Dert yok, Sohbet var.... :)

adam karsima gecip sürekli ben bunu kabul etmem diyor....ailenle konusucam diyor ki bunu sadece benim ailem istemedi...ayirdigim para onlarin cebine de girmiyor....

ben bu oyunda daha önce oynadim biliyorum....ayni oyun ayni senaryo....

yapıyorum. bunların hepsini yapıyorum.
suyuna tuz atıyorum, sayıyorum, soğuk suya atıyorum...
bugüne kadar yokru böyle bir sorun..
ne zaman ki ilk yumurtayı yapamadım, lanetlendim sanki.
son 6 aydır bir türlü olmuyor...
şaka değil bakın, denedikçe olmuyor...
ben ki 1 saatte 5 çeşit yemek yapıp ziyafet sofrası kurarım...
benim ki yemeklerim/pastalarım/tatlılarım dillere destandır..
bir kçı kırık yumurtayı yapamıyorummm

Takınca olmuyor da ondan.

Ben de bir süre pilavı hep lapa yapıyordum. Gözünün içine bakıyordum her seferinde. birşey söylemese de yüzünden anlıyordum olmadığını. Sonra saldım cayıra :d Takılmadım. Bkamadım bile pilava. Şimdi oturdu rayına ama yumurta benm de kanayan yaram

[QUOTE ben ona bağırmadım ki bebeğim, sessizce dinledim, son cümleyi söylemese kalkıp gitme hareketine de girişmeyecektim.. kovmaya varınca da birkaç cümle söyledim sadece.. ağlayan bağıran oydu.. ses tonumu duysan zaten gülmekten ölürdün.. kadın pöykürüyor, ben gayet relax, sakin, naif [/QUOTE]

adam gibi konuş halbuki di mi yani?.. ağlamak da neyin nesi tövbe yarabbim..

benimkilerin de şikayeti telefon etmiyormuşum hiç..

her hafta görüşüyoruz zaten bayramda arifeyle birlikte 3 gün görüştük daha ne telefonla arıycam..

Evlendiğimizden beri rafadan yumurta yiyemedik Sayıyorum olmuyo

biz de bi kere yiyebildik canım, onu da eşim yaptığı için, ben sevmiyorum zaten yımırtayı

boşwer canım yaa onu da ağır abi yapsın tuttursun, sen de afiyetle yee, bundan sonra şaka falan yapamaz zaten artık

tırnaklarımı uzatmaya başladım tekrardan..
ojelerim çıkar diye istemiyorum...

elmayracım inan bunu isteyecek gelinlerin başında ben olurdum...
kasıtlı sütümü kesti, bebek 20 günlük ayırmaya kalktı, hep fitne fesat...

ama şu an umurumda değil...
çünkü ben kendimi tiyatrocu gibi görüyorum ki onun yanında...
sadece Allahtan yaptıklarını bulması için dua ediyorum..
kötü tek söz kelimem yok..
tersine anne diyorum...

ama gönlüm onlara hep ah edecek..
fakat şimdi konuşurken hatırladım..
hayatımın merkezine oturtmuyorum onu...

kate ya ağzının ortasına carpma isteğini nasıl basıtırıyorsun peki?

hergün ayni dört duvarin icinde malesef ben umursamaz davranamiyorum....

tek tarafli girmiyorum ki radikal kararlara....adam agziyla söylüyor....

canım benim bizlerde dört duvar arasında envayi çeşit sorun yaşıyoruz

hiçbişey yapamıyosan, daya pasiflorayı uyu sabaha kadar derin derin..

kate ya ağzının ortasına carpma isteğini nasıl basıtırıyorsun peki?

ben kaynanın canı sıkkınken bir kahkaha patlayıyorum (mesela kayınpeder, görümce vs espri yapmaya çalıştı mı vs), kaynana suratına tokat yemiş gibi oluyor

olsun canım ya böyle cici tartışmalar evliliğin tuzu biberi, bunlardan zarar gelmez..

ayrıca kocanın nasıl gönlünü aldığını anlamamak mala bağlamak lazım, bir tek açık açık po......n vs yazmadığın kaldı (ay sapıttım)

hayır canım eline sayma tabiki de, evin erkeği değil mi kendileri...
naparsa yapsın bakalım. sen umursamama çalış biraz. veriyorsa da ucunu kaçırmamayı ailesine sahip çıkmayı öğrenecek

adam onu bekliyor ama...

vay efendim derdi para degilmis böyle aile mi olunurmus(diger konularda cok becerdi ya aile olmayi...bi para meselesi kaldi) sorun benim parayi ayirmammis=(bana göre) parayi yiyememesi....

versem ne yapar acaba cok merak ediyorum....

artani zaten veriyorum....1100 maas aliyorum ayda 500 ayiriyorum...130 takside kesiliyor....geri kalanini harciyoruz...

bizde ğişiyoruz asudeceğim...
öğreniyoruz işte...

deneyim meğer ne kıymetliymiş...

bana verilen tavsiyeleri dinlemezdim...

"aaa olur mu hiç..açık iletişim diye bir şey var derdim...insan açıkça karşılıklı olarak sıkıntılarını paylaşırsa problem kalmaz.."

Yani olayın özü; ona istediğini vermemek. Mutsuz etmeye calısmak istiyor ama olmuyorsunuz.

Güzel ama zor.

baska var mi?

lalcim, birak sen isini ben de doktorayi. biz yumurta haslama makinesi isine girelim.

sen buradan pazarlikla al (benim almancam henuz o kadar iyi degil) ben tr.de satarim.

kuş giribi olma diye iyi pişiriyorum hayatım de :)

baska var mi?

lalcim, birak sen isini ben de doktorayi. biz yumurta haslama makinesi isine girelim.

sen buradan pazarlikla al (benim almancam henuz o kadar iyi degil) ben tr.de satarim.

Ticari zeka mode on

yeni bütün sorun senin o 500'ü ayırman mı?
Acaba o 500'ü senin kendi ailene falan gönderdiğini zannediyor olabilir mi?
Yoksa biliyormu senin o parayı biriktirdiğini (sadece bilmek değil görmek anlamında) ?

lalcim ben her zaman derim
sevgisiz, aşksız bir evlilik sürer ama SAYGISIZ asla...
çünkü saygı olmayınca şiddet (duygusal/fiziksel), aldatma (duygusal/fiziksel) ve hakaret gelir..

ayrıca bence sizin ilişkinizde güven problemi var.
nedenini bilmiyorum ama öyle hissediyorum...

lalcim anladığım kadarıyla eşin paranın kendisinde durmasını istiyor,
peki biriktiricek mi? bu konuda güvenin var mı...?

canım benim bizlerde dört duvar arasında envayi çeşit sorun yaşıyoruz

hiçbişey yapamıyosan, daya pasiflorayı uyu sabaha kadar derin derin..

deniyorum uzak durmaya calisiyorum ama 1 oluyor 2 oluyor....hafta sonu hic evden cikmadim...ruh gibi evde durdum...

cumartesi günü beyefendi cok sikilmis ki kahveye gitti..arkadaslarina rezil oluyormus da hepsi arkasindan kilibik diyormus da...

bekarlik hayatina geri iade edicem ona...az kaldi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…