Dert yok, Sohbet var.... :)

Çim kafam benim 19 lt lik damacanam

bu arada dün size "bu konu çok su kaldırır" dediğim konuda bölünmeler başladı.
görgülüler-görgüsüzler vs diye

minik ipucu? nereden başlayacağını bilemeyen arkadaşın konusu

Sen ajan mısın aramızdaki sıfır sıfır yedi misin

canımcım çok kötüyüm türkiyenin tüm üniversitelerini arıyorum
tek tek isimler ve mail adresleri sonra tek tek mail atacağım allah bana kolaylık versin bir yandan da sizi takip ediyorum

İki gündür anam ağladıı ben bitirdim mal mal yerleri aradım, burunlarından kıl aldırmıyor bi de sekreterler sanki bana cumhur reisinin sekreteri

Ayyyyyyyyyy en cok sevdiğim sarkııııııııııııııı bi tane daha var behzat ç de cıkıyordu

Angaranııın bağlarııııııı daaaa büklüm büklüüüüüüüüm yolllaaaaaaaaaaaarııııııııı, ne zamannnnn zerhoş(sarhoŞ) oldun daaaaaaaaaaa galdıramıyon gollarııııııııııııııııı

hahahahhaha hem iğreniyorum bunlardan hem eğlniyorum

Ben bugün kendime para ayırmaya başladım tediyem(ikramiye) yattı kendime makyaj malzzemesi ısmarladım iyi yapmış mıyım Emre küsmesin diye roll-on aldım bi tane

kızlar ne garip üniversiteler var osmaniye korkut ata üni çok komik geldi de
özyeğin üni.
Ben dün çankırı karatekin yazcam diye karakaçan yazmışım hahahah neyse ki sonradan farkettik D: rezillik

Kızlar şu kıytırık üniversiteleri aramaktan kurtuldum hoca önemsiz üniversiteleri listeye alma dedi

Ben çoğunu azarladım canım hadlerini bilsinler keşke bana söyleseydin sana liste gönderirdim

nağsııı olcak bu, ben salı günü sadece et mi yicem bu dukan amcayla

@ asude dikkat et lkoltok sallanıyooo bebeeemmm...

ayyyhhh şu an aklımdan geçenleri anlatabilsem size de çatlasanız gülmekten ama olmasss...
noree azıcık kafan dağılırdı be kuzum...üzülme artık...hem onlar için işten çıkma olayı mantıksız geliyor bana yaaa...

nağsııı olcak bu, ben salı günü sadece et mi yicem bu dukan amcayla

yok bitanem her gün et / süt / yumurta/ yoğurt / peynir yicez ilk hafta

2.evrede bunların yanında çok şekerli olmayan sebzeleri de yicez. sadece perşembe günü ilk hafta gibi sırf et / süt / yumurta / yoğurt / peynir

3.evrede ne bulduysak götürcez ama gene perşembe günleri ilk hafta gibi

anladın??

tepki yok....aslında o da rahatsız ama neticede anne baba işte...ırta zırta para istiyorlar vermeyince küsüyorlar,millete dedikodumuzu yapıyorlar..

para istemeseler bile gelirken şunu alın bunu alın vs vs...

kaynanadan hiçbişe istemem. zeytin getireyim mi vs dedi ısrarla yok yenmiyor bizde bozuluyor, yiyeceğimiz kadarını alıp tüketiyoruz, gerek yok dedim. o lafları diyen ben değilmişim gibi gelirken 2 kocaman kavanoz at gibi kocaman zeytinler getirmiş..

birkaç kere koydum, eşim yemedi. ben de bir daha koymadım.

kayınpeder son gelişinde yememiş içmemiş dolaptaki malzemeleri kontrol etmiş olacak ki, kaynanaya demiş ki 2 kavanoz zeytin hiç yenmemiş dolapta duruyor.

kaynana da dedi ki gelirken getirin.

ya zaten araba yok, otobüsle gidiyoruz, ben ne kadar az eşya alırız da az çile çekeriz derdindeyim, kadının derdi zeytinleri.. getirme getirme dedik getirdi, şimdi geri istiyo. tam bir şapşal..

ama hata bende.. ne diye dolapta tutuyosun, bassaydım ya çöpe..

anladı ben. offf bunu mu yapsak dranasın gönderdiğini mi karar vermem lazım. Ama bayramdan sonra baslıcam bayramda vurucam mangalın sacın dibine

niden salı...poerşembe yazdık okaaa...
salı olmas...salı sallanır...
perşembe perişandır daha uygun
iğğrencim yaaaa...tiksindim kendimden...

İyi ki cuma yazmadım, mübarek gün falan yazardın alimallah

niden salı...poerşembe yazdık okaaa...
salı olmas...salı sallanır...
perşembe perişandır daha uygun
iğğrencim yaaaa...tiksindim kendimden...

ben de salıyı neresinden salladığını merak ettim ama
soramadım
utancımdan

baska ne istersin canim....

anladı ben. offf bunu mu yapsak dranasın gönderdiğini mi karar vermem lazım. Ama bayramdan sonra baslıcam bayramda vurucam mangalın sacın dibine

tamam işte tam kurban bayramlık diyet kuzum
götür löp löp etleri
gitsin kilolar

benim 1 sayfa dolusu yazığım şeyi 3 cümleyle özetledin ya...helal...
ben bile anladım yani...
çok ezikledin beni yaaa...
ben süper zekii de olayın mantığını kavratmak için yırtınıp durdum orda...
kafa başka türlü basmiir benim...

tepki yok....aslında o da rahatsız ama neticede anne baba işte...ırta zırta para istiyorlar vermeyince küsüyorlar,millete dedikodumuzu yapıyorlar..

para istemeseler bile gelirken şunu alın bunu alın vs vs...

hepsi ayni bunlarin hepsi...

ayy aşkolsun hiiiç öyle bir niyetim yoktu
baktım efecik totosundan salı malı uyduruyor
dedim kesin bu da uzun yazı okuyamayangillerden
kısaltayım özet geçeyim dedim.

yoksa gurumuzsun bacım
:119:

baska ne istersin canim....

hmmm...
bunca şeyden sonra bitanecik, gözümün nuru, başımın tacı, bu hayattaki var olma sebebim, sahip olduğum tek kıymetli etiketin sebeb-i alası kocama da paco rabanne ultraviolet man isterim...
o da bir insan...karısından hayır görsün biraz...
bu arada sayemde kocasız kalan Lalişe de selammm...

İlk hafta sırf et süt yımırta

Menü oluşturmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…