Dert yok, Sohbet var.... :)

ay canım ya yerim seni şaşkın

dranas bebeğim, tüm erkekleri cezbeden de bir yapın var bakıyorum da (şaka yapıyorum tabiii )

yerim senin eziksemeni....

:13:

Bunu ben de yaparım sıksık

kızlar bu topic çok güzel olmuş.
Bir derdim var
Bir derdim var
nereye kadar
Haydi oynayalım kızlar
Dertleri sallayın.Ben eve geçen hafta çarşamba geldim ama kimsenin beni istemedğini anladım üzlüyorum ama napayım.Nereye gideyim.

Dert yok diyosun neeye gideyim diyosun :S Konu acsana

yaaa desenize haftaya burda kimsecikler olmicak yapayanliz kalicam....burda ne bayram dinliyorlar ne seyran....

yaaa desenize haftaya burda kimsecikler olmicak yapayanliz kalicam....burda ne bayram dinliyorlar ne seyran....

Öyle demeeeeeeeeeeee ben burdayım, topiğin belalısıyım

Akşamları hep burda olurum

süpermiş sen de benden...
ben de bazen tel çalınca alo derim
sonra karşı taraf ses vermiyor diye kızarım
tel tekrar çalınca anlarım ki açmamışım

ben seni anladım da acaba???:26: ne dersin? ortalamanın üstünde midir altında mı???

bebeğim arkadaşımız konu açmış.. annesi onu potak yaradılışlı olmakla, vücudundaki etleri yapmak için emek emek çalışmakla suçlamış.. o da üzülmüş..

(çok özür dilerim sevgili mutluolmak vallahi dalga geçmek için değil, sayende lügatıma 2 tabir ekledim: potak yaratılışlı olmak, etleri yığmak için emek emek çalışmak.. bence annen inanılmaz zeki ve hoş bir kadın.. onunla sohbet etmek isterim..)

Son düzenleme:

Öyle demeeeeeeeeeeee ben burdayım, topiğin belalısıyım

Akşamları hep burda olurum

ben aksamlari cok fazla giremiyorum....gündüz kimse olmaz sanirim...

bayramda bi yere gitmiyormusun?kaynanin yanina felan?

bayram tatili kac gün?

yaaaaaaaaaa topiğin 007'si olarak ben bulmuştum.
ben atıcaktım ama yaaaaa
araya mail girdi
of yaaaaaaaaaaaaa

çok tatlısın yaaa

BİTLİS-Diyarbakır Karayolu’nda Van'daki depremde çalışarak işini tamamlayan, cankurtarmaktan dönen askeri konvoya bir grup terörist tarafından taciz ateşi açıldı. Güvenlik güçlerinin karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı.

Bitlis Valisi Nurettin Yılmaz: " Van'daki depremde çalışarak işini tamamlayan Siirt İstihkam Taburu'na ait iş makinelerine Bitlis-Diyarbakır yolu üzerinde bulunan Buzlupınar mevkiinde taciz ateşi açıldı. İlk ateşte bir asker ayağından yaralandı. Olay sonrası bölgeye jandarma özel hareket timleri gönderilerek operasyon başlatıldı." dedi.

Güvenlik güçlerinin karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Bölgeye helikopter desteğinde takviye timler gönderilirken operasyonun devam ettiği belirtildi.

ASKERİ KONVOY, VAN’DAKİ DEPREM ÇALIŞMASINDAN DÖNÜYORDU

Bitlis Valisi Nurettin Yılmaz, saldırının ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Van’daki depremde çalışarak işlerini tamamlayan Siirt İstihkam Taburu’na ait iş makinelerinin bulunduğu askeri konvoya, Bitlis- Diyarbakır yolu üzerinde bulunan Buzlupınar Mevkii’nde taciz ateşi açıldı. İlk ateşte bir asker ayağından yaralandı. Olay sonrası bölgeye Jandarma Özel Harekat timleri gönderilerek operasyon başlatıldı."

ya ben ne diyim artık bilmiyorum ya. bilmiyorum

küfür edebilir miyim???

Öğlen yediğim balık dokundu bana galiba, o kadar kötüyüm ki :S

bela okumuyorum akşam akşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…