• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert yok, Sohbet var.... :)

ayy kardeş o bahsettiğiniz üye elmayra, ben onun dediği şeyleri yaptım, 3 gün idrar kokusuyla gezdim afedersiniz, eşim iyice uzaklaştı benden kokuyorum diye çok afedersiniz şeetmeyin onlara inanmayın

ay kardes ama bana dun dedigi tuttuydu... aldim kocisle sevdisin boxerlarini surundum karnima... sevgilis cikti... bosadim kocayi dun tek celsede...

ayy kardeş o bahsettiğiniz üye elmayra, ben onun dediği şeyleri yaptım, 3 gün idrar kokusuyla gezdim afedersiniz, eşim iyice uzaklaştı benden kokuyorum diye çok afedersiniz şeetmeyin onlara inanmayın

ay kardes ama bana dun dedigi tuttuydu... aldim kocisle sevdisin boxerlarini surundum karnima... sevgilis cikti... bosadim kocayi dun tek celsede...

------------------------
yasal olmayan uyari : bu mesaj DYSV bolumunde suan oynanmakta olan oyun icin yazilmistir. Ne beni ne de baskalarini baglamaz...

Neden öyle söylüyorsunuz? Birçok kadının hamiş olmasında rol aldı o kadın. Siz pastırma yiyip idrara çıktıysanız o ayrı tabi

yoksa siz o üyenin 2.niki misiniz?
dikkat ediyorum durmadan o üyeyi koruyor, kolluyorsunuz.
nasıl bir çıkar ilişkisi içindesiniz?
reklam kokan hareketler bunlar
ben yöneticiye bildiriyorum, onlar ilgilensinler

----------------

Bu mesaj "Dert yok, Sohbet var.... :)" topicinde şu anda oynanmakta olan bir oyun hasebiyle geyik formunda düzenlenmiştir. Yazılanın, yazanın gerçek tutum ve sözleri ile alakası yoktur.

arkadaşım göremedim pardon...ama adam bana oyun oynamış tehdit ediolar beni :18:

yalan değil,neden yalan sölim ki :50:

Yalannnnnnnnn işte hemde bal gibbiiii vaktimizi almayın canım yya ne derdi olan kadınlar var oturmuş ciiddi ciddi yazıyoruz sizeee :19::19:

ama arkadaşım kocam benim ilgilenmiyo aylardır bu adam da çok yakışıklı bende beni alır götürür sanmıştım...meğer yalanmış :50:

Sen işi bilmiyon şekerimmmm iki cilve iki naz kocayı yatağa atmaya yeter :12::12:

ay kardessssssss kacinci yy de yasiyoruz... fotolora foto-montaj dersin adam zaten tesisatci anlar bole montaj islerinden kocacim kocacim kocacim... nidalariyla etrafinda dolan...

ayrica burada bi uyemiz var ben simdi isim vermiyim o kendini bilir, baglama, bag cozme islerinden anlar.

kimi kimle istiyorsan baglatalim...

------------------------
yasal olmayan uyari : bu mesaj DYSV bolumunde suan oynanmakta olan oyun icin yazilmistir. Ne beni ne de baskalarini baglamaz...

İsmi lazım değil söyleyekte başalatalım bariiiii baksana ne kıcadan nede sevgiliden kopmuyorrr ne mide var yaaaaaa ayyyyyyy yazık valla kocaya :27:

kaynanamla kavga ettik yine,uyurken yastıkla boğmaya çalıştım ama attı beni üstünden :27:

ondan kurtulmam lazım,kurtulursam o adamda kocamda bana kalır

Katilsinnnnn senn katillllllllll şikayet edecem seni adalete teslim ollll suçluyum deeeee :52::52:

valla bilmiyorum canım, ben de senin yaptığını yaptım, karnımda mantar çıktı sadece, başka da bişey olmadı

________________________________________________________________________________
Yasal (!) Uyarı: Bu mesaj "Dert yok, Sohbet var.... :)" topicinde şu anda oynanmakta olan bir oyun hasebiyle geyik formunda düzenlenmiştir. Yazılanın, yazanın gerçek tutum ve sözleri ile alakası yoktur.

----------------

Bu mesaj "Dert yok, Sohbet var.... :)" topicinde şu anda oynanmakta olan bir oyun hasebiyle geyik formunda düzenlenmiştir. Yazılanın, yazanın gerçek tutum ve sözleri ile alakası yoktur.

sizden de birsey kacmiyor.. insanlarin ip adreslerini mi kolacan ediyorsunuz solucan yolluyarak

------------------------

nerden bildiiiiinnnnn kickbox yapmış evet ,rahmetli kayınpederi de döverdi zati,adam öldü de kurtuldu :50:

O zaman sen de biran önce gizli gizli tekvando dersleri almaya başla.

------------------------

Dün akşam nasıl boşadın bir kalemde, imam nikahı mıydı sizinkisi

----------------

Bildir bildir ben burdayım bekliyorum!

hayır hanfendi ben öyle demedim ki siz niye üzerinize alındınız, öyle demedim ben, ben niye sizin adınıza şey ediyim, tanımam etmem sizi, sizlen ne şeyim olabiliri

(geri vites)----------------

bak şimdi de bana okuduğunu anlamıyan moron muamelesi yapıyorsun
işkilli ... demeye getiriyorsun, bana kelime oyunları saf ayakları yapma
bu sana son uyarım

----------------

sizden de birsey kacmiyor.. insanlarin ip adreslerini mi kolacan ediyorsunuz solucan yolluyarak

------------------------

solucan değil, kıl kurdu:9::9::9:
----------------

O zaman sen de biran önce gizli gizli tekvando dersleri almaya başla.

Dün akşam nasıl boşadın bir kalemde, imam nikahı mıydı sizinkisi

Bildir bildir ben burdayım bekliyorum!

ay kuzucum nekadan cahilsin bak profilime ne yazor.. ben hakimim bi kere... kurdum mahkemeyi dun gece... kendim yazdim kendim oynadim, ay pardon, bosadim...

------------------------

ay kuzucum nekadan cahilsin bak profilime ne yazor.. ben hakimim bi kere... kurdum mahkemeyi dun gece... kendim yazdim kendim oynadim, ay pardon, bosadim...

------------------------

Burda herkez hakim savcı astronot zaten. Bi ben ev hanımıyım bi de kaynanamıntesisatcısı

Neden öyle söylüyorsunuz? Birçok kadının hamiş olmasında rol aldı o kadın. Siz pastırma yiyip idrara çıktıysanız o ayrı tabi

Ayyyyyyyy altıma işiycem şimdiiiii gülmektennnnn :27::27:

------------------------

ay bağzı kendini bilmezler var, yargıç gibi herşeyi soruyolar mübarek, bunlara cevap vermeyin lütfen, zaten çete kurmuş bunnar birleşip topic çökertiyollar

hiç ilgilenmeyin, pisliklerinide boğulsunlar deymeezzzzzssss

________________________________________________________________________________
Yasal (!) Uyarı: Bu mesaj "Dert yok, Sohbet var.... :)" topicinde şu anda oynanmakta olan bir oyun hasebiyle geyik formunda düzenlenmiştir. Yazılanın, yazanın gerçek tutum ve sözleri ile alakası yoktur.

ay bağzı kendini bilmezler var, yargıç gibi herşeyi soruyolar mübarek, bunlara cevap vermeyin lütfen, zaten çete kurmuş bunnar birleşip topic çökertiyollar

hiç ilgilenmeyin, pisliklerinide boğulsunlar deymeezzzzzssss

cok haklisin kuzum.. belli zaten evhanimiymis.. kiskanmis... hem ceteler hem de bi baslik acmislar kk.daki dertlerle dertlenmeyelim eglenelim adinda, bizim paylastiklarimizi once takip edip sonra makaraya aliyorlar... nasil sinir oldum anlatamam..

dun girdim hepsine kib yaptim.. oooohhhh

------------------------

Back
X