Dertlemek istiyorum!

ne ümitle evleniyor demi insan gerçekten çok üzüldüm yaşadıklarınıza , ama bir rüya görmüş ve bu rüyadan dünyanın en tatlı meleği ile dönmüşsünüz. Allah bundan sonra yüzünüzü güldürür inşallah arkadaşım.

canım çok üzüldüm ama artık geride kalmıs o günler iyi ki... oğlunla birlikte güzel bir hayat seni bekliyor.. ogluna baba gibi babalık yapacak gerçek bir baba da çıkar bir gün karşına kimbilir.. hiç bir şey için geç değil...sen oglunla beraber hayata sıkı sıkı tutun yeter ki...

cnm yasadıkların cok zor ama artık ruzgar var ruzgarla mutlu gunler sızı beklıyor
meslegın var calısıyorsun dag gıbı oglun var arkanda :)) kımse yıkamaz sızı..
allahtan cabuk kurtulmussun ya yakanı bırakmasaydı daha cok uzulur yıpranırdın
arkadaslar demıs ya ınsan cocugunu gormek ıstemez mı
gormemesı gormek ıstememesı cok cok ıyı
boyle adama cocuk bıle gosterılmez
cocuguna da yalan soyler
hersey bı kenara ruzgarla uzun mutlu bı hayat yasarsınız ınsallah :Saruboceq:

Gerçekten çok üzücü bir durum canım..
Ne güzel ki kendine yeni bir yol çizmişsin oğlunda var o herşeye yeter zatenopuyorumnanaktan
Uzak dur o insanlardan bırak ne düşünürlerse düşünsünler..Oğullarıının verdiği zararı sen zaten ödemişsin.
Hala birde torununu ayağına götürüp sevmek mi istiyomuş babaannesi ilginç bunun içinde bize göstermiyo oluyosun hee pes yanii..

ıNŞALLAH bundan sonra huzur ve mutluluk seni bulur
canın çok yanmış anlıyorum ama beddua etme ALLAHA havale et canım
işte ozaman RABBıM GEREKENı YAPAR
SEN VE OĞLUN MUTLU VE SAĞLIKLA KALIN

cok zor seyler yasamissin...
ne denir bilemiyorum....ama madem bi cocugun var artik onun ve kendin icin yasaman lazim...
bidahada sokma böyle insanlari hayatina bin kere düsün gerekirse...
her adiminda oglunuda düsün...
bosver onlari...herkes kimin ne oldugnu bilir...zaten bilmese ne olacak sen kendini bilsen yeter...
senide anliyorum yalanda olsa insanin canini sikar böyle seyler...
insanoglu hep böyle camur at izi kalsin hesabi....
kendi yaptiklarini asikar etmezler..
sanki suclu senmissin gibi bide üste cikmaya calisirlar...sakin dert etme sen canım...
herkes yaptiğini ya bu dunyada ya öteki dunyada görür emin ol...
sen etsende senin hakkin kalmaz yanlarina....
rabbim yardimcin olsun canim...güzel günler seninle ve oglunla olsun.....

Gerçekten zor şeyler yaşamışsın ama üstesinden gelmişsin ne güzel ki.Bundan sonra daha da güçlüsün çünkü oğlun seninle.Senin için hayırlı olmuş canım.Oğlunla çok mutlu olursun inşallah.

çok üzüldüm iyi ki kurtulmuşsunuz öyle insanlardan çok şükür kendi ayaklarınızın üzerinde durabiliyorsunuz inşallah bundan sonra hayat size şans getirir oğluşunuzla bir ömür boyu sağlıklı huzurlu geçireceğiniz yıllar diliyorum

canım Allah sabır versin..
benim kuzenimde aynı şeyleri yaşadı neredeyse.. severek evlendi. hatta kaçtılar.. adam inanılmaz aşıktı.. sonra değişti.. şiddet başladı. kuzenim hamile kaldı ilk senesinde. bebek doğdu boşanma kararı aldılar.. adam istemem dedi ama mahkemeden sonra bir kez aramadı kızını.. bebekken gördü, şimdi kızı 5 yaşına giriyor. baba kelimesini tv'den öğrendi.. bu akdar vefasız bir adam çıktı işte.. kuzenim kendine değil kızına üzülüyor, bari onu arasaydı diyor... ama yok işte..

kız kardeşimde aynı şekilde boşandı 2 sene dayanabildi. adam yalancının teki çıktı.. ama onun çocuğu yok..

1.5 ay önce samimi bir kız arkadaşım severek evlendi.. adam evdeki tüm paraları toplayıp kaçtı. halen aranıyor.. boşanma davası açtı kızcağız, ama halen şokta..

şahsen ben evlilikten inanılmaz korkar oldum.. Allah bizi iyi insanlarla tanıştırsın..

hakkında hayırlar olsun canım.. Sana bol bol sabır diliyorum.. bakma ardına, oğlun için hep önüne bakacaksın artık..
sevgiler,

canm ya çok üzüldüm olsun hayırlısı buymş olmasa iidii ama olmşş artık geçmişe bir sünger çek ve gelecege bak umarım kuzunla bir ömür mutluolursn ve ogluşuna baba özlemini hiç artmazsnn

çok zor günler yaşamışsın cidden
güçlüyöüşsün ama hepsinin üstesinden gelmişsin bravo.
yeni hayatında oğlunla dahada mutlu olun inş.

mesajlarınızı tek tek okudum çok saolun kurtulduğuma dura ediyorum zaten..
eğer boşanmasaydın o senden nafaka bile talep ederdi diyorlar..
o zaman öldürürdüm herhalde.
hepsiniz allaha havale ediyorum..
unuttum zaten..
evet ya insan ne ümitlerle evleniyor.
ben bide çok önem veririm aileye..
ama olmadı işte evlilik konusunda 1-0 yenik düştüm bu hayatta.
artık kapattı o defteri.
evlilik aşk artık olamaz benim için..

zaten hep fedakarlık eden neden kadınlar..
neden zoru görünce defolup giden hep erkekler..
ve neden hep zor günde erkeğin ailesi ortadan toz olurken kızın ailece vefakar cefakar??????

bende oğlan annesiyimm.büyük konuşmak istemiyorum ama ben gelinime sonuna kadar sahip çıkarımm

Allah yardımcın olsun canım... Sen güçlü bir anne olup bebeğini en güzel şekilde büyütmeye bak... O adamdan kurtulmuşsun ya sadaka filan ver bence. Zaten bebeğine de hayırlı bir baba olamazdı o.

zaten kurban kesti babam kurtulduk diye
çok zor günler yaşattı bize maddi manevi çünkü

Yeryüzünde ne kadar şerefsiz insanlar var.Kurtulduğuna çok sevindim.Ne kadar güçlüsün ya allah gücüne güç mutluluğuna huzur katsın.

şanslıymışsınız ki geçiminizi sağlayacak bir mesleğiniz var..
bu büyük bir artı..
aileniz de yanınızdaymış...
çocugunuza annelıkte yaparsınız babalıkta öyle bır ınsanı babası olarak bılmemesı ve onun yanında yetısmemesı daha hayırlıdır belkıde...

Yeryüzünde ne kadar şerefsiz insanlar var.Kurtulduğuna çok sevindim.Ne kadar güçlüsün ya allah gücüne güç mutluluğuna huzur katsın.

çok fazla var hemde.
zaten herkesi kendim gibi iyi niyetli gördüğüm için bunlar geldi başıma.
artık oda aileden diye maddi manevi tüm imkanları açtık ona.
ne salaklıklar etmişim şimdi anlıyorum.
ne pahalı hediyeler alırdım
aman güzel giyinsin iyi yaşasın oda diye..
oda hiç çekinmez isterdi..
ama inanın evliliğimiz süresince hiç bir hediye almadım..
çok salaklık ettim çok

Zararın neresinden dönülse kardır canım..Şimdi mutlu olmaya bak sen..Ayrıca nasıl bir insanki oğlunu görmemiş merak etmemiş anlam veremiyorum.Kurtuldun mutlu ol...

canm benım üzülme gerçi demesi kolay ama yapacakda birsey yok hayat bizim için
yaşayıp görüyoruz..hakkndan hayırlısı olur inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…