorumsuz oluyor yaaa...soruyorum size hanginizin annesi babasi gamsizca paranizi yemeye kalkti....sinirlendim yine....biktim yaaaa biktim....

hepsi aynıııııııııııı,ben niye işten çıkmaya karar verdim sanki...tek müsebbibi onlar

aynen öyle

csi csi güzel csi

fotonu gördüm, saçlarını bu haliyle çok beğendim, sana çok yakışoor. insan değişiklik ister haklısın ama ne bileyim şu hali gayet hoş.. uzamasını beklesen daha iyi olur bence..

beti hanımların turp kürünü uygula..

ayrıca da o betiye söyle, bana deli muamelesi yapmasın, "he asude he" diyo, ben küstüm sen söyle

bettttiiiii
asude sana küsmüşşşşş
istersen ben senin cici arkadaşın olabilirimmmmm
asude pis zaten, hep kızıyor, ayar yapıyor hepimize..
sonra benim açıklarımı buluyor falan öyle işte...
gene benden duymuş olma ama asude çok sağlam akıl değil ikizler'in ler'i gelirse kimse kurtaramaz maazaallah elinden bizi

ondandır sen kaç kurtar arkadaşım kendini,
giderken beni de götürrr

aramızda ama tamam mı??
asude bilmesin
o onu seviyorum sanıyor
böylece bana iyi davranıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…