- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
afiyet bal şeker olsun canım...
not: ben de oğlakım. kayıtlara geçsin diye belirtiyorum. 22 Aralık doğumgünümdür. kate ve sevo (face sayesinde) unutmayacaktır zaten de sizler de unutmayınız, not alınız, defterinize çiziktiriniz diye yazayım dedim şimdiden.
@saraykedisi
ya kedi birbirimizi kandırmayalım, burada biz bizeyiz, senin kocan şuanki mesleği yerine garsonluk yapıyor olsa, yine evlenecek miydin?
kendin yapamadığın şeyi, kocandan mı bekliyosun?
içinizdeki realistliği gizleyip, duygusal aşk kadını gibi gözüküp, karşıdakinden de (hele de bir erkek, bir kadından çok daha fazla rasyonel iken) beklemeyin lütfen..
kendinizi kandırmaya ve kandırılmaya ne kadar meraklısınız.. keşke her koca eşin gibi realist ve açık sözlü olsa.. millet de kocaları kendine bayılıyor sanmasa.. gerçekleri bilse ki, ona göre doğrular ve dürüstlükler üzerine kurulu bir hayal dünyasına sahip olsa..
eşimin en sevdiğim özelliklerinden biri dürüst olması, yalan sevgi sözleri ve gösterileriyle beni büyülemeye çalışmamasıdır..
sağol yavrimuuu ama benim partilik zamanım geçti
Yevruuum zaten ağzının ortasına şaplağı yicen D: Nasıl OKB olasın
Sevelim sevilelim
@csi, bana ıspanak nasıl pişirilir anlatır mısın
@saraykedisi
ya kedi birbirimizi kandırmayalım, burada biz bizeyiz, senin kocan şuanki mesleği yerine garsonluk yapıyor olsa, yine evlenecek miydin?
kendin yapamadığın şeyi, kocandan mı bekliyosun?
içinizdeki realistliği gizleyip, duygusal aşk kadını gibi gözüküp, karşıdakinden de (hele de bir erkek, bir kadından çok daha fazla rasyonel iken) beklemeyin lütfen..
kendinizi kandırmaya ve kandırılmaya ne kadar meraklısınız.. keşke her koca eşin gibi realist ve açık sözlü olsa.. millet de kocaları kendine bayılıyor sanmasa.. gerçekleri bilse ki, ona göre doğrular ve dürüstlükler üzerine kurulu bir hayal dünyasına sahip olsa..
eşimin en sevdiğim özelliklerinden biri dürüst olması, yalan sevgi sözleri ve gösterileriyle beni büyülemeye çalışmamasıdır..
aaa neden?(deliye hergün bayram misali zaten)
kariyeri benden aşşağıda adamla evlenmem dediğim bir çok konuda topa tutulan üye olarak
anlatırım tabii de benim sebzeyle pek aram yok.
ancak 3-5 defa pişirdiğim ıspanak sebzesini şu şekilde yola getirebilirsin.
ayıklanmış, temizlenmiş bir poşet ıspanak alınır. yıkanır. süzgeçte bekletilir.
daha önce rondodan geçirilmiş veyahut hazır kesilmiş olarak alınıp deep-freeze (beticik için dip not: derin dondurucu) e konulmuş oğanlar bir miktar ayçiçek ve teremyağ eşliğinde kavrulur. (kavururken bir miktar tuz atılır ki zamandan tasarruf edelim, soğanlarımız çabuk pörsüsün). eğer katılacak ise kıyma tam da bu noktada eklenir.
sonra salça eklenir, bir iki çevrilip ıspanaklar eklenir, bir iki de onlar çevrilir.
1 avuç kadar pirinç atılır. bir iki çevrildikten sonra çok az su eklenip tencerenin kapağı kapatılır, ocağın altı kısılır.
ıspanağın devasal boyutu kesinlikle bizi yanıltmamalı çünküm kendileri pişince minnacık kalıyorlar. yemek diye çorbaya sahp olabilirsiniz.
sonra afiyetle yenilir.
(sebze sevenlere afiyeet, sevmeyenlere eziyet)
not: çocukluğumda sevgili anneciğimin bana yaşattığı bir ıspanaklı yumurta travması vardır ki hala bugün gibi sahne gözümün önündedir)
ooo ne kadar oğlak burcu var...
ben yayım..
ah ahhh, işsiz olaydı da evde olaydı benimki de keşke,
ben bakardım ona yaa,
çok güzel yemek yapardı hem,
çocuklarımıza bakar evimin erkeği olurdu.
akşam eve gittiğimde sofra hazır olurdu,
bakımlı-yakışıklı bi adam beni bekliyo olurdu...
(cinsiyet karmaşası yaşayan kadın mode on)
kadınlar kendilerini olduklarından farklı göstermeye bayılıyor..
çoğu kadın gayet realist kararlar verir evlenmeden önce, evlendikten sonra alayı kör kütük aşk evliliği felan felon yapmış olur..
ben şahsen belli kriterlere sahip olmayan (kendi kafamda belirlediğim kriterler) saygı duyamazdım. saygı duymadığım birine aşık olup; onu sevemezdim. sevmediğim biri ile de evlenemezdim..
Kazın ayağı öyle değil işteee .D
kadınlar kendilerini olduklarından farklı göstermeye bayılıyor..
çoğu kadın gayet realist kararlar verir evlenmeden önce, evlendikten sonra alayı kör kütük aşk evliliği felan felon yapmış olur..
ben şahsen belli kriterlere sahip olmayan (kendi kafamda belirlediğim kriterler) saygı duyamazdım. saygı duymadığım birine aşık olup; onu sevemezdim. sevmediğim biri ile de evlenemezdim..
sweet, özlemden artik her moda baglayacak gibi :)
ben de oglak :))
2 ocak.
asudecim, herkesin kriteri farkli oluyor. gercekten de sirf tipine bakip, körkütük asik olup evlenen o kadar cok kadin var ki...
Aynen
Sözleşmeli er için basvurup dağa cıkıcak diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?