Dert yok, Sohbet var.... :)

sinir olunan kocadan hemen intikam alınmaz :)

keskin bıçakla değil, kör bıçakla yavaş yavaş keseceksin

hiiiç yorum yapmicim.
dünkü bizim topikteki gerginlik telepatik olarak seni etkilemiş
ondandır saçmalama modunu açmışsın.
yoksa imkansız
düz / ters / yamuk mantıkla bu çıkarıma ulaşman:44:

esinin burcu ne?

Oğlakmış (herşeye yetişirim) :

csi hiiiiiiiiiiiiiccccccccccccc inanma... göya süpürgesine atlayip buraya da gelecekti. beni yalniz bir basima birakti bu gurbet ellerde

Ama alamanya nereee Istanbul nereee

Anla beni Gayganam da orda Hıh

tamam kuş..

esinin burcu ne?

csi hiiiiiiiiiiiiiccccccccccccc inanma... göya süpürgesine atlayip buraya da gelecekti. beni yalniz bir basima birakti bu gurbet ellerde

ikizler

Kate Sadist gördüm seni

hiiiç yorum yapmicim.
dünkü bizim topikteki gerginlik telepatik olarak seni etkilemiş
ondandır saçmalama modunu açmışsın.
yoksa imkansız
düz / ters / yamuk mantıkla bu çıkarıma ulaşman:44:

Alınası gelmiştir arada olur öle

saraycım gerçekten istediğin buysa bence dene, hakimlik çok güzel bir meslek.
eşin her durumda destek olacaktır.
bu da onun sınavı olur en kötü ihtimalle.
hiç bişey içinde kalmasın.

eee seni kim betimleyecek? :)

onu benim beyime sormak lazım

ilahi csi,

hiç güleceğim yoktu..

kahkaha attım yahu..bende aynıyım :)

yok hayır iş yapıyormuşum gibi bilgisayar başındayım..deşifre edeceğim kendimi :)

aman be ya kimlerle aynı topicte buluştum?

ben bir tek sweet aşk kadını (o da kocasından fersahlarca uzak olduğu için) sanırken, koca aşkından okb olan kadınlarla aynı yere düşmüşüm

dranaaaasss nerdesin kuzuuu bana sen lazımsıııın

aha kate de saykoya bağladı.
yemin ederim içimizdeki tüm baskın karakterler bu topikte çıktı ortaya.
500.sayfada böyleysek 1500.'ü düşünemiyorum:104:

Ben de aşk kadınıyım sexsi kıyafetler giyiyorum evde ama kocam üşüdün diye hırka getiriyor üzerime

ilahi csi,

hiç güleceğim yoktu..

kahkaha attım yahu..bende aynıyım :)

yok hayır iş yapıyormuşum gibi bilgisayar başındayım..deşifre edeceğim kendimi :)

aynen ben de....
ben bir yandan mail falan da atıyorum da
dudaklarım ısırmaktan kabuk bağladı

aha benim taktikten...
intikamın soğuk yendiğini bilenlerden...
kavga etmek yerine laflarla oyanlardan...
en gıcığından...
ahhaaaa...

Benim yeni taktiğim gözyaşı

her bayanın hemen sarıldığı basit silah gözyaşı ben de yeni yeni aktifleşmeye başladı.

hafif hafif ıslatıyoruz gözleri ve yere bakıyoruz, üzgün suratı kocaya ceviriyoruz. iki taşım kaynatınca kıvamı geliyo ahahahhaha

e ne güzel işte körle yatınca sen de şaşı kalkıcan
daha ne istiyorsun kuzu???

ilk ders: kocaya nasıl takıntı derecesinde bağlanılıp hayat çift kişilik zindana çevrilir.
not: bbm sayesinde artık günde 10 defa falan aramıyorum. 100 defa ping ikon falan gönderiyorum ama o taciz sayılmıyor dimi

alınganlık etmiş olabilirim..
kuzenine ayrıldığı kız için "haklısın o kız da çok donuktu, anlıyorum seni ama işi gücü önemli değil deme, bence önemli" dedi..

belki de tatlı dilli edalı işveli bi kıza kanmasın, kariyeri de olan ailesi iyi olan bi kızla evlensin istedi kuzeni..

ama ben alınganlık edince.. "sen kariyerinin başındasın daha çok yolun var.senin işin tecrübeyle yapılacak bir iş.. benden çok daha iyi bir kariyerin olabilir" gibi şeyler söyledi.. "alınmanı konuyu kendine çevirmeni hiç anlamıyorum.. sen zekandan eğitiminden emin değil misin?" dedi..

üni mezunu olmasaymışım, (hatta mezun olduğum üni de önemliymiş) ailem eğitimli olmasaymış evlenme fikrini gözden geçirirmiş beni ne kadar severse sevsin..

sonunda mevzu "seni hem mantığımla hem kalbimle seviyorum daha ne istiyorsun"a geldi..

tam sevdiğim kadın tipi...minyon çıtı pıtı...
bence çok karakteristik bir yüzü var...
böyle sessiz sakin gibi duruyore ama öyle bir yerde öyle bir laf ediyor...hahhh deyip kalıyorsun...
ahan da özet...

ayy bu mesafeler beni öldürücek yeminlee, benim adam işi biliyo demek ki, az gösteriyo yüzünü kıymetini bileyim diye, vay uyanııık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…