- 2 Ekim 2009
- 3.339
- 78
- 163
aha benim taktikten...
intikamın soğuk yendiğini bilenlerden...
kavga etmek yerine laflarla oyanlardan...
en gıcığından...
ahhaaaa...
aha benim taktikten...
intikamın soğuk yendiğini bilenlerden...
kavga etmek yerine laflarla oyanlardan...
en gıcığından...
ahhaaaa...
Benim yeni taktiğim gözyaşı
her bayanın hemen sarıldığı basit silah gözyaşı ben de yeni yeni aktifleşmeye başladı.
hafif hafif ıslatıyoruz gözleri ve yere bakıyoruz, üzgün suratı kocaya ceviriyoruz. iki taşım kaynatınca kıvamı geliyo ahahahhaha
ben seksi şeyler giydim mi üzerimde birkaç saniye kalabiliyo sapığın biri yüzünden
(+18)
cıks benim kavağa işlemiyor bu.
size çatır çatır cevap veriyorum ya
hah adamın karşısında da süt dökmüş kedi.
sebep mi?
süzme bir zeytinyağının her şekilde suyun üstüne çıkacağını biliyorsanız boşuna beklermisiniz batmasınız?
heh ben de nasılsa sonuçta bu adam gene bastıracak beni diyorum, pis bir bakış ve ad soyad tamlaması dahilinde çıkıyorum odadan.
ivit ancak dozu iyi ayarlamak gerek.
çocuklar duymasındaki bir sahneye bile ağlayan hatun kıvamına gelince işe yaramıyor bilgine
cıks benim kavağa işlemiyor bu.
size çatır çatır cevap veriyorum ya
hah adamın karşısında da süt dökmüş kedi.
sebep mi?
süzme bir zeytinyağının her şekilde suyun üstüne çıkacağını biliyorsanız boşuna beklermisiniz batmasınız?
heh ben de nasılsa sonuçta bu adam gene bastıracak beni diyorum, pis bir bakış ve ad soyad tamlaması dahilinde çıkıyorum odadan.
çocuklar duymasındaki bir sahneye bile ağlayan hatun kıvamına gelince işe yaramıyor bilgine
ad soyad tamlaması benim sinirlendiğimin ilk belirtisidir...
soyadı uzatılarak durum vurgulanır...
ama benim karşımda zeytinyağı olabilecek kapasitesi olan bir adam çıkmadı karşıma hiç...
o kendini öyle sanıyor...
ve olay hep ad+uzun soyad+ben senin kirpiğinin hareketinden bilirm o kafandan geçeni kitabını yazarım sen de okursun bilirsin cümlesiyle oda terkedilerek biter...
+ 18 mevzularına da daldık..
ay benimki şöyle tutar bööööyle çeker.. (güreş yapıyoruz malum)
tövbe tövbeee..
Allahım sen affet Yarabbim.. bu edepsiz deli kadınlara uymıyım Allahım..
alınganlık etmiş olabilirim..
kuzenine ayrıldığı kız için "haklısın o kız da çok donuktu, anlıyorum seni ama işi gücü önemli değil deme, bence önemli" dedi..
belki de tatlı dilli edalı işveli bi kıza kanmasın, kariyeri de olan ailesi iyi olan bi kızla evlensin istedi kuzeni..
ama ben alınganlık edince.. "sen kariyerinin başındasın daha çok yolun var.senin işin tecrübeyle yapılacak bir iş.. benden çok daha iyi bir kariyerin olabilir" gibi şeyler söyledi.. "alınmanı konuyu kendine çevirmeni hiç anlamıyorum.. sen zekandan eğitiminden emin değil misin?" dedi..
üni mezunu olmasaymışım, (hatta mezun olduğum üni de önemliymiş) ailem eğitimli olmasaymış evlenme fikrini gözden geçirirmiş beni ne kadar severse sevsin..
sonunda mevzu "seni hem mantığımla hem kalbimle seviyorum daha ne istiyorsun"a geldi..
+ 18 mevzularına da daldık..
ay benimki şöyle tutar bööööyle çeker.. (güreş yapıyoruz malum)
tövbe tövbeee..
Allahım sen affet Yarabbim.. bu edepsiz deli kadınlara uymıyım Allahım..
@nore: burcun oglaksa dogum günün yakindir demektir?ne zaman? bende oglagim...
@csi: canim verdigin tarifden dün kek yaptim...senin tarifine benim ellerime saglik canimcim...
benim potuka da ağlamak tam tersi tepki yapar, aniden hırçınlaşabilir..
konuşurken gözlerim dolarsa (ki ben üzüntüden değil; sinirden ağlarım, bi erkek için üzülecek kadar okb değilim allahımıza şükür) "ağlayacaksan konuşmayalım" diyor
iyi zamanında da, (şaka yapıyor kendi beyin hücreleri çerçevesince) "ağlayan kadın gördüm mü, bir tane de ben ağzının ortasına patlatayım da iyice ağlasın diyesim geliyor" diyor
@nore: burcun oglaksa dogum günün yakindir demektir?ne zaman? bende oglagim...
@csi: canim verdigin tarifden dün kek yaptim...senin tarifine benim ellerime saglik canimcim...
12 ocak canım
afiyet bal şeker olsun canım...
not: ben de oğlakım. kayıtlara geçsin diye belirtiyorum. 22 Aralık doğumgünümdür. kate ve sevo (face sayesinde) unutmayacaktır zaten de sizler de unutmayınız, not alınız, defterinize çiziktiriniz diye yazayım dedim şimdiden.
benim potuka da ağlamak tam tersi tepki yapar, aniden hırçınlaşabilir..
konuşurken gözlerim dolarsa (ki ben üzüntüden değil; sinirden ağlarım, bi erkek için üzülecek kadar okb değilim allahımıza şükür) "ağlayacaksan konuşmayalım" diyor
iyi zamanında da, (şaka yapıyor kendi beyin hücreleri çerçevesince) "ağlayan kadın gördüm mü, bir tane de ben ağzının ortasına patlatayım da iyice ağlasın diyesim geliyor" diyor
az kalmis...burda olaydin sana bi parti yapagdik....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?