- 2 Ekim 2009
- 3.339
- 78
- 163
eşimle tanışmadan önce hakimlik sınavını kazandım ama mülakattan elenmiştim.. zaten sevgilim de yoktu çalıkuşu misali vuracaktım bu vatanın her köşesi bizim diyerek..
acaba diyorum tekrar denesem kazansam mülakatı da geçsem benimki ne yapar? sözde hep destektir bana.. ama istanbul dışında bi üniversiteye başvurmuştum ar. gör. kadrosu için kazandım son ikiye kaldım son mülakatta diğer kişiyi aldılar çünkü o doktorasına başlamıştı ve başvurduğum üni.deydi. bu üni.ye kabul edilicem diye o kadar üzülmüştü ki.. hiç de destek olacağını düşünmüyorum..
dün de biraz canım sıkıldı.. eşimin kuzeniyle konuşmasını duydum.. kuzeninin sevgilisi yok şu anda eskisinden ayrılmış kız epey zengindi ve çok iyi bir işi vardı.. neyse.. kuzen herhalde "para pul iş güç önemli değil bana enerji verecek bi kız lazım" gibi bir şey söyledi bizimki de "para pul iş de önemli onu da esgeçme" dedi.
ben de alındım.. telefon konuşması bittikten sonra.. "kuzenine benim yaptığım hatayı yapma zengin bi kızla çok para kazanana bi kızla evlen demek istedin herhalde" dedim..
sen niye kendinle bağdaştırdın ki konuyu, hem sen daha hayata yeni başladın dur bakalım. birşeyler geveledi.. ama sinir oldum ben..
eşimle tanışmadan önce hakimlik sınavını kazandım ama mülakattan elenmiştim.. zaten sevgilim de yoktu çalıkuşu misali vuracaktım bu vatanın her köşesi bizim diyerek..
acaba diyorum tekrar denesem kazansam mülakatı da geçsem benimki ne yapar? sözde hep destektir bana.. ama istanbul dışında bi üniversiteye başvurmuştum ar. gör. kadrosu için kazandım son ikiye kaldım son mülakatta diğer kişiyi aldılar çünkü o doktorasına başlamıştı ve başvurduğum üni.deydi. bu üni.ye kabul edilicem diye o kadar üzülmüştü ki.. hiç de destek olacağını düşünmüyorum..
dün de biraz canım sıkıldı.. eşimin kuzeniyle konuşmasını duydum.. kuzeninin sevgilisi yok şu anda eskisinden ayrılmış kız epey zengindi ve çok iyi bir işi vardı.. neyse.. kuzen herhalde "para pul iş güç önemli değil bana enerji verecek bi kız lazım" gibi bir şey söyledi bizimki de "para pul iş de önemli onu da esgeçme" dedi.
ben de alındım.. telefon konuşması bittikten sonra.. "kuzenine benim yaptığım hatayı yapma zengin bi kızla çok para kazanana bi kızla evlen demek istedin herhalde" dedim..
sen niye kendinle bağdaştırdın ki konuyu, hem sen daha hayata yeni başladın dur bakalım. birşeyler geveledi.. ama sinir oldum ben..
esinin burcu ne?
Oğlakmış (herşeye yetişirim):
csi hiiiiiiiiiiiiiccccccccccccc inanma... göya süpürgesine atlayip buraya da gelecekti. beni yalniz bir basima birakti bu gurbet ellerde
Sessiz sessiz duruyo lafı koyuyo ortayaGülüşü cok samimi, içten.
Cadı gelin modu var
Strateji değiştirmek lazım. kavgaysa kavga. Küslükse küslük. Ama sen bireysin. Evet o eteği giyme bilmm ne hepsi anlaşılabilir.
Sen biraz dinlen de evde sonra da iş bak. Ona yorum fırsatı vermeden. tamam mı kuş?
esinin burcu ne?
csi hiiiiiiiiiiiiiccccccccccccc inanma... göya süpürgesine atlayip buraya da gelecekti. beni yalniz bir basima birakti bu gurbet ellerde
sinir olunan kocadan hemen intikam alınmaz :)
keskin bıçakla değil, kör bıçakla yavaş yavaş keseceksin
hiiiç yorum yapmicim.
dünkü bizim topikteki gerginlik telepatik olarak seni etkilemiş
ondandır saçmalama modunu açmışsın.
yoksa imkansız
düz / ters / yamuk mantıkla bu çıkarıma ulaşman:44:
eee seni kim betimleyecek? :)
eee seni kim betimleyecek? :)
takıntı konusuna gelince:
ne o benim deli dr umla mı konuştun? kadın bana okb teşhisini koyduğu gün en büyük takıntımın kocam olduğunu demişti.
seviyom sıpayı ne yapayım.
ben ne zorluklarla aldım onu....
aman be ya kimlerle aynı topicte buluştum?
ben bir tek sweet aşk kadını (o da kocasından fersahlarca uzak olduğu için) sanırken, koca aşkından okb olan kadınlarla aynı yere düşmüşüm
dranaaaasss nerdesin kuzuuu bana sen lazımsıııın
ilahi csi,
hiç güleceğim yoktu..
kahkaha attım yahu..bende aynıyım :)
yok hayır iş yapıyormuşum gibi bilgisayar başındayım..deşifre edeceğim kendimi :)
aha benim taktikten...
intikamın soğuk yendiğini bilenlerden...
kavga etmek yerine laflarla oyanlardan...
en gıcığından...
ahhaaaa...
ben bir tek sweet aşk kadını (o da kocasından fersahlarca uzak olduğu için) sanırken, koca aşkından okb olan kadınlarla aynı yere düşmüşüm
KateSadist gördüm seni
Alınası gelmiştir arada olur öle
Ben de aşk kadınıyımsexsi kıyafetler giyiyorum evde ama kocam üşüdün diye hırka getiriyor üzerime
tam sevdiğim kadın tipi...minyon çıtı pıtı...
bence çok karakteristik bir yüzü var...
böyle sessiz sakin gibi duruyore ama öyle bir yerde öyle bir laf ediyor...hahhh deyip kalıyorsun...
ahan da özet...
aha kate de saykoya bağladı.
yemin ederim içimizdeki tüm baskın karakterler bu topikte çıktı ortaya.
500.sayfada böyleysek 1500.'ü düşünemiyorum:104:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?