DERT YOK SOHBET VAR
ohooo herkezcikler burdaymış...
bende diyorum nerde bu hatunlar...
bende dert istemiyorum sohbet istiyorum:126:
herkeze merhaba.....
merhaba... sabah erken ciktim evden, actim burayi hepinize günaydin diyip güzel bir gün gecirmenizi dileyeyim diye, sonra yazmadan kapatmisim ve aklimda da yazdigim kalmis...
sanal-gercek karmasasi yasamaya basliyorum sanirim :))
sabahin köründe doktora gittim. bas agrilarima boyun-sirttan kaynakli birsey sebep olabilir mi diye. adam onu yap bunu yap derken benim tüm vücut kit kit sesler cikartti.. o bile sasti kaldi... eklemlerim cok yumusakmis. fizik tedavi verdi
umarim iyiy gelir...
sizler nasilsiniz??
elmayra, bu sefer sessiz kalman esinde daha cok ise yaramis gibi... bu yeni isinde umarim daha uzun süre tutunur..
dranascim, ne diyebilirim bilmiyorum ama insallah hersey düzelir. bundan sonra daha mutlu, huzurlu bir hayatin olur..
sevocan, dogum günün kutlu olsun.. nice güzel senelere...
neden calkantili canim?
seni gercekten cok seviyorum elmeyra yaaaa....aman dur tek böyle sakin gecsin günler....esim öglenci pek birbirimizi görmüyoruz ve özlüyoruz....
askerlik icin calistigi yerden bi evrak gerekli basvuru icin....dün aradim...gönderecekler bakalim.....ya yarin yada pazartesi gidecek konsolosluga....
eşimin (geniş) ailesinden dolayı aksiyon bitmiyor canım...
sakin sakin ve başbaşa geçirdiğimiz akşam çok nadirdir
merhaba... sabah erken ciktim evden, actim burayi hepinize günaydin diyip güzel bir gün gecirmenizi dileyeyim diye, sonra yazmadan kapatmisim ve aklimda da yazdigim kalmis...
sabahin köründe doktora gittim. bas agrilarima boyun-sirttan kaynakli birsey sebep olabilir mi diye. adam onu yap bunu yap derken benim tüm vücut kit kit sesler cikartti.. o bile sasti kaldi... eklemlerim cok yumusakmis. fizik tedavi verdi
umarim iyiy gelir...
sizler nasilsiniz??
elmayra, bu sefer sessiz kalman esinde daha cok ise yaramis gibi... bu yeni isinde umarim daha uzun süre tutunur..
dranascim, ne diyebilirim bilmiyorum ama insallah hersey düzelir. bundan sonra daha mutlu, huzurlu bir hayatin olur..
DERT YOK SOHBET VAR
herkeze merhaba.....
bazen düsünyorumda gercekten sabirli bi insansin....
eşimin (geniş) ailesinden dolayı aksiyon bitmiyor canım...
sakin sakin ve başbaşa geçirdiğimiz akşam çok nadirdir
umarim iyiy gelir...
sizler nasilsiniz??
DERT YOK SOHBET VAR
herkeze merhaba.....
bazen düsünyorumda gercekten sabirli bi insansin....
Ben de seni seviyorumPopomuzu kaşıyalım nazar değmesin,
Bir an önce halletmesi lazım, yasa yürürlüğe girmeden. 5000 vermek varken neden 10000 veresiniz değil mi?
dert yok sohbet var
Ohooo herkezcikler burdaymış...
Bende diyorum nerde bu hatunlar...
Bende dert istemiyorum sohbet istiyorum:126:
Herkeze merhaba.....
hoşgeldin minnacık kurbaa,umarım ftr iyi gelir...
hoşgeldin terrakota...
...
kasiyim aman nazar degmesin....
hemen girermi yani böyle isler yemen yürürlüge girermi?
merhabalar bende aranıza yeni katıldım benide alırmısınızzz
ne demezsin
ojjjjj buldumm
hoş geldin.....
elmeyraaaa duy sesimizi topiğine geldik........
hoş geldin.....
elmeyraaaa duy sesimizi topiğine geldik........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?