Dert yok, Sohbet var.... :)

bende kavga aninda söylenilen seyi unutumam canim...hele ki agir sözleri....seni cok iyi anliyorum...

Ben de aynen canım mesela eşimin beş yıllık evliliğimizde söylediği bütün kötü sözleri hafızama kazıdım aslında bu iyi bir şey değil ama

ben de seyrediyorum...

benim ağır ağabey çocuk dizisi diyor...

geçen sabah flash tv de ders veren mini dizi gibi bir şey seyrettiğini gördüm...

kendi kendime ohaaaa kate seçime bak dedim

benim eşimde hep alay ederdi bana ferihaya koydumumu izliyorsun derdi

yok canım küsmedim :13:

Salak salak davranıyorum işte. Ağzımın ayarı yok. Şunu bile düşündürttüysem sana yuh artık bana ya.

ya tam olarak sen düşündürtmenle alakası yok aslında dedim ya ben hassasım bu konuda...neyse unutalım

akıl küpünün biri de evli adamla 3 yıl ilişki yaşamış, ayrılınca kendini 4.kattan atmış, dalaktı rahimdi almışlar.. hala nası unuturum diyo

beyin bedava..

akıl küpünün biri de evli adamla 3 yıl ilişki yaşamış, ayrılınca kendini 4.kattan atmış, dalaktı rahimdi almışlar.. hala nası unuturum diyo

beyin bedava..

Ben de komser gibi sorguya cekiyorum ahahaha

ben yaptığım bu tarz seylere cok üzülüyorum, oturdum ağladım sinirden. Neyse daha dikkatli davranıcam artık

yaaa kuzu niye ağlıyorsun ben de kendime kızdım şimdi...

kabahat bende ne alınıyorsun ki,olmuyorsa olmuyor işte..

ben seni seviyorum yavrimuuuuu üzülme sen canım mıhtarım benim

küsme küsmeme muhabbeti çok uzamış.
o sebepten iş bu entry i girme ihtiyacı hissettim.

elmayram ve asudem.
küsmedim ikinize de.
sonuçta hepimiz koca koca insanlarız ve benim size küsmem, kk da konu açıp hoşuna gitmeyen yorum yapan üyeleri azarlayan konu sahibinin patavatsızlığına benzerki, ben asla bu değilim.
kk da konular nasıl farklı bakış açıları duymak için açılıyorsa, dünkü boya-badana muhabbeti de farklı renkler olabilir mi acaba diye açılmıştı.
o yüzden saygı duydum, saygı duyarım fikirlerinize.

evet benim salonum çok ağır bir salon değil ama ben (biz/eşim ve ben) salonumuzda huzur buluyoruz.
cıvıl cıvıl renklerin içinde hayatın tüm iç karartıcı sorunlarından, ruhumuzu sıkan olaylardan izole ediyoruz kendimizi.
gene çocukluğa inmek (hatta bakın işte tam burada portakaldaki vitamin çıkıyor ortaya) gerekirse;
o kadar rustik hatta avangard mobilyalarla döşenmiş, en ufak bir parmak zi kalacak da titizlik hastası manyak annene iş çıkacak diye içten içe korkarak büyüdük ki abla-kardeş, ikimizin de evleri 3+1 ve 130-140 m2 olmasına rağmen, her ikimiz de oturma odası yapmadık.
kullanmadığımız odayı ikimiz de giyinme odasına çevirdik.
kardeşimin çocuğu henüz olmadığından onun çocuk odası da yok, çalışma odası var. ileride çalışma odasını çocuk odası yapacakMIŞ.

sonuç itibariyle; kimseye küs değilim.
ilk gün de söyledim; yalan ve yüzeysel arkadaşlıklar yerine; doğru ve içten gelen dostluklar istiyorum diye.
bugün ben size kendi fikrinizi söylediniz diye küsersem, yarın siz bana benim fikirlerim yüzümden diş bilersiniz, bu da hiç hoş olmaz...

öpüyorum nanaktan...

oy kuzum

ama sen cidden kötü bişey demedin, nore alınganlık gösterdi, ben olsam küçük bir kahkaha savurur geçerdim..

Lise1 deyken kızın birini cok pis benzetmiştim. Cok ağır seyere söylemişti, ben de dayanamamıştım, gözlüğü gözüne girmişti o derece. Sonra benim sinirim gecti, kuytu bir köşeye cekilip ağlamıştım bana yakışmadı diye. Kontrol mekanizmam berbat.

Neyse ya. dağıtalım konuyu bebeyim.

anacım duygusala bağladınız elmayra kuzum ağlayacak ne var sanırım sen de duygusal birisin

Cok hassas bi noktaydı zaten. Bunun şakası olmazdı kii ona kızdım ben. Neyse ki gecti

Senin küsmeyeceğini biliyodum zaten. Hepimizin zevkleri, mutlulukları farklı tabi ki. Hep doğruyu söylicez demiştik en baştan zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…