onu esinden uzak tutan komutanlari kursuna dizmesin de.. asker sweet mod.una alisiris...
citi piti haliyle o postallar :)
Tüm "çete üyelerine" selam eder, teker teker gözlerinden öperim
tamam hepimizin kafasında kriterler elbet vardı.
elbet herkes rahat yaşamak, alışkanlıkkarını devam ettirmek ve daha rahat-daha huzurlu-daha mutlu bir yaşam dileyerek belirler bu kriterleri
ancak ben gerçekten böyle yapmadım
inan yapmadım
ben bir girsem benim konulara, çıkamayız en derininden bile...
o yüzden aşkı başka bir yere koyalım pls.
doğru / yanlış tartışılır ama aşk bambaşka bir olgudur.
Realist bir yaklaşım da benden. kalbimi gümbür gümbür attırmayacak kariyer ve cüzdan sahibi bir adamla asla evlenmezdim. Ama orta halli işinde gücünde aşık olduğum adam icin yaptıklarım ortada
hayır onların sayısı "o kadar çok kiiii" falan değil..
hayat tecrüben, bilgi birikimin ne ile sınırlı bilmiyorum ama dünya, öyle bir dünya değil..
Ahaha sacına da fön cektirirkepinden cıkan kaküllerini tel tokayla tuttturur
olayı neden sadece "para" kavramı ile kendinize açıkladınız bilmiyorum
maddi benim kadar kazanan (hatta savurgan olduğu için kalitesiz bir gelir-gider dengesi olan) ve eğitim olarak benim geçtiğim yollardan geçememiş bir adama aşık oldum.. ama bu demek değildi ki, hiç bir kriterim yoktu.. elbette ki bazı şeyler olmasaydı, ona saygı duyup aşk ile bağlanamazdım.. aşık olmadığım bir adamla da asla evlenemezdim.
Tüm "çete üyelerine" selam eder, teker teker gözlerinden öperim
@saraykedisi
ya kedi birbirimizi kandırmayalım, burada biz bizeyiz, senin kocan şuanki mesleği yerine garsonluk yapıyor olsa, yine evlenecek miydin?
kendin yapamadığın şeyi, kocandan mı bekliyosun?
içinizdeki realistliği gizleyip, duygusal aşk kadını gibi gözüküp, karşıdakinden de (hele de bir erkek, bir kadından çok daha fazla rasyonel iken) beklemeyin lütfen..
kendinizi kandırmaya ve kandırılmaya ne kadar meraklısınız.. keşke her koca eşin gibi realist ve açık sözlü olsa.. millet de kocaları kendine bayılıyor sanmasa.. gerçekleri bilse ki, ona göre doğrular ve dürüstlükler üzerine kurulu bir hayal dünyasına sahip olsa..
eşimin en sevdiğim özelliklerinden biri dürüst olması, yalan sevgi sözleri ve gösterileriyle beni büyülemeye çalışmamasıdır..
33'e gireceğimden olabilir mi acaba canım
kendisiyle ayni fikirde olmayana saldiri mod on...
bana göre cok olan sana az.sa ben ne yapabilirim asude. hayat tecrübesi ya da bilgi birikimiyle de alakasi ne ola ki???
Realist bir yaklaşım da benden. kalbimi gümbür gümbür attırmayacak kariyer ve cüzdan sahibi bir adamla asla evlenmezdim. Ama orta halli işinde gücünde aşık olduğum adam icin yaptıklarım ortada
saldırı derken?
karşıt görüş sunan herkesi sana saldırıyor mu sanıyorsun?
saldırı için ciddi bir nefret duygusu gerekir; ki inan seni senden nefret edecek kadar tanımıyor ve dahi önemsemiyorum..
Hoş buldum sayın csi. Sana zaten bilahare "günaydın" borcumu ödedim. Maazallah yine başım iş açılmasın. Bi tuhaf enerji içindesin. Ne zaman "günaydın" demeden güne başlasam bi kaza geliyor başıma. Psişik işler var bu işin içinde
yazdım yzdım gönderemedim..
kabul ediyorum eşim bu özelliklere sahip olmasaydı onunla evlenmezdim.. elbette eğitimi mesleği kariyeri önemli. ama erkeği çekici kılan bu değil midir? bence de kadına en azından denk mümkünse kadından daha iyi bir kariyeri olmalı erkeğin..
ama kadında bunun aranması bana ilginç geliyor.
benim de kendi çapımda bir kariyerim var.. yaşım doğrultusunda fena gözükmüyor.. ama eşimle meslektaş olsaydım ondan daha da çok kazansaydım eminim memnun olurdu.. benim çocuk için 1-2 yıl ara vermemi istemiyor.. ben evde oturan kadın istemiyorum doğumdan 4 ay sonra işbaşı yapacaksın diyor..
keşke ailelerimizin maddi durumu daha iyi olsaydı da her şeyi tırnaklarımızla kazıyarak elde etmeseydik daha güçlü daha kendimize güvenli ilerleseydik der mesela ara sıra.. bütün bunları birlikte değerlendirince, sanki işi kariyeri para pulu gereğinden çok önemsiyormuş gibi geliyor..
Elmayra ve gzmcn hanımefendiler. Sizlere de günü aydınlık geçsin...
Allah allaaaah ne oluyor bana böyle bir "Zeki Müren" havasındayım :18:
Silkinmek lazım bu jargondan. Şöyle ki:
"Eeee kızlar ne var ne yok? Neler kaynatıyorsunuz yine bakiiim hmm? Asude bi özet geçse de monitörlerimiz şenlense" gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?