böyle bi babası olcağına hiç olmasın daha iyi
onuda hayal kırıklığına uğratacaktı yalanlarıyla
genç yaşında kötü şeyler yaşamışsın yaa
o adama da inanamıyorum
nasıl bir vicdan nasıl bir kişilik
kendi çocuğunu merak etmeyen ....
Iiyiki kurtulmuşsun
dağ gibi ailen var arkanda daha çok gençsin
inşallah bundan sonra hep ii insanlarla karşılaşır ve sonsuz mutluluğa ulaşırsın
bebeğin ve sende..
bazen babayla sürünmektense,babasız büyümek daha doğrudur.örnek bu işte..
Fıstık gibi bir mesleğin,babası yerine de sevecek kadar geniş bir yüreğin var anladığım kadarıyla
arkana bakma,bebeğinle nice güzel ve özel yıllar sizi bekliyor
eski eşin de gölge etmesin yeter :teselli:
çok güçlü bir kadınsınız.. Sizi gerçekten tebrik ediyorum a.s.
Siz böyle olduğunuz sürece sizin de oğlunuzun da sırt yere gelmez.
Allah ikinize de çok güzel yazılar yazsın.. Iyi insanlarla karşılaştırsın..
canım...
Malesef kötü olaylar hep başkasının başına gelir sanırız değil mi?(
sen de çok büyük talihsizlikler yaşamışsın ama atlatmışsın anladığım kadarı ile..
Yıllarını, ömrünü verdikten sonra gerçek yüzünü görmek belki daha acı olurdu, herşeyde bir hayır vardır.
Kimsenin yaptığı da kimsenin yanına kalmıyor, sen rahat ol..
Geçmişe takılıp da geleceğini gölgeleme..olan olmuş..
Bundan sonra oğlunla birlikte yeni hayatında mutluluklar dilerim..
allah sabır versin cnm benim ablamda buna benzer şeyler yaşadı
karşı taraf düğünlerde süslenip oynarken biz ağlıyoduk
ama diyorum allah elbet bigün verecek cezalarını
raabim bilir ne yapacağını
ah hayatım insanız başımıza her şey gelir.şurda bir anlatsak kimlerin ne derdi vardır ama sen onun düzeleceğine inanıp çocuk doğrumakla hata yapmışın.şimdi birde çocuk var.olmasa hayatını sil baştan kurar bekar hayatındaki gibi devam ederdin.ama olan olmuş allah çocuğunla mutluluklar versin.ben de nişanlandım ardından eş durumundan nikah ertesi gün başını kapat dedi sonra ailemle oturcam dedi.öncesinde asla kapalı istemiyordu ailesiyle aynı semti dahi istemiyordu.ama bizim düğüne iki ayımız vardı nikahtan sonra.eşyalar alınmış düğün hazırlıklaır yapılmıştı benim tek şansım onun gerçek yüzünü erken görmek oldu ayrıldım düğün olmadan ve yapmadığım evliliiğin boşanmasını yaşadım.yani neler geçiyor bu hayatlardan neler.çocuğun için güçlü dur.
İlayda cığım;Allah yardımcın olsun.Sağlıkla,neşeyle evladını büyüt inşallah.Hayatta çocuklarımızdan önemli ne var?Allh onun eksikliğini göstermesin.Emin ol canım,biz kadınlar kapalı kapılar ardında neler yaşıyoruz da dışarıya belli etmiyoruz.Güçlüymüş gibi duruyoruz.Ama ne yapalım halimize şükür etmeliyiz.Bir kötüsünü düşünüp moral vermeliyiz.En kısa zamanda daha iyi olursun umarım arkadaşım.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?