- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
bettttiiiii
asude sana küsmüşşşşş
istersen ben senin cici arkadaşın olabilirimmmmm
asude pis zaten, hep kızıyor, ayar yapıyor hepimize..
sonra benim açıklarımı buluyor falan öyle işte...
gene benden duymuş olma ama asude çok sağlam akıl değil ikizler'in ler'i gelirse kimse kurtaramaz maazaallah elinden bizi
ondandır sen kaç kurtar arkadaşım kendini,
giderken beni de götürrr
aramızda ama tamam mı??
asude bilmesin
o onu seviyorum sanıyor
böylece bana iyi davranıyor
hepsi aynıııııııııııı,ben niye işten çıkmaya karar verdim sanki...tek müsebbibi onlar
sana metin ışıktan, "laylaylom galiba sana göre sevmeler" isimli güzide eseri armağan ediyorum. benim kurumum videoları yasaklamış, link veremiyorum, kendi imkanlarınla bulup dinlersen sevinirim.
sözleri şu şekilde:
Lay lay lom galiba sana göre sevmeler
Hopa şina nay galiba sana göre sevilmeler
Uğramaz mı semtinize ayıplar, utanmalar
Duysalar elalem sana ne söyler?
yağmur yağıyorrr
seller akıyorrrrr
şaşkın asudedennn
şıp şıp sular damlıyoooo
o çikolatalar var ya. neyse ben bişey demiyorum.
yazmayın kardeşim ne yediğnizi ne içtiğinizi
gezmekten dönen birine bile ne derler?
"yediğin içtiğin senin olsun, gezip gördüğün yerleri anlat"
açım diyorum, tok açın halinden anlamıyor tabiii
ahhh gidip somalili dostlar bulacağım kendime
somalilerin forumu varmıdır acep
bettttiiiii
asude sana küsmüşşşşş
istersen ben senin cici arkadaşın olabilirimmmmm
asude pis zaten, hep kızıyor, ayar yapıyor hepimize..
sonra benim açıklarımı buluyor falan öyle işte...
gene benden duymuş olma ama asude çok sağlam akıl değil ikizler'in ler'i gelirse kimse kurtaramaz maazaallah elinden bizi
ondandır sen kaç kurtar arkadaşım kendini,
giderken beni de götürrr
aramızda ama tamam mı??
asude bilmesin
o onu seviyorum sanıyor
böylece bana iyi davranıyor
Laliş allık rimel ya da ruj ihtiyacın var mı bebim...çok ucuzmuş ve mac süper bir marka...
varsa sööle beleşe sana da alim yolliimm..
nasıl bir iyi niyetli verici insanım Allahımmm...
hee bir de kenarları püsüklü bürümcük çarşaf diyorum...ahhhaaaa...aklıma geldi şimdi..
isten ayrilmana sebeb esinin ailesi mi canim?
He asude heee...
sana da hee csi cım...
taam susun konsantre oldum dukanı yazacam...bir sonraki mesajda...
zati maxroll mideme oturdu, kayısı çayı içiyorum şurda...
bir cici kuzenin gümrükten mac ürünleri getirdiğini öğrenmiş bulunuyorum...heyecan yaptım şu an itibariyle...
rimelini çook merak etmekteyim...
kızımın kreşine sarık vaziyetteyim kafam 1500...ayy ne çok şikayet ettim beeee....
sana metin ışıktan, "laylaylom galiba sana göre sevmeler" isimli güzide eseri armağan ediyorum. benim kurumum videoları yasaklamış, link veremiyorum, kendi imkanlarınla bulup dinlersen sevinirim.
sözleri şu şekilde:
Lay lay lom galiba sana göre sevmeler
Hopa şina nay galiba sana göre sevilmeler
Uğramaz mı semtinize ayıplar, utanmalar
Duysalar elalem sana ne söyler?
kızlar ne garip üniversiteler var osmaniye korkut ata üni çok komik geldi de
özyeğin üni.
Laliş allık rimel ya da ruj ihtiyacın var mı bebim...çok ucuzmuş ve mac süper bir marka...
varsa sööle beleşe sana da alim yolliimm..
nasıl bir iyi niyetli verici insanım Allahımmm...
hee bir de kenarları püsüklü bürümcük çarşaf diyorum...ahhhaaaa...aklıma geldi şimdi..
kızlar ne garip üniversiteler var osmaniye korkut ata üni çok komik geldi de
özyeğin üni.
evet temel neden onlar canım...iki kişi çalışıyoruz diye sömürülüyoruz...başka türlü buna dur diyemedim ve dedirtemedim...ben de çözümü bunda buldum..
bakalım çözüm olursa tabi
benim en sevdiğim: kahramanmaraş sütçü imam üniversitesi
benim en sevdiğim: kahramanmaraş sütçü imam üniversitesi
gümrük isiyle ben iligenilirim arkadaslar....bosuna mi sabahtan aksama kadar calisioyruz....
esin nasil tepki veriyor peki bu duruma?
şimdi...
vermek istediğiniz kiloya göre 3-5 ya da 7 gün saf protein diyeti ile başlıyoruz...şöyle ki...
et (her türlü)
süt
yumurta
yoğurt
peynir...
miktar sınırlaması ve öğün kısıtlaması yok...seçtiğiniz gün boyunca sedece bunları tüketiyorsunuz...
sıvı olarak kutu meyve suyu hariç (şeker çok çünkü onlarda) herşey serbest...tabi şekersiz olarak...kahve çay soda kola ne istiyorsanız...
ekmek yok, makarna pilav yağ bal vs yok...
bu atak evresi...ortalama 4 kilo kaybediyorsunuz...ben 5 günde 3,5 kilo verdim...
2.evrede bu listeye istediğiniz her sebzeyi ekliyorsunuz...havuç gibi şekeri yüksek olanlar hariç...bu evre en az 2 hafta sürüyor...ortalama kilo kaybı 3 kilo...bu kilo kaybı idare eder beni diyene kadar devam edebilirsiniz...2 haftada 2,5 kilo vermiştim..dikkat edilmesi gereken her haftanın perşembe günü yine saf protein uyguluyorsunuz sebze yok...
neden daha az kilo veriyorsunuz çünkü sebzelerdeki şeker miktarı kilo vermeyi azaltıyor...
neden ilk evrede çok kilo veriyorsunuz, çünkü saf protein alıyorsunu ve protein sindirilmesi için en çok enerji harcanan ve depolanmayan yağa dönnüşmeyen besin grubu...
bu iki evrede ortalama kaybedeceğiniz kilo 6-7 yani 3 haftada 6-7 kilo gidiyor...
3. evre tamam bu benim ideal kilomduru kesinleştirene kadar sürüyor...
listeye meyve ekledik artık...ekmek de ekledik ama abartmadan...hatta makarna pilav da...
he haftanın iki günü kusana kadar istediğiniz herşeyi yiyebilirsiniz...sadece bir öğünde tabi...şımarmayın hemen...
bu evrenin de tek şartı her perşembe saf protein uygulamak...
süreyi kendiniz belirleyebilirsiniz...
baktınız budur...artık kilo kaybı istemiyoruz durun...işiniz bitti sayılır...
bundan sonra yapılması gereken tek şey normal hayatınızıa geri dönüp her perşembeyi saf protein günü olarak ilan etmek...
dukan da bir de yulaf kepeği var canlarım...yulaf kepeği olayı çok suistimal edildi deli rakamlara sap çöp satıyorlar...o yüzden ben ne yaptım...gittim yulafı aldım 3-5 liraya, rondodan geçirip incelttim ve hergünki yoğurduma bir kaşık ekleyip yedim...
ama yulaf olayını çok sıkı yapamadım açıkçası...faydası ne...diyet sürecinde yulaf tüm suyu tutuyor ve ödem mödem kalmıyor...
bağırsakları da çalıştırıyor...
1-1,5 ayın sonunda istediğiniz kiloya ki o her neyse ulaşma şansınız %99
sorular varsa alabilerim...saygılar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?