• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert yok, Sohbet var.... :)

Arkadaşım kafan iyiymiş güle güle kullan.

(Viracocha modu :D:D:D:)

kafam güzeldir evet
yumurta kafa değilimdir, böyle ince uzun
elmacık kemiklerim de çıkıtır
nerden anladınız?
yoksa sizin içgüdüleriniz mi kuvvetli? (okuduğunu anlamayıp, anladığından yola çıkarak iyice çorba olan üye)

Aman kızım tikkat etde bakkal amcan ham yapmasın sana mazallah güme gidersin sonra göster ama elletme olurmu amcaya :1:
----------------

Bu mesaj "Dert yok, Sohbet var.... :)" topicinde şu anda oynanmakta olan bir oyun hasebiyle geyik formunda düzenlenmiştir. Yazılanın, yazanın gerçek tutum ve sözleri ile alakası yoktur.
[/QUOTE]
yok şimdi muz yiyor karamelli

----------------

Bu mesaj "Dert yok, Sohbet var.... :)" topicinde şu anda oynanmakta olan bir oyun hasebiyle geyik formunda düzenlenmiştir. Yazılanın, yazanın gerçek tutum ve sözleri ile alakası yoktur.

hanfendi bu tür şeyler yazmak yasak aaaaaaaaaa şimdide bu moda oldu

--------------------------------

Bu mesaj "Dert yok, Sohbet var.... :)" topicinde şu anda oynanmakta olan bir oyun hasebiyle geyik formunda düzenlenmiştir. Yazılanın, yazanın gerçek tutum ve sözleri ile alakası yoktur. yasal olmayan uyari : bu mesaj DYSV bolumunde suan oynanmakta olan oyun icin yazilmistir. Ne beni ne de baskalarini baglamaz...
[/QUOTE]

Offf ben de sinir oluyorum böyle reyting meraklılarına boşver canım ağız dalaşına girme

aayy bu konuya,böyle şeyler yaşandığına inanamıyorum ben :53:

bizim komşunun kızıda teyzesinin kocası ile yakalandı,kızı linç ettiler yaniiiiiiii

sen kendini kolla kızım,başka adam bulursun erkeklerin köküne kıran mı girdi ayyy evlerden ırak senin gibisi :19:

Bu mesaj "Dert yok, Sohbet var.... :)" topicinde şu anda oynanmakta olan bir oyun hasebiyle geyik formunda düzenlenmiştir. Yazılanın, yazanın gerçek tutum ve sözleri ile alakası yoktur. yasal olmayan uyari : bu mesaj DYSV bolumunde suan oynanmakta olan oyun icin yazilmistir. Ne beni ne de baskalarini baglamaz...
[/QUOTE]

senin koca da karsi komsun hatunla kactiydi degil mi? hatirliyorum konunu kardes, ne oldu, son gelismeler nedir?

(tanidik birini gorup hemen durum guncellemesi yapan uye)

---------------

yasal olmayan uyari : bu mesaj DYSV bolumunde suan oynanmakta olan oyun icin yazilmistir. Ne beni ne de baskalarini baglamaz...

ayyyyy birde 20 yaşındasın öyle mi :52:

senin yaşında ben evde annemin dizinin dibinde dantel örüyodum cık cık cık :19:

Bu mesaj "Dert yok, Sohbet var.... :)" topicinde şu anda oynanmakta olan bir oyun hasebiyle geyik formunda düzenlenmiştir. Yazılanın, yazanın gerçek tutum ve sözleri ile alakası yoktur. yasal olmayan uyari : bu mesaj DYSV bolumunde suan oynanmakta olan oyun icin yazilmistir. Ne beni ne de baskalarini baglamaz...[/QUOTE]

maşallah

bilgisayar kullanmayı bilmiyor musun ama diğer her şeyi biliyorsun.

TV dizileri seyredeceğinize biraz belgesel seyredin kitap okuyun,

annem babam ayrı.
babam 8.evliliğini yaptı.
abim var. o da 4.karısını kuma getirdi, bu aralar düğün dernek çok bizde

sevgiye inanmayanın kalbi taştandır
allah kalbine sevgi tohumu eksin

saol ablacım aşah razı olsun

ya cvp yazıyorum ama ben daha yeni öğreniyorum bilgisayar kullanmayı
zaten evde internetimiz yok
bakkal amcadan rica ettim
o şimdi izin verdi bana, ben önce onun bilgisayarını kullanıcam, sonra o da beni kullanacakmış
neyi kullanacak anlamadım ama, neyse görücez
----------------

Bu mesaj "Dert yok, Sohbet var.... :)" topicinde şu anda oynanmakta olan bir oyun hasebiyle geyik formunda düzenlenmiştir. Yazılanın, yazanın gerçek tutum ve sözleri ile alakası yoktur.[/QUOTE]

Offf ben de sinir oluyorum böyle reyting meraklılarına boşver canım ağız dalaşına girme
[/QUOTE]

değil mi yaaa ayyyy canım benim

senin koca da karsi komsun hatunla kactiydi degil mi? hatirliyorum konunu kardes, ne oldu, son gelismeler nedir?

(tanidik birini gorup hemen durum guncellemesi yapan uye)

---------------

yasal olmayan uyari : bu mesaj DYSV bolumunde suan oynanmakta olan oyun icin yazilmistir. Ne beni ne de baskalarini baglamaz...[/QUOTE]

ayyy sorma kardeş bana boşan boşan dediler ama ben kocamı seviyorum boşanmam

peşinde koşturuyorum eve dönsün diye

Bu mesaj "Dert yok, Sohbet var.... :)" topicinde şu anda oynanmakta olan bir oyun hasebiyle geyik formunda düzenlenmiştir. Yazılanın, yazanın gerçek tutum ve sözleri ile alakası yoktur. yasal olmayan uyari : bu mesaj DYSV bolumunde suan oynanmakta olan oyun icin yazilmistir. Ne beni ne de baskalarini baglamaz...[/QUOTE]

merhaba canım,

enişten first in first out tekniğini seçmiş (fifo) yani önce seninle sevgili olmuş, ama önce de seni bırakmış. halbuki processing zarfında filoyu seçseydi first in last out mantığıyla, sen ilk girerdin ama son çıkardın..

ben sana özel mesajdan bir porgram attım.

şimdi eniştenin olduğu odada benim sana yolladığım telkin dosyasını açacaksın, böylelikle onun beynine filo nun fifo dan daha verimli bir process yöntemi olduğu fikrini empoze edeceğiz. o da kardeşini bırakıp, sana dönecek.

________________________________________________________________________________
Yasal (!) Uyarı: Bu mesaj "Dert yok, Sohbet var.... :)" topicinde şu anda oynanmakta olan bir oyun hasebiyle geyik formunda düzenlenmiştir. Yazılanın, yazanın gerçek tutum ve sözleri ile alakası yoktur.

ay nasil bir fikirdir bu yarabbim, biz kizi o vicdansizdan kurtarmaya calisiyoruz sizse tobeeeeeeeeeee

ayrica kizimizin first oldugunu nerden bilcez, adamin system error verip de ilk sevgiliye giderse ne olcek.. hepten elden kacirmis olur.. simdi aplasiyla evlenirse, apla carsiya pazara gitti mi kiz da gorur sevdicegini...

---------------

yasal olmayan uyari : bu mesaj DYSV bolumunde suan oynanmakta olan oyun icin yazilmistir. Ne beni ne de baskalarini baglamaz...

aayy bu konuya,böyle şeyler yaşandığına inanamıyorum ben :53:

bizim komşunun kızıda teyzesinin kocası ile yakalandı,kızı linç ettiler yaniiiiiiii

sen kendini kolla kızım,başka adam bulursun erkeklerin köküne kıran mı girdi ayyy evlerden ırak senin gibisi :19:

[/QUOTE]
ya anlamıyormusun kardeşim
ilk ben gördüm diyorum
benimdi diyorum
beni suçlu yaptınız ya
anlamıyorsunuz ablam, o pis cadı aldı elimden diyorum

Ayyyy bu konu çok hareketliymiş, geçerken bi okuyayım dedim ama konusahibinin maşallahı var, hem bakkalla kırıştırıyo hem eniştesine göz koyuyo :52::53:
offf nerden açtım bu konuyu.
üyeliğimi nasıl sildirebilirim? konumu da sildirmek istiyorum
offf herkes beni suçluyor yaaa

kırıştırmıyorum kimseyle
ticaret.
al gülüm ver gülüm
para çokomel eğrisi gibi
internet- karamel eğrisi

merhaba canım,

enişten first in first out tekniğini seçmiş (fifo) yani önce seninle sevgili olmuş, ama önce de seni bırakmış. halbuki processing zarfında filoyu seçseydi first in last out mantığıyla, sen ilk girerdin ama son çıkardın..

ben sana özel mesajdan bir porgram attım.

şimdi eniştenin olduğu odada benim sana yolladığım telkin dosyasını açacaksın, böylelikle onun beynine filo nun fifo dan daha verimli bir process yöntemi olduğu fikrini empoze edeceğiz. o da kardeşini bırakıp, sana dönecek.

________________________________________________________________________________
Yasal (!) Uyarı: Bu mesaj "Dert yok, Sohbet var.... :)" topicinde şu anda oynanmakta olan bir oyun hasebiyle geyik formunda düzenlenmiştir. Yazılanın, yazanın gerçek tutum ve sözleri ile alakası yoktur.

ah canım benim çok tşk ederim.
yazdıklarının çoğunu anlamasam da gugıl da çevirici var dimi? ordan yaparım olmazsa ama iyi bişey söyledin anladım ben
senin ruhun temiz ben farkettim

----------------

arkadaşlar qujreuto marka krem kullandım.
alnımdaki yara izi geçti size de tavsiye ederim.

.........................................................

ayyy sorma kardeş bana boşan boşan dediler ama ben kocamı seviyorum boşanmam

peşinde koşturuyorum eve dönsün diye[/B]

ay kardes sende haklisin.. ama komsunun kocasi bosta degil mi sen de onlan kaciver... daireler karsilikli, bi orada bi sizde...

---------------

Son düzenleme:
ayyyy herkes burada benim de bir derdim var yazsam ya buraya ne biçimde olur :26:

ben konu açamam bilmiom,bilsemde ya kimse gelmezse :26:

yazayım mı buraya????

@eniştembacımakaçtı; daha önceki konularını da okudum. Hep kendini mağdur gösterme çabasındasın. Olan olmuş, yaşanan yaşanmış sen hala nasıl ayırırım nasıl döndürürüm derdindesin.

Aç gözlerini artık, gerçek dünyaya dön.Adam ablanı seviyor ve onunla evlenecek. 2+2=4 kadar gerçek bu! Sen burda konu açıp sızlanıyorsun sadece.

Erkekler kadınlar gibi değildir. Birilerini severler ve peşinden giderler. Hayal dünyasından cık ve aramıza dön

(gerçekleri çatt çatt söyleyen ağsude stayla :1:)

maşallah

bilgisayar kullanmayı bilmiyor musun ama diğer her şeyi biliyorsun.

TV dizileri seyredeceğinize biraz belgesel seyredin kitap okuyun,

----------------

[/QUOTE]

ben kitap okudum, belgesel de çok seyrediyorum
kama sutra diye japon sanatını anlatan bir kitap tacsiye etti bakkal amca şimdi
onu okuyacağım hatta interntetten birazdan kitaptan görüntüler seyrettirecekmiş bana

----------------

ayyy gizemcim ben senin alternatif çözümleri çok seviyorum,aslında adamda bana meyilli ama ben de onu mu kaçırsam yani,iyi olur diosun öle mi :26:

sen önce doktora git çaresine bak sonra da bir koca bul evlen

bu kafayla başına daha çok iş gelir senin

ay gercekten mi? ben de gecen gun kocisleyken ayiptir soylemesi sicak cikolata yiyorduk, sen yaramaz cikolata gobisime damla... nasil yandi nasil... bende mi denesem..

kardes peki haricen mi kullanilir??

Son düzenleme:

ahahahahahhahaha koptum yemin ederim ahahahahahha

Back
X