bu öğlen yağmur var istanbulda...
hoffffffffff
kızlar yemin ediyorum sıçana döndüm.. acayip yağmura tutulduk..
yemeği yakın yerde yiyelim diyen arkadaşıma "aaa yooo şu uzaktakine gidelim, hem yürüyüş olur" dediğim için
şemsiye alalım diyen arkadaşıma "kızım ne şemsiyesi ya, yağmur falan yağmaz, yük etmeyelim" dediğim için
asude_bahar trenchcoatunu giy diyen arkadaşıma "aman ya yürüyeceğiz nasılsa, üşümem" dediğim için, kendimden neffffret ediyorummmmmmmmmmmm
of yarın yola çıkacağız ya hasta masta olmak istemiyorummmm
hımmm iyiymiş...bir ara bende stres ve sıkıntıdan 15 gün içinde 10 kg vermiştim ama herkes iğrenç olduğuma kanaat getirmişti
hımmm iyiymiş...bir ara bende stres ve sıkıntıdan 15 gün içinde 10 kg vermiştim ama herkes iğrenç olduğuma kanaat getirmişti
üniversitede deli divane aşık olduğum adamla çıkmaya kalkan sevgili dostum(!) sayesinde 5 günde 8 kilo vermiştim...ben de iğğrençtim...tüm dudak çevrem aralıksız uçuktu direnç kaybından...
ay Allahimmmm sen bin yasa emi asude....ofisin ortasinda sesli gülmemek icin kendimi zor tuttum....
sen ne alem seysin öyle...öptüm seni kocaman....
asude...saa heeeçbişey demiyorum ben...
bulmuşun zati bulacağını...
csi canım babasının yanına kesinlikle dönmeyecek ondan eminim çünkü çok kızıyor çok yıkıldı ama bu karttan çektirme işini nasıl yaptı anlayabilmiş değilim.umarım mantıklı bir açıklaması vardır bana akşam yoksa baya fena olacak.Ya ben adama yardım olsun die evimi sattım yarı yarı paylaşırız diye.adam parann tamamını alıp bizi kart borçlarıyla ortada bıraktı ya...tamam durumu yok yapamaz belki şuanda ama benden bu kadar...annem babamın yardımıyla ufak bi ev aldık işte zaten evde benim babamın üzerine olacak asla üstüme almam.Hala borcumuz borç ödicez bileziklerini falan diyolar peh...Hala haklılar hala haklı...
ben de seni öptüm bebeeem
niye söyleyecektin ki bana bişi
ben sana bişe dememiştim ki
Allahımızdan buldum ama sana bişe dediğim için değil, 2 çikolatam vardı, çaycıya dedim ki birini sen ye birini ben yiyeyim, adam sevindi, ben birini yere düşürdüm, gözlerimi belertip adama masum masum bakınca "taaam ya onu sen ye ben yemesem de olur" dedi, ben de hemen ağzıma attım (toffie) o yüzden Allahımız beni ıslatarak günahlarımı aldı..
ben de seni öptüm bebeeem
Allahımızdan buldum ama sana bişe dediğim için değil, 2 çikolatam vardı, çaycıya dedim ki birini sen ye birini ben yiyeyim, adam sevindi, ben birini yere düşürdüm, gözlerimi belertip adama masum masum bakınca "taaam ya onu sen ye ben yemesem de olur" dedi, ben de hemen ağzıma attım (toffie) o yüzden Allahımız beni ıslatarak günahlarımı aldı..
dranas nerelerde arkadaslar?
canımcım çok kötüyüm türkiyenin tüm üniversitelerini arıyorum
tek tek isimler ve mail adresleri sonra tek tek mail atacağım allah bana kolaylık versin bir yandan da sizi takip ediyorum
canımcım çok kötüyüm türkiyenin tüm üniversitelerini arıyorum
tek tek isimler ve mail adresleri sonra tek tek mail atacağım allah bana kolaylık versin bir yandan da sizi takip ediyorum
erkek aileleri ne kadar sorumsuz oluyor yaaa...soruyorum size hanginizin annesi babasi gamsizca paranizi yemeye kalkti....sinirlendim yine....biktim yaaaa biktim....
@brck
canım eşin durumun farkında ise inan yapacak bişey yok. inan onlar da kullanıldıklarını biliyorlar, ancak engel olamıyorlar, dur diyemiyorlar işte. anaları-babları, atsan atılmıyor satsan satılmıyor. üzülme arkadaşım....
üzülmek çare değil çünkü...
yağmur yağıyorrr
seller akıyorrrrr
şaşkın asudedennn
şıp şıp sular damlıyoooo
o çikolatalar var ya. neyse ben bişey demiyorum.
yazmayın kardeşim ne yediğnizi ne içtiğinizi
gezmekten dönen birine bile ne derler?
"yediğin içtiğin senin olsun, gezip gördüğün yerleri anlat"
açım diyorum, tok açın halinden anlamıyor tabiii
ahhh gidip somalili dostlar bulacağım kendime
somalilerin forumu varmıdır acep
csi csi güzel csi
fotonu gördüm, saçlarını bu haliyle çok beğendim, sana çok yakışoor. insan değişiklik ister haklısın ama ne bileyim şu hali gayet hoş.. uzamasını beklesen daha iyi olur bence..
beti hanımların turp kürünü uygula..
ayrıca da o betiye söyle, bana deli muamelesi yapmasın, "he asude he" diyo, ben küstüm sen söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?