• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert yok, Sohbet var.... :)

Gözde klasik olarak bu şekilde büyüyecek galiba...
tıkalı burun, ateş, dolu bir geniz...hep böyle oluyor...aslında alıştım ama diyorum ya ateş beni çok geriyor...
suskunluğuma gelince...biraz daha susayım...inflak edeceğimi biliyorum...olsun...
belki içimin şişi böyle iner...

tıkalı burun, ateş, dolu bir geniz...hep böyle oluyor...aslında alıştım ama diyorum ya ateş beni çok geriyor...
suskunluğuma gelince...biraz daha susayım...inflak edeceğimi biliyorum...olsun...

Gecmiş olsun.

Sen nasıl istersen. İstersen yanıma gel, sessiz sessiz yaşlılarlar oturalım kuğuluda. İki kahve alırız elimize sigarayla beraber susarız

geçmiş olsun canım.
milletin çocuğu yalın ayak sokaklarda dolaşır, incecik kıyafetlerle, bişeycik olmaz.
bizimkiler cam fanusta, hep hasta:14::14:

susma desem:34:

Ne çok şey olmuş bir gün yoktum...
günaydın hepinize...
Elmayra...yazmayacağım dediklerim olyuor ya üzgünüm bunun için...hem de çok...
yine yazmak istemiyorum ama olacak diye korkum...
ben bu işe de devam edeceğini düşünmüyorum açıkçası...
şu 1 aylık kaçış fırsatını değerlendiriyor bence...
sonra yine aynı şey olacak...
çok dann diye mi oldu...
ama üzülesin istemiyorum...
artık bir evin sorumluluğunu yüklenesin istemiyorum...
sana açıkça bu adam adam olmaz demek de istemiyorum...
ama olacağına da inanamıyorum...
işini seviyor gibi durmuyor muydu...size de gelmişti satış yapmıştı filan...
hem beni buraya siz getirdiniz işimi bulun devlet olsun bilmem ne...
çok çocukça...sıfır olgunluk...acaip bencillik ve rahatlık...
aslında galiba başka bişeye sinirliyim...
üzdüysem söyle susacam...
canım sıkıldı sabah sabah yaaa...
başka kadınlara özeniyorum...aciz kocasına mecbur kadınlara...bunu düşüneceğim aklıma gelmezdi ama bu ara sıkça düşünür oldum...
uzun bir gece geçirdim...
anıra anıra ağlayasım var filan...
üstüne tuz ve biber oldu...
bir de şu konuya dann diye tam da yerinde rastgelen ablalara hayranım heee...
püffff....
işten kaçasım var izin alasım var soğukta çay içip ellerimi ısıtasım var...
hatta kuğuludaki güvercinleri izleyesim var...

öncelikle hosgeldin canim....kizina Allahtan acil sifa diliyorum...

problem her ne ise umarim ki cabuk cözülür....anlatmak istersen seve seve dinleriz....

Herkese günaydın....

günaydin canim hosgeldin....

Kızıma deve gölgesi olmak istiyorum...
Ama olabilecek miyim emin değilim...
Artık değilim...
susmak ve beklemek doğru mu emin değilim...
geriye dönüp baktığımda sadece zaman kaybetmekle mi kalacağım emin değilim...
neyse yazmayayım...
susayım...

susmak da konusmakta belki bazi seyleri degistirmez ama anlatmak rahatlatir en azindan....

iyi tl ile kurtulur, kendi kaşındı...:9:

bakalım hafta sonu müzakerelerinden ne çıkıcak:8:

o zaman sana kolay gelsin...zaferle bu isin icinden cikmani dilerim...gelismeleri bekliyoruz....

@csi işkolik kavağın cebini yakarak yıldırma politikası güdüyorsun yakalandın :D

@kate aramızda seni sürekli görmek istiyorum, o işlerini biraz sallayıp düzenli yorumcu kadrosuna girrrrrrrrr :D

@nore hayı tohumuna ne zaman başlayacaksın :D regl günü verebilirsen :D seninle beraber takip etmek istiyorum :D Allah nasip ederse bebeğinin isim anası olurum

@lal son günlerde sizin evde ekşın yok :nazar: askerlik mevzu yüzünden bi cıkış vardı gerçi :)

@sevo dooom günü pastanı aldın kayboldun :D

betty bu kez susmasan?

hep kendimiz konuşmaktan seni hiç dinleyemedik...

yada sen hiç anlatmadın...

anlat sen nasıl hep yanımızdaysan bizde koşulsuz yanındayız...

@csi işkolik kavağın cebini yakarak yıldırma politikası güdüyorsun yakalandın :D

@kate aramızda seni sürekli görmek istiyorum, o işlerini biraz sallayıp düzenli yorumcu kadrosuna girrrrrrrrr :D

@nore hayı tohumuna ne zaman başlayacaksın :D regl günü verebilirsen :D seninle beraber takip etmek istiyorum :D Allah nasip ederse bebeğinin isim anası olurum

@lal son günlerde sizin evde ekşın yok :nazar: askerlik mevzu yüzünden bi cıkış vardı gerçi :)

:9: canım 5.günü başlamam lazımmış buna göre ayın 23-24'ünde falan (tahminlerime göre) başlarım...

sağol bebeeeem,ol tabi (inşallah) :16:

seni gercekten cok seviyorum elmeyra yaaaa....aman dur tek böyle sakin gecsin günler....esim öglenci pek birbirimizi görmüyoruz ve özlüyoruz....

askerlik icin calistigi yerden bi evrak gerekli basvuru icin....dün aradim...gönderecekler bakalim.....ya yarin yada pazartesi gidecek konsolosluga....

betty bu kez susmasan?

hep kendimiz konuşmaktan seni hiç dinleyemedik...

yada sen hiç anlatmadın...

anlat sen nasıl hep yanımızdaysan bizde koşulsuz yanındayız...

teşekkür ederim kate...
ama ben biraz ketumum galiba...
iyice dibi görmem lazım...
çok kalmadı o dibe ulaşmama...
o zmaan susmam sanırım...

merhaba... sabah erken ciktim evden, actim burayi hepinize günaydin diyip güzel bir gün gecirmenizi dileyeyim diye, sonra yazmadan kapatmisim ve aklimda da yazdigim kalmis...

sanal-gercek karmasasi yasamaya basliyorum sanirim :))

sabahin köründe doktora gittim. bas agrilarima boyun-sirttan kaynakli birsey sebep olabilir mi diye. adam onu yap bunu yap derken benim tüm vücut kit kit sesler cikartti.. o bile sasti kaldi... eklemlerim cok yumusakmis. fizik tedavi verdi :(

umarim iyiy gelir...

sizler nasilsiniz??

elmayra, bu sefer sessiz kalman esinde daha cok ise yaramis gibi... bu yeni isinde umarim daha uzun süre tutunur..

dranascim, ne diyebilirim bilmiyorum ama insallah hersey düzelir. bundan sonra daha mutlu, huzurlu bir hayatin olur..

sevocan, dogum günün kutlu olsun.. nice güzel senelere...

Back
X